Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

400 άτομα στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Έλλης Φρεγγίδου «Κιλκίς, Χωμάτινή μου πόλη»

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Βούλιαξε το Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς από τα 400 άτομα που πλημμύρισαν όχι μόνο την κεντρική αίθουσα αλλά και τους έξωθεν αυτής χώρους στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Έλλης Φρεγγίδου «Κιλκίς, Χωμάτινή μου πόλη», τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023.

Συγχαρητήρια Π. Τονικίδη για την άνοδο της ομάδας χειροσφαίρισης του ΓΑΣ Κιλκίς στη Handball Premier

Υπογράφει ο Π. Τονικίδης
Υποψ. βουλευτής νομού Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ

Η ιστορική ομάδα χειροσφαίρισης του νομού μας, ο Γ.Α.Σ Κιλκίς επέστρεψε με τη μεγάλη χθεσινή εκτός έδρας νίκη του στην Αλεξανδρούπολη εκεί όπου πραγματικά ανήκει στην ανώτατη εθνική κατηγορία του αθλήματος.

(Video) Ύμνοι της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος, από τη χορωδία του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πεδινού Κιλκίς

Ύμνοι της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος, από τη χορωδία του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πεδινού Κιλκίς, με χοράρχη τον ιερέα Κωνσταντίνο Σαββίδη, τη Δευτέρα 10 Απριλίου 2023.

Ευχές Πάσχα 2023, από την Επιμορφωτική Κιλκίς


Η είσοδος ελεύθερη στην Ανάσταση του Χριστού μας (αντί ευχετηρίου Πασχαλινού χαιρετισμού προς όλους)

†Ο Γουμενίσσης, Γεφύρας, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος

Αδελφοί μου χριστιανοί, το Πάσχα είναι η γιορτή του θείου φωτός. Η γιορτή της κοινωνίας του αναστημένου Χριστού και αιωνίου Θεού μας. Είναι η μοναδικότερη και μονιμότερη κυριολεκτική εορτή που χαρίστηκε σε όλη την ανθρωπότητα. Χαρισμένη δωρεάν στη θεόσωστη ανθρωπότητα (που αλλιώς μένει παραμορφωμένη από τον μεταβολισμένο πολιτισμό μιάς απαίσιας και απάνθρωπης αυτοφθοράς).

Ενημέρωση στοιχείων Εθνικού Ηλεκτρονικού Μελισσοκομικού Μητρώου

Ενημερώνουμε όλους τους Ενεργούς Μελισσοκόμους της ΔΑΟΚ ΠΕ Κιλκίς , οι οποίοι δεν έχουν δηλώσει αριθμό IBAN στα στοιχεία που είναι καταχωρημένα στο Εθνικό Ηλεκτρονικό Μελισσοκομικό Μητρώο, να προβούν άμεσα, το αργότερο μέχρι την 21η Απριλίου 2023, σε ενημέρωση των στοιχείων τους αναφορικά με τον τραπεζικό τους λογαριασμό (αριθμός IBAN), μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Ευχές Πάσχα 2023, από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς



Ευχές Πάσχα 2023, από τον υποψ. Δήμαρχο Παιονίας Χρήστο Γκουντενούδη



Ευχές Πάσχα 2023, από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Κιλκίς Αθανάσιο Καριοφύλλη



Συγχαρητήρια Γιώργου Φραγγίδη στην ομάδα χάντμπολ του ΓΑΣ Κιλκίς

Υπογράφει ο Γιώργος Φραγγίδης
Από το 2014 έως και σήμερα περιμέναμε όλοι για την μεγάλη επιστροφή της ομάδας Χάντμπολ του ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ στα σαλόνια της Α1 κατηγορίας, που είναι ο φυσικός χώρος αυτής της ιστορικής ομάδας του Κιλκίς.

Ευχές Πάσχα 2023 από το Δημόσιο ΙΕΚ Κιλκίς



Ημερίδα του Επιμελητηρίου Κιλκίς, με θέμα την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Την Τετάρτη 05/04/2023 το Επιμελητήριο Κιλκίς, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, πραγματοποίησε Ημερίδα με θέμα την «Γυναικεία Επιχειρηματικότητα».

Δήλωση της Ειρήνης Αγαθοπούλου για την παραίτηση από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Κιλκίς

Δήλωση Ειρήνης Αγαθοπούλου
Εχθές, κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, της οποίας είμαι εκλεγμένο μέλος, ανακοίνωσα την παραίτησή μου από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλκίς. Την ανακοίνωσα εχθές στο ανώτατο όργανο του κόμματος, αλλά την είχα καταθέσει πολύ καιρό πριν στα αρμόδια όργανα, δηλώνοντας ότι δεν με ενδιαφέρει με την παρουσία μου ούτε να ξεπλένω ούτε να υπερασπιστώ ονόματα που έχουν συνδεθεί με συμπεριφορές και πρακτικές, στις οποίες το κόμμα μας μια ζωή ήταν απέναντι.

Ευχές Πάσχα 2023 από τον βουλευτή νομού Κιλκίς, Γιώργο Φραγγίδη



Μέτρα τροχαίας κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα

Στο πλαίσιο της μείωσης των κυκλοφοριακών προβλημάτων, της βελτίωσης της οδικής κυκλοφορίας και της αύξησης του βαθμού οδικής ασφάλειας, κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων ως κατωτέρω:

Δήλωση παραίτησης Παύλου Τονικίδη από Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς

Δήλωση παραίτησης του Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Κιλκίς-Δήμος ΑΞΙΩΝ Παύλου Τονικίδη από Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κιλκίς

Προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς
Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
Δια της παρούσης σας δηλώνω εγγράφως την παραίτηση μου από Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Κιλκίς-Δήμος ΑΞΙΩΝ και από μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλκίς λόγω της συμμετοχής μου στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου και σας παρακαλώ όπως γνωστοποιήσετε αυτήν στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας.

Ο Άθλος Κιλκίς στο tae kwon do Baby Cup στην Κοζάνη

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Στις 02/04/2023 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε πρωτάθλημα tae kwon do στο κλειστό Γυμναστήριο Λευκόβρυσης της Κοζάνης . Η συμμετοχή των αθλητών ήταν πολύ μεγάλη 1100 στον αριθμό από 50 σωματεία της Βορείου Ελλάδος με χρήση 10 τερεν ταυτόχρονα για την σωστή ροή των αγώνων. Οι διοργανώσεις αυτές πραγματοποιούνται για την απόκτησης εμπειρίας των μικρών αθλητών.

Ευχές Πάσχα 2023 από τον υποψ. Δήμαρχο Παιονίας, Θεόφιλο Τιρεκίδη



Πετυχημένη η παρουσίαση του ντοκιμαντέρ του Γ. Αυγερόπουλου «Μέχρι την τελευταία σταγόνα»

Δελτίο τύπου της ομάδας κάπα#γιώτα Κιλκίς
Μεγάλο ενδιαφέρον είχε το ντοκιμαντέρ του Γ. Αυγερόπουλου «Μέχρι την τελευταία σταγόνα» που παρακολουθήσαμε χθες και οι τοποθετήσεις των ομιλητών αλλά και των πολιτών που ακολούθησαν. Μετά την προβολή μίλησε ο κ. Αβραμίδης Ηλίας Διευθυντής της Δ.Ε.Υ.Α. Κιλκίς και ακολούθησαν οι Καρπουτζής Μιχάλης Γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων Δ.Ε.Υ.Α. Σερρών, ο κ. Στανίτσας Ανέστης από το «Γη και Ελευθερία» και ο κ. Τσαουσίδης Κωνσταντίνος υποψήφιος βουλευτής του Κ.Κ.Ε. Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε σε παρευρισκόμενους πολίτες που έθεσαν ερωτήσεις και εξέφρασαν τις απόψεις τους.

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας, ενόψει των εορτών του Πάσχα

Με απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου επιστρέφονται από σήμερα Μ. Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023, οι άδειες οδήγησης, οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στις μετακινήσεις τους κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα.

Ευχές Πάσχα 2023 από τον υποψ. βουλευτή νομού Κιλκίς, Κώστα Κιλτίδη



Μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι; Ναι, μπορούμε!

Γράφει ο Μπάμπης Καραγεωργίου
Η νέα γενιά από την περίοδο της οικονομικής κρίσης έχει βρεθεί στο στόχαστρο.Νέοι εξαναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την Ελλάδα για μία καλύτερη ποιότητα ζωής στο εξωτερικό και όσοι έμειναν είτε βίωσαν την σκληρότητα της ανεργίας είτε αυτή του εργασιακού Μεσαίωνα.Αλλά δεν είναι μόνο το πεδίο της οικονομίας ή για να ακριβολογούμε είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Κριτικό σημείωμα Θεοδώρας Θεοδωρίδου για το βιβλίο "Θα έδινα τα πάντα" της Κιλκισιώτισσας Έλενας Αρτζανίδου

«ΓΙΑ ΤΙ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΔΙΝΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ;» Οι μικροί ήρωες της διακεκριμένης συγγραφέως Έλενας Αρτζανίδου θα σας εκπλήξουν με τις απαντήσεις τους στο βιβλίο της «ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ»

Υπογράφει η Θεοδώρα Θεοδωρίδου
Υπεύθυνη Λόγου του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσων Αποστόλων Κιλκίς

Η Έλενα Αρτζανίδου -εκ Μαυρονερίου Κιλκίς ορμώμενη- είναι μία από τις μεστότατες και εναργέστατες πένες του καιρού μας, με μία τριακονταετή θητεία στη συγγραφή παιδικών βιβλίων -ων ουκ έστι αριθμός- χωρίς να λείπει από το συγγραφικό ενεργητικό της και η λογοτεχνία ενηλίκων.

Συγχαρητήρια υπ. Βουλευτή ΠΑΣΟΚ ν. Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη στην Ομάδα Χειροσφαίρισης του ΓΑΣΚ

Υπογράφει ο Στέρφαανος Παραστατίδης
Υπ. Βουλευτή ΠΑΣΟΚ νομού Κιλκίς

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η επάνοδος του ΓΑΣ Κιλκίς στην Α1 μετά από 8 χρόνια είναι μία Αλλαγή Παραδείγματος για τον τόπο μας. Αποδεικνύει πως, με μέθοδο, επιμονή και μεράκι, το Κιλκίς μπορεί να πετύχει τους στόχους του και να μας κάνει ξανά περήφανους.

Σκοτώθηκε 23χρονος σε τροχαίο στην Κατερίνη

Σήμερα (10 Απριλίου 2023) και ώρα 01.20 περίπου, στην Κατερίνη, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 23χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολονάκια πεζοδρομίου, σε παγκάκι στάσης λεωφορείων και σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 23χρονου οδηγού του οχήματος και τον τραυματισμό του 22χρονου συνοδηγού του ίδιου οχήματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.

Ευχές Πάσχα 2023 από τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη



Ευχές Πάσχα 2023 από το Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Υποστηρικτων ΑμεΑ του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς


Τραγική η δικαιολογία του νομίμου από το Δήμο Κιλκίς

Ανακοίνωση Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς
Τραγική η δικαιολογία του νομίμου από το Δήμο Κιλκίς για την καταπάτηση του πρασίνου σε μια πόλη που το στερείται, στήνοντας περίπτερα και εξαφανίζοντας τα ελάχιστα παρτέρια που υπήρχαν. Αποξήλωση αντί για λειτουργία επιμένουμε ως Περιβαλλοντικός Σύλλογος.  Αν υπάρχει ένας δημότης Κιλκίς να συμφωνεί με την λειτουργία του να μας το/τους πει. Καλώ τα μέλη, τους φίλους και όλους τους Δημότες σε επαγρύπνιση για την μη λειτουργία του περιπτέρου και αποκατάσταση του πρασίνου.
Υπογράφει ο Χρήστος Ανδρεανίδης
Πρόεδρος Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς

(Video) Μετά από καιρό ζωντάνεψαν οι "Λαζαρίνες" στο όμορφο χωριό Μάνδρες του Νομού Κιλκίς

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Το έθιμο "Λαζαρίνες" ζωντάνεψε και πάλι μετά από καιρό στο όμορφο χωριό Μάνδρες του Νομού Κιλκίς. 
Χαρούμενοι οι κάτοικοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του πολιτιστικού συλλόγοy και γέμισαν την μικρή πλατεία ψιθυρίζοντας με τα νέα παιδιά τα κάλαντα του Λαζάρου γύρω από τον σοφρά (τραπέζι) όπου είχε ετοιμαστεί για το πολιτιστικό δρώμενο το οποίο μας μετέφερε στην Μανδρίτσα της δυτικής Θράκης όπου γινόταν και συνέχισαν οι πρόσφυγες στην νέα τους πατρίδα (Μάνδρες) όπου και εγκαταστάθηκαν.

(Video) Πανηγυρισμοί της ομάδας χάντμπολ ΓΑΣΚ για την άνοδό της στην Α1 μετά από 8 χρόνια

Πανηγυρισμοί της ομάδας χαντμπολ ΓΑΣΚ για την άνοδό της στην Α1 μετά από 8 χρόνια. Κυριακή 9 Απριλίου 20223 μπροστά στο Δημαρχείο Κιλκίς.