Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 27 Μαΐου 2023

Τίμησαν δημότες που διακρίθηκαν στους τομείς του πολιτισμού, αθλητισμού και κοινωνικής προσφοράς

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Πέμπτη 25 Μαΐου 2023 στο πολιτιστικό κέντρο Πολυκάστρου, τιμήθηκαν από τον Δήμο Παιονίας, δημότες που διακρίθηκαν στους τομείς του πολιτισμού , του αθλητισμού και της κοινωνικής προσφοράς.

Εορταστική μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο "ΙΙστορικά ακούσματα με του χορού πατήματα" από το Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς



Δηλώσεις Γ. Γεωργαντά κατά την τελετή παράδοσης - παραλαβής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Μαϊου 2023 το μεσημέρι η τελετή παράδοσης –παραλαβής στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Τακτική και δια ζώσης δημόσια συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Τακτική και δια ζώσης δημόσια συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο, την 2η Ιουνίου 2023 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Διήμερη εξόρμηση στην Βουλγαρία προγραμματίζει ο Ορειβατικός Σύλλογος Κιλκίς

Ανακοίνωση Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς
Το σαββατοκύριακο 17 & 18 Ιουνίου 2023, ο σύλλογος προγραμματίζει διήμερη εξόρμηση στην Βουλγαρία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη στο σημαντικότερο ορθόδοξο μοναστήρι της Βουλγαρίας, στην Ιερά Μονή της Ρίλα, με ιδρυτή τον Άγιο Ιωάννη της Ρίλα. Το μοναστήρι βρίσκεται σε μία καταπράσινη κοιλάδα σε υψόμετρο 1.160 μέτρα. Τα κτίρια του μοναστηριού χρονολογούνται από τον 14ο αιώνα μ.Χ., και εντός των εγκαταστάσεων του μοναστηριού υπάρχουν 4 μουσεία, που είναι επισκέψιμα (προαιρετικά).

Η Δημόσια Υγεία εκπέμπει SOS

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Λήγει η ασφάλιση για χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες, απασχολούμενους, αγρότες, κτηνοτρόφους. Μέχρι τις 31 Μαΐου πρέπει να πληρώσουν μέρος των οφειλών τους στον ΕΦΚΑ για να συνεχίσουν να έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Συγχαρητήρια Επιμελητηρίου Κιλκίς στους νεοεκλεγέντες Βουλευτές

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κιλκίς και εγώ προσωπικά διερμηνεύοντας και τα αισθήματα όλων των μελών του, εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας, στους εκλεγέντες Βουλευτές Π.Ε. Κιλκίς κ.κ. Γεωργαντά Γεώργιο, Παππά Πέτρο και Παραστατίδη Στέφανο και τους ευχόμαστε καλή δύναμη και δημιουργική επιτυχημένη θητεία προς όφελος των πολιτών και του τόπου μας.

Μήνυμα Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου για τις Πανελλαδικές

Ο Πολυανής και Κιλκισίου Βαρθολομαίος

Αγαπητά μου παιδιά, μαθητές και μαθήτριες της Τρίτης Τάξεως του Λυκείου,
Σε λίγες ημέρες θα εξεταστείτε για την εισαγωγή σας στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Πατρίδας μας. Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι μια σημαντική διεκδίκηση για το όνειρο της ζωής σας, όμως δε θα είναι η μόνη εξέταση στην οποία θα υποβληθείτε, μιας και όλοι μας δίνουμε καθημερινά εξετάσεις για το ποθούμενο της ζωής μας. 

Δεύτερη δύναμη η ΔΑΣ στο Συνέδριο του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας
Σημαντική αύξηση σε ψήφους, ποσοστό και έδρες, κατέγραψε η ΔΑΣ στο πρόσφατο συνέδριο του Νομαρχιακού Τμήματος Κιλκίς της ΑΔΕΔΥ, όπου εκφράστηκαν με την ψήφο τους οι δημόσιοι υπάλληλου του νομού.

Ανακοίνωση της Τ.Ε. Κιλκίς του ΚΚΕ για τα εκλογικά αποτελέσματα

Ανακοίνωση της Τ.Ε. Κιλκίς του ΚΚΕ
Η σημαντική άνοδος του ΚΚΕ στις εκλογές της 21ης Μάη τόσο πανελλαδικά, λαμβάνοντας το ποσοστό του 7,22% και 26 έδρες, με 125.000 περισσότερες ψήφους από το 2019, όσο και η άνοδος του ΚΚΕ στο νομό μας με 3.526 ψήφους και ποσοσστό 6,45% αποτελεί ελπιδοφόρο μήνυμα για το λαό.

Κυριαρχία της κεντροδεξιάς και τα μονοθεματικά κόμματα

Του Κώστα Κιλτίδη
Έχοντας κοσμοθεώρηση ζωής από τα εφηβικά μου χρόνια, προσπαθούσα τα μικρά και τα μεγάλα ζητήματα πολιτικής και ζωής να τα εδραιώσω σ’ αυτήν.

(Video) Παρουσίαση του βιβλίου της Κωνσταντίας Κοζανίτου με τίτλο "Οι φωνές της Πολυνίκης", στο Πολύκαστρο

 
Οι εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ παρουσίασαν το βιβλίο της Κωνσταντίας Κοζανίτου με τίτλο " Οι φωνές της Πολυνίκης", την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023, ώρα 20.30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου. Την παρουσίαση συντόνισε ο δημοσιογράφος Θάνος Χερχελετζής. Για το βιβλίομίλησε ο συντονιστής της εκδήλωσης Θάνος Χερχελετχής και η παιδίατρος Εύη Γιαλαμά.