Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Απάντηση ΔΑΚΕ Καθηγητών σε καταγγελία των ΣΥΝΕΚ Ν. Κιλκίς

"Επειδή ο πόλεμος εντυπώσεων έχει ξεκινήσει και αρκετά Στελέχη – Εκπρόσωποι της Κυβερνητικής Παράταξης των ΣΥΝΕΚ διαδίδουν αβάσιμες κατηγορίες….. μην έχοντας τι άλλο να επιδείξουν, προκειμένου να επιρρίψουν ευθύνες σε θέματα δράσης και διαχείρισης του τρόπου ενημέρωσης, οφείλουμε να υπερασπιστούμε την Αλήθεια και τη Διαφάνεια.

Αγώνες στο Πολύκαστρο για την σχολή ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Την Κυριακή 26 Απριλίου όλα τα τμήματα της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού έλαβαν μέρος στο τουρνουά που διοργάνωσε άψογα η Α.Ε. Πολυκάστρου. Δύο τρίτες θέσεις, μία τέταρτη, μία πέμπτη και μία όγδοη ήταν ο απολογισμός των παιδιών μας, με το αποτέλεσμα να μην έχει και τόσο μεγάλη σημασία μιας και οι αγώνες ήταν πολλοί και η κούραση ελέω ήλιου έκανε γρήγορα την εμφάνισή της.

Ανακοίνωση για την Παγκόσμια Ημέρα Υγιεινής και Ασφάλειας στην Εργασία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγιεινής και Ασφάλειας στην Εργασία που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 28 Απριλίου, το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

Επίσκεψη Περικλή στη Δοϊράνη.

Την αναβάθμιση του χώρου του Μεθοριακού Σταθμού Δοϊράνης είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει με επίσκεψη του ο Αντιπεριφερειάρχης Περικλής Κολότσιος.

Επιμορφώθηκαν σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας

Στα πλαίσια της επιμόρφωσης του προσωπικού σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας, πραγματοποιήθηκε σεμινάριο πρώτων βοηθειών την Τρίτη 3 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» και στη συνέχεια ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 23 Απριλίου 2015, από τους έμπειρους και πιστοποιημένους εκπαιδευτές του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας Ε.Σ.Υ. 

Η κατοχή κινητού στις πανελλαδικές μηδενίζει το γραπτό του μαθητή

Το Γ΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, με τις υπ΄ αριθμ. 1461 και 1462/2015, αποφάσεις του αποφάνθηκε ότι η κατοχή και μόνο κινητού τηλεφώνου από μαθητή, ανεξάρτητα αν είναι απενεργοποιημένο ή όχι, κατά την διάρκεια των Πανελλαδικών απολυτηρίων εξετάσεων, αυτομάτως μηδενίζει το γραπτό δοκίμιο.

Έκθεση ζωγραφικής Παναγιώτη Τοπαλίδη στην καπναποθήκη της Αυστροελληνικής Κιλκίς

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας-Πολιτισμού-Διαφάνειας-Δόμησης φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις της Αυστροελληνικής Καπναποθήκης την έκθεση ζωγραφικής του Παναγιώτη Τοπαλίδη “ Confession” εξομολόγηση με υπότιτλο

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς

Ενόψει της εορταστικής περιόδου της Πρωτομαγιάς, η Ελληνική Αστυνομία λαμβάνει αυξημένα μέτρα τροχονομικής αστυνόμευσης για την ασφαλή κυκλοφορία των πολιτών και την πρόληψη ατυχημάτων, σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας.
Ειδικότερα, τα μέτρα περιλαμβάνουν:

2ο Γυμνάσιο Κιλκίς και Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού ενώνουν τις δυνάμεις τους

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς και to Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού συμμετείχαν στην παγκόσμια εθελοντική δράση “Let’s do it Greece” που σκοπό έχει τον συντονισμό των πολιτών για τον καθαρισμό της χώρας σε μία μόνο μέρα.

Με το δεξί ξεκίνησε εκτός έδρας ο Αλέξανδρος Κιλκίς τα play offs ανόδου

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 0-2 πέτυχε η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας επί του Μακεδονικού Δροσάτου. Μόλις στο 12’ ο Ντουντούκης βρέθηκε μόνος με έναν αντίπαλο μετά από πάσα του Δαγκλή και με ατομική προσπάθεια άνοιξε το σκορ.

Προσκλητήριο για τη συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς

Το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ-Ν. Κιλκίς απευθύνει προσκλητήριο ενότητας και αγώνα προς όλους τους Εργαζόμενους, Άνεργους και Συνταξιούχους, και τους καλεί να συμμετέχουν μαζικά στην Απεργία και την συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς την Παρασκευή 1η Μαΐου 2015 στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς στις 10:30π.μ.
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Οι Λέοντες, οι Πάνθηρες και οι Αετοί της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς


Ενημέρωση για το μητρώο των εγκεκριμένων «Κτηνιάτρων Εκτροφής»

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε Κιλκίς ενημερώνει τους κατόχους κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 816/156798/2014 (ΦΕΚ 3385 Β /17-12-2014) Υ.Α. έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας το μητρώο των εγκεκριμένων «Κτηνιάτρων Εκτροφής».

Έκδοση βεβαιώσεων πιστοποίησης Α’ και Β’ επιπέδου Τ.Π.Ε. για εκπαιδευτικούς

Επιμέλεια κειμένου: Γιάννης Λιναρδάκης
Ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία έκδοσης των Βεβαιώσεων Πιστοποίησης Α και Β επιπέδου ΤΠΕ για τους εκπαιδευτικούς που ολοκλήρωσαν επιτυχώς τις αντίστοιχες δοκιμασίες πιστοποίησης των παρακάτω περιόδων:

Παρουσίαση λεξικού της Αρωμανικής (Βλάχικης) γλώσσας στο Σύλλογο Βλάχων Βέροιας

Ο Σύλλογος Βλάχων Βέροιας θα φιλοξενήσει την κα Κούλα Λέντζιου-Τρίκου στο σπίτι του Συλλόγου, την Τετάρτη 29 Απριλίου στις 8:30 μ.μ., στα πλαίσια της παρουσίασης του Λεξικού της Αρωμανικής (Βλάχικης) Γλώσσας των Βλαχόφωνων Ελλήνων των Μεγάλων Λιβαδίων (Livaetzi ή Kalivi) Πάικου Κιλκίς με καταγωγή από την Πίνδο της Κούλας Λέντζιου-Τρίκου...

3ος ο Γιάννης Πολυμένης του Αίαντα Κιλκίς, στον Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία από άποψη οργάνωσης και συμμετοχής διεξήχθη την Κυριακή 26/4 ο 2ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου, αναγνωρισμένος από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Κλασικού Αθλητισμού (IAΑF) και την Διεθνή Ένωση Μαραθωνίων (AIMS) καθώς και οι παράλληλοι δρόμοι των 10 και 5 χιλιομέτρων.

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Η Ελλάς στο απόσπασμα-Γενική επίθεση των «δάνειων δυνάμεων» σε όλα τα μέτωπα (πριν από τη συμφωνία)·Αρνείται (!) την αποφυλάκιση με… βραχιόλι ο Σάββας Ξηρός-Οι δηλώσεις του δικηγόρου του·Συμφωνία για τα αποθεματικά-Οι δεσμεύσεις του Τσίπρα έπεισαν Περιφερειάρχες και Δημάρχους
ΕΘΝΟΣ ·Εν μέσω ασφυκτικών πιέσεων και σεναρίων για Grexit- Δυο κινήσεις για άρση του αδιεξόδου·Ομαδικά πυρά από τους δανειστές κατά Βαρουφάκη·Κατασχέσεις- Ρύθμιση- ασπίδα για μισθούς και συντάξεις