Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Φραγγίδης: «Ανεπαρκείς οι νομοθετικές ρυθμίσεις της κυβέρνησης – κακές οι νομοθετικές πρακτικές της»


Δελτίο τύπου Γιώργου Φραγγίδη
Για κακές πρακτικές νομοθέτησης κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Φραγγίδης, κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής, κριτικάροντας την έκδοση πράξεων νομοθετικού περιεχομένου χωρίς να υπάρχει επείγουσα ανάγκη και χαρακτηρίζοντας το νομοσχέδιο «κουρελού», λόγω διατάξεων πολυάριθμων υπουργείων.

(Video) Κιλκίς: Παρουσίαση του νέου βιβλίου του ιστορικού Θάνου Βερέμη


Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς, το βιβλιοπωλείο Ηλιάδης και οι εκδόσεις Μεταίχμιο παρουσίασαν το νέο ιστορικό βιβλίο του Θάνου Μ. Βερέμη με τίτλο «1940-1941: ο πόλεμος των Ελλήνων», την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων «Β. Σεργιαννίδη» του Επιμελητηρίου Κιλκίς (Στενημάχου 2). Το συγγραφέα προλόγισε η Δρ Μαρία Φαρμάκη.

Θετική η παρουσία του ΧΩΜΑ Κιλκίς στη Γενική Συνέλευση της ΟΜΑΕ

Ανακοίνωση ΧΩΜΑ Κιλκίς
Με θετικά μηνύματα επέστρεψε ο Πρόεδρος του συλλόγου ΧΩΜΑ Κιλκίς κ. Αβραμίδης Αναστάσιος από τη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ) που έγινε στην Αθήνα.

Συλλυπητήρια για το θάνατο της Σοφίας Τριανταφυλλίδου

Ανακοίνωση Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς μετά τη θλιβερή αγγελία του θανάτου του εκλεκτού μέλους μας Τριανταφυλλίδου Σοφίας, συνήλθε την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019, σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε ομόφωνα:

Εργασίες συντήρησης στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ευζώνων και στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ευζώνων και τους κλάδους σύνδεσης αυτής από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019.

Εύζωνοι Κιλκίς: Σύλληψη 32χρονου για καταδικαστικές σε βάρος του αποφάσεις

Συνελήφθη χθες (13 Νοεμβρίου 2019) το βράδυ, σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 32χρονος αλλοδαπός, διότι σε έλεγχο του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων κατά την είσοδό του στη χώρα, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσαν σε βάρος του δύο καταδικαστικές αποφάσεις Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 17 μηνών και χρηματική ποινή 5.200 ευρώ, για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών και ψευδή αναφορά στις αρχές.

Κιλτίδης: Η άναρχη διεθνής πολυπολικότητα και το Ιστορικό πρόβλημα της Ελλάδος

Του Κώστα Κιλτίδη
Η Ελλάς συμμετείχε σε δύο παγκόσμιους πολέμους ευρισκόμενη απέναντι στον άξονα της Γερμανίας. Είχε δε την ιδιαιτερότητα να βρεθεί στο ίδιο στρατόπεδο με την Ρωσία και ως Σοβιετική Ένωση. Η οποία Ρωσία έχει ρόλο στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και Μεσόγειο ανεξαρτήτως της όποιας επιρροής επί της Ελλάδος (βλέπε Τουρκοκρατία, Κριμαϊκός, Γιάλτα). 

(Video) Ο Γιάννος, ο Ανδρέας, ο Γιωρίκας, ο Κωστίκας και ο Φλάμπουρας Κιλκίς


Ο Γιάννος, ο Ανδρέας, ο Γιωρίκας και ο Κωστίκας μιλούν για την παρουσίαση του βιβλίου, "Σαρακατσάνοι είμαστε, έτσι τραγουδάμε, έτσι μιλάμε", που θα γίνει από τον Σύλλογο Σαρακατσαναίων νομού Κιλκίς "Ο Φλάμπουρας" την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 στο Κιλκίς.