Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

ΕΠΣ Κιλκίς -ΕΠΣ Γρεβενών 4-0

ΕΠΣ Κιλκίς - ΕΠΣ Γρεβενών 4-0, την Τετάρτη 05 Φεβρουαρίου 2020 στην 5η αγωνιστική του πανελληνίου πρωταθλήματος του 2ου ομίλου.

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς

Ανακοίνωση Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς 
Οι αρχαιρεσίες της 30ης Ιανουαρίου 2020, του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς, ανέδειξαν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, για τα επόμενα δύο χρόνια:

Αποκριάτικος χορός Φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ


Αποκριάτικος χορός, Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς


Αποκριάτικο πάρτυ Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 8ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς



Βουλευτής, βουλευτίνα ή βουλεύτρια;

Γράφει ο Νίκος Κωνσταντινίδης
Δάσκαλος - συγγραφέας

Σκοπός μας στον διάλογο δεν είναι να σώσουμε τη γνώμη μας, αλλά να αναζητήσουμε την αλήθεια. Αυτή είναι άλλωστε και η ετυμολογική ερμηνεία του ρήματος συζητώ: ζητώ από κοινού την αλήθεια. Την αλήθεια, που δεν είναι υπόθεση ατομική, αλλά συλλογική κατάκτηση δίχως τέλος.

11η τακτική γενική συνέλευση του "Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού συνόλου, Η ΠΟΛΙΣ"

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 29 του καταστατικού του σωματείου: «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ Η ΠΟΛΙΣ», καλούνται τα τακτικά μέλη του στην 11η τακτική Γενική Συνέλευση.

Φραγγίδης: «Δραματικές ελλείψεις φαρμάκων στο νομό Κιλκίς»

Ερώτηση Γ. Φραγγίδη
Μετά από καταγραφή που διενεργήθηκε από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Κιλκίς, διαπιστώθηκε ότι στο νομό Κιλκίς οι ελλείψεις φαρμάκων υπερβαίνουν τα 100 σκευάσματα, 25 φαρμακευτικών εταιριών.

Ενημερωτική ημερίδα για την οδική ασφάλεια στο 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς


Δελτίο τύπου 2ου Γυμνασίου Κιλκίς
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9-1-2020 ενημέρωση των μαθητών του σχολείου σε θέματα οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής. Η υλοποίηση της δράσης έγινε σε συνεργασία με το τμήμα Τροχαίας Κιλκίς η οποία διέθεσε έμπειρο προσωπικό για τη σχετική ενημέρωση.

Επίσκεψη του Υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά στο ΚΕΠ Μάνδρας

O Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, Γιώργος Γεωργαντάς, επισκέφθηκε σήμερα το ΚΕΠ του Δήμου Μάνδρας, ενώ πραγματοποίησε, νωρίτερα, συνάντηση με τον Δήμαρχο Μάνδρας Χρήστο Στάθη, τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Αθανάσιο Μπούρα καθώς και τους Βουλευτές Δυτικής Γιώργο Κώτσηρα και Ευάγγελο Λιάκο.

Την πίτα του έκοψε ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Άτλας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα του έκοψε ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Άτλας Κιλκίς. Την Εθιμοτυπική εκδήλωση του Συλλόγου, τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης, αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νέας Γενιάς, Εθελοντισμού και Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Κιλκίς και ο πρόεδρος του αθλητικού Συλλόγου Αετός Κιλκίς κ. Γεώργιος Στεφούδης. Παρευρέθηκαν επίσης οι γονείς των αθλητών/τριών και οι φίλοι του Συλλόγου.

Φωτογραφικό οδοιπορικό στην Ιερά Μονή Οσίου Νικοδήμου στον Πεντάλοφο Κιλκίς του όρους Πάικου

Φωτογραφίζει ο Γιώργος Τσιμπούκας

(Video) Ο Κωστίκας, ο Γιωρίκας, ο Καλόγερος, ο Μωμόγερος και η Πεΐκοβα του Κιλκίς


Ο Κωστίκας, ο Γιωρίκας, ο Καλόγερος, ο Μωμόγερος και η Πεΐκοβα του Κιλκίς. Φεβρουάριος 2020.

Ομιλία στο Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς με τον π. Βαρνάβα Γιάγκου

Ομιλία με θέμα «Η συζυγία ως ευκαιρία ανάπτυξης», διοργανώνει το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σε συνεργασία με την Ι.Μ. Πολυανής και Κιλκισίου, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020, στις 18.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΛΕΚ (Μητροπόλεως 11, Κιλκίς).

Κλειστά την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, τρία νηπιαγωγεία λόγω έξαρσης της εποχικής γρίπης

Με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη κλειστά θα μείνουν αύριο Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου τα Νηπιαγωγεία Ευκαρπίας, Νέας Σάντας και Σ.Σ. Μουριών λόγω έξαρσης της εποχικής γρίπης, συνέπεια της οποίας είναι ο υψηλός αριθμός απουσιαζόντων νηπίων.

Περί της απόφασης του Δ.Σ. Παιονίας για κλείσιμο του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων στη Νέα Καβάλα

Δελτίο τύπου Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ
Τη διγλωσσία και την διπροσωπία της Διοίκησης και της αντιπολίτευσης καταγγέλλει στο λαό της Παιονίας η Λαϊκή Συσπείρωση, με αφορμή την συζήτηση και λήψη απόφασης από την Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης και το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας για την “κατάργηση του χώρου φιλοξενίας προσφύγων της Νέας Καβάλας”.

Βραβεύθηκε ο δικός μας Νίκος Κωνσταντινίδης, από το Υπουργείο Παιδείας της Ρωσίας

Πηγή: efxinospontos.gr
Από το Υπουργείο Παιδείας της Ρωσίας, βραβεύθηκε ο Νίκος Κωνσταντινίδης, συνεργάτης μας, εκπαιδευτικός και συγγραφέας από το Χωρύγι Κιλκίς, σε διαγωνισμό στον οποίο έλαβε μέρος με θέμα άρθρου «Η Ελληνίδα Γυναίκα στα χρόνια της Αντίστασης» στις 7 Νοεμβρίου 2019.

Θερμές ευχαριστίες στην κ. Νικολέττα Μαγλουσίδη...

"Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην κ. Νικολέττα Μαγλουσίδη, καθηγήτρια γαλλικών, ιδιοκτήτρια του ΚΕΝΤΡΟΥ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΜΑΓΛΟΥΣΙΔΗ, για τη διδακτική της αρτιότητα, την επιστημονική καθοδήγηση και τον εξαίρετο τρόπο διδασκαλίας που οδήγησαν την κόρη μας Καρολίνα Καλλέ, στην απόκτηση του πτυχίου Γαλλικής γλώσσας DELF B2 (Institut Français de Grèce)."
Οι γονείς
Κωνσταντίνα Καλλέ
Καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας
Ελευθέριος Καλλές
Συνταγματάρχης (ΠΖ)/ Διοικητής Πολυεθνικού Κέντρου Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων (ΠΚΕΕΥΕ)