Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

Ευχές Πάσχα από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας "Άγιος Ευγένιος" ο Τραπεζούντιος


Ευχές Πάσχα από την Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών Κιλκίς

Συμβουλές για την αποφυγή ατυχημάτων από κροτίδες, βεγγαλικά και πυροτεχνήματα

Συμβουλεύουν οι Αστυνομικοί της γειτονιάς Κιλκίς
Κάθε χρόνο κατά την περίοδο του Πάσχα στη χώρα μας γινόμαστε μάρτυρες σοβαρών ατυχημάτων, ιδιαίτερα σε ανήλικους, συνάνθρωποι χάνουν τη ζωή τους και τραυματίζονται, κάποιοι μάλιστα σοβαρά σε σημείο ακρωτηριασμού, τύφλωσης ή και κώφωσης εξαιτίας της επικίνδυνης συνήθειας καύσης κροτίδων, πυροτεχνημάτων και βεγγαλικών, παρόλο που κάτι τέτοιο απαγορεύεται από το νόμο.

Κιλτίδης: "Είναι ντροπή και ξεπεσμός να γίνονται μόνο τα διόδια"

Δήλωση Κώστα Κιλτίδη
"Να σταματήσει η κοροϊδία, το 2009 ήταν ολοκληρωμένη η μελέτη για την κατασκευή του τμήματος της οδού Αγίου Αθανασίου - Ευζώνων. Είναι τμήμα της Εθνικής Οδού. 

Κιλκίς - Video: Αυτοκίνητο κάηκε ολοσχερώς από τεχνικό πρόβλημα


Αυτοκίνητο κάηκε ολοσχερώς από τεχνικό πρόβλημα στο Κιλκίς, το Σάββατο 6 Απριλίου 2018, στο τέρμα της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, στις 4:30 μ.μ.
Ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα.

(Ευχαριστούμε τον συνεργάτη της Γνώμης Γρηγόρη Βασιλειάδη για την παραχώρηση του Video)

Ευχές Πάσχα από την Θρακική Εστία Κιλκίς

Λαμπροτρίτη 10 Απριλίου 2018, στον Όσιο Νικόδημο Πενταλόφου

Κιλκίς: Συνελήφθησαν 13 άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, πραγματοποιούνται καθημερινά στην ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι για την αποτροπή της παράνομης διακίνησης μη νόμιμων αλλοδαπών.

Αυτοί είναι οι Γεωργιανοί ληστές που είχαν γδύσει δεκάδες σπίτια

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τεσσάρων (4) ατόμων, μελών εγκληματικής ομάδας, που διέπραττε κλοπές από οικίες και εξαρθρώθηκε την 27-3-
2018 από το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου.

Εισήγηση της Κιλκισιώτισσας φιλολόγου Σοφίας Γ. Μεσίγκου-Κρικώνη, στο 43ο ετήσιο συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων


Κυκλοφόρησε η έκδοση των Πρακτικών του 43ου Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων [Π.Ε.Φ.] με θέμα: «Ο Μικρασιατικός Ελληνισμός από την Αρχαιότητα ως τις μέρες μας: Ιστορία και Πολιτισμός».  Το Συνέδριο είχε διεξαχθεί στην Αθήνα το Νοέμβριο του 2016. (Σχετική αναφορά της Γνώμης ΕΔΩ)

Ευχές Πάσχα, από το ιχθυοπωλείο "Ψάρια - Ψάρια"