Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

(Video) Ο Γιάννης Γρόσης σε μια εκ βαθέων συζήτηση

Ο 22χρονος συμπολίτης μας, ο μεγάλος νικητής του «X Factor - 2019» που συγκλόνισε με την ερμηνεία του, μα κυρίως συγκίνησε όλους μας με το ήθος και την ωριμότητα του χαρακτήρα του. Ο Γιάννης σε μια εκ βαθέων συζήτηση μιλά στο Νεκτάριο Νάνο, για όλα όσα έζησε αλλά και όλα όσα ονειρεύεται και σχεδιάζει για το μέλλον.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας Τετάρτη 24/3/2021, 11:36 μ.μ.


Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού
Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Εργασίες συντήρησης σε οδούς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας


Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το Σάββατο 27 Μαρτίου και την Κυριακή 28 Μαρτίου 2021.

Τι είναι η διπλωματία της ισχύος!


Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ
π. Αν. Υπουργού Οικονομικών και Υφ/γού Εξωτερικών
-Ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Ρωσία Τζον Χάντσμαν, επιβαίνοντας σε ένα από τα δυο αεροπλανοφόρα -100 χιλιάδες τόνους το κάθε ένα- που κινούνταν στην Ανατολική Μεσόγειο στις 24 Απριλίου του 2019, έκανε μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή αλλά και ρεαλιστική δήλωση περί διπλωματίας:

«Επιτακτική η ανάγκη ολοκληρωμένου σχεδίου για το ασφαλές άνοιγμα, τη στήριξη και την ανάκαμψη του Τουρισμού»

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Στη Βουλή συζητήθηκε η επίκαιρη ερώτηση του κ. Γιώργου Φραγγίδη, υπεύθυνου κοινοβουλευτικού τομέα τουρισμού και βουλευτή νομού Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής, προς τον υπουργό τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη, σχετικά με την ύπαρξη αναλυτικού σχεδίου για το άνοιγμα, τη στήριξη και την ανάκαμψη του ελληνικού τουρισμού, καθώς και την πρόθεση της κυβέρνησης να στηρίξει ουσιαστικά τις τουριστικές επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους.

"Καλό είναι κάποιες φορές να αναγνωρίζουμε και να αποδίδουμε τα εύσημα σε αυτούς που έδωσαν την ιδέα"

Επιστολή Κίνησης Πολιτών Δήμου Παιονίας
Με μεγάλη μας χαρά βλέπουμε τον δήμαρχο Παιονίας να δραστηριοποιείται για να υλοποιήσει μια πρόταση της ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ που του κάναμε προ μηνών.

«Ο κόσμος μας έλεγε τρελούς. Ημείς, αν δεν είμεθα τρελοί, δεν εκάναμε την επανάσταση»


Ανακοίνωση Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Κιλκίς
Η Μεγάλη Επανάσταση του 1821 και ο εννιάχρονος αδυσώπητος αγώνας για την ανεξαρτησία μας, ήταν μια πράξη παράτολμου θάρρους σ’ ένα δυσμενέστατο και εχθρικό διεθνές περιβάλλον. Ο ηρωισμός, η ανιδιοτέλεια και τέλος η αυτοθυσία των ηρώων κατόρθωσαν να υπερφαλαγγίσουν τις καταστρεπτικές αντίθετες συμπεριφορές και να αντιστρέψουν το ανθελληνικό κλίμα. 

“Οι ελεύθεροι πολιορκημένοι” του 1821 και η πολιορκημένη ελευθερία μας

† Ο Γουμενίσσης, Γεφύρας, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος
Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής & Κιλκισίου
Με συγκρατημένο τον ενθουσιασμό (από την ταλαιπωρία της πανδημίας) αποδυθήκαμε στον οφειλόμενο πανηγυρισμό των 200 χρόνων από το 1821, από εκείνην την ανασύνταξη του νεώτερου Ρωμέϊκου εδώ στην κρατική Ελλάδα. Πάντως, η κατ᾽ ανάγκην “αποκλειστική” διαδικτυακή οργάνωση εξασφαλίζει πλείονες συμμετοχές και ενημερότητες στο εσωτερικό και το εξωτερικό (ουδέν κακόν αμιγές καλού).

(Video) Το Κιλκίς την παραμονή της Μεγάλης Επετείου των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821

Στα σύνορα της Ελλάδας κυματίζει περήφανα η γαλανόλευκη


Δελτίο τύπου 
Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Από την ακριτική Δοϊράνη στο βόρειο άκρο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, στα σύνορα της Ελλάδας, η γαλανόλευκη κυματίζει περήφανα στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, την εθνική επέτειο την οποία τιμούν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες σε όλη την οικουμένη.

Τμήμα Β4 του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς: Κύριε Γεωργαντά, σας ευχαριστούμε θερμά...


Ευχαριστήρια Επιστολή του τμήματος Β4 του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς προς τον Υφυπουργό Ηλεκρονικής διακυβέρνησης κ. Γεώργιο Γεωργαντά
Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Γνωρίζοντας τις προσπάθειες που καταβάλλετε, στην ενίσχυση της παρεχόμενης ποιότητας της εκπαίδευσης, στο σχολείο μας, δεχθείτε τις θερμές ευχαριστίες μας, με τη συμβολική ενέργεια της προσφοράς του ημερολογίου που επιμεληθήκαμε για τα διακόσια χρόνια από τον εορτασμό της Ελληνικής Επανάστασης
Σας ευχαριστούμε.

Με το 50% των εκθετών η λαϊκή αγορά του Κιλκίς, το Σάββατο 27 Μαρτίου 2021


Από το Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται ο πίνακας των συμμετεχόντων παραγωγών και επαγγελματιών πωλητών στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 27 Μαρτίου.

(Video) Δημιουργία Πρότυπου Γυμνασίου στο Κιλκίς: Ναι ή όχι και γιατί;

Συνέντευξη του Προέδρου Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κιλκίς Γιάννη Λιναρδάκη, στη δημοσιογράφο Πάολα Χαραλαμπίδου, την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021.

Κορωνοϊός (24/3/2021): 3.062 νέα κρούσματα (14 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 67 θάνατοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.062, εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 245.405 (ημερήσια μεταβολή +1.3%), εκ των οποίων 51.5% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 81 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.038 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.