Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

"Κινδυνεύουν" δημοτικοί υπαλληλοι, με την είσοδο και παραμονή τους στο σφραγισμένο χώρο του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς

Από το 2016 το κτίριο στο οποίο στεγαζόταν το 2ο ΕΠΑΛ και το ΔΙΕΚ Κιλκίς κρίθηκε ακατάλληλο, μετά από σεισμική δόνηση, με αποτέλεσμα να σφραγιστεί, να απαγορευτεί η είσοδος και η παραμονή για όλους και να μεταφερθούν οι μαθητές αλλού. Κι όμως ο Δήμος Κιλκίς τον χρησιμοποιεί ως αποθηκευτικό χώρο για κάδους απορριμμάτων και άλλων υλικών με αποτέλεσμα να μπαινοβγαίνουν τόσο αυτοκίνητα όσο και εργαζόμενοι και να κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή. 

Καλούμε το Δήμο να απαντήσει άμεσα με ποιο δικαίωμα το κάνει θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των εργαζομένων. Σε περίπτωση μη απάντησης ή συνέχισης θεωρούμε ότι η παρέμβαση της εισαγγελίας κρίνεται απαραίτητη.













Δείτε ρεπορτάζ της ΕΡΤ3 για το θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.