Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Αυτός είναι ο 63χρονος παιδεραστής της Θεσσαλονίκης

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 63χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Αν σας αρέσει η γλοιώδης υφή, η δυσοσμία και οι μύκητες, φάτε αυτά τα τυριά

Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί, κατόπιν διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, διαπίστωσε την εμπορία συσκευασμένου κατσικίσιου τυριού και τυριού φέτας, σε λευκές πλαστικές συσκευασίες των 500 γραμμαρίων σε συνθήκες κενού αέρος, vacuum, με αλλοιώσεις των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών τους, γλοιώδους υφής, δυσοσμίας και ανάπτυξη μυκήτων. 

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου κατά την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά την περίοδο του εορτασμού της 25ης Μαρτίου, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως κατωτέρω:

Το τέλος του τρίτου μνημονίου: Μία από τα ίδια ή ποτέ πια τα ίδια;

Του Θωμά Χ. Μαρκόπουλου*
Εκδήλωση με θέμα "Το τέλος του τρίτου μνημονίου: Μία από τα ίδια ή ποτέ πια τα ίδια;" πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018. Ομιλητές ήταν ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο πρώην γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης και ο σύμβουλος Δημοσιονομικών του προέδρου της ΝΔ, Στέλιος Πέτσας, ενώ παρέμβαση έκαναν και οι Αλέξανδρος Κωστόπουλος, CEO & Foundner Foresight και ο Γιάννης Παπαγεωργίου, οικονομολόγος και γενικός διευθυντής ΚΕ.ΑΣ.Μ. 

Spring Special Offer στο Kinesis-Gym Kilkis

Βάλε την γυμναστική στην ζωή σου…
➤Για την υγεία σου
Για το σώμα σου
Για σένα 
Kinesis-Gym 

5.000 χρόνια ιστορίας φέρνουν στο φως οι ανασκαφές για τον ΤΑΡ στη Θράκη

Θράκη, Ελλάδα. Αρχαιολογικά κατάλοιπα ανθρώπινης παρουσίας στη Θράκη από την νεολιθική περίοδο (4η χιλιετία π.Χ.) έως τα μεταβυζαντινά χρόνια έχει φέρει στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη, στο πλαίσιο των κατασκευαστικών εργασιών του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (ΤΑΡ AG).

Το Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα τίμησε την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου

Το Ίδρυμα Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα, τιμώντας την επέτειο της 25ης Μαρτίου παρουσίασε χθες, Τετάρτη 21 Μαρτίου και ώρα 7:00 μ.μ. στην αίθουσα Αλέξανδρος Χαΐτογλου, δεκάλεπτο θεατρικό δρώμενο με θέμα την Επανάσταση του 1821 στη Χαλκιδική, με τους ηθοποιούς Κωνσταντίνο Χατζάκο και Αναστασία Τσιωμίδου.

Επίσκεψη Δ. Μάρδα στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων

Δελτίο τύπου Δ. Μάρδα 
Τον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων επισκέφθηκε ο κ. Δημήτρης Μάρδας, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β’ Θεσσαλονίκης, μαζί με τον κ. Θ. Παραστατίδη, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ του Κιλκίς, συνοδευόμενοι από εκπροσώπους τους εμπορικού κόσμου της περιοχής. 

22 Μαρτίου: Το 8ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα Νερού

Δελτίο τύπου 8ου Νηπιαγωγείο Κιλκίς
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού σήμερα 22 Μαρτίου, υλοποιούμε μια καμπάνια ενημέρωσης για το νερό, τη σημασία του, την εξοικονόμησή του.

Ανάρτηση προσωρινού πίνακα αποτελεσμάτων για την «Mείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα»

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η αρχική αξιολόγηση και προσωρινή κατάταξη των αιτήσεων στήριξης που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της αριθ. 2175/139694/28.12.2017 (ΑΔΑ: Ω4ΞΚ4653ΠΓ- Ω2Ε) Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την υποβολή αιτήσεων στήριξης της δράσης 10.1.04 «Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα» του μέτρου 10 «Γεωργοπεριβαλλοντικά και κλιματικά μέτρα» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020.

Ανακοίνωση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Φυματίωσης

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Φυματίωσης, που ορίζεται στις 24 Μαρτίου κάθε έτους, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει στον αντιφυματικό αγώνα μέσω του τμήματος Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που αναπτύσσει δράσεις και ενισχύει την υγειονομική και κοινωνική δράση των υπηρεσιών υγείας, όπως:

Ομιλία του ΥπΑΑΤ Βαγγέλη Αποστόλου στο Κιλκίς

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα της επίσκεψης του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλη Αποστόλου στο νομό την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018.

Video: Παιδιά με σύνδρομο Down έπαιξαν και διασκέδασαν με παιδιά του 2ου γυμνασίου Κιλκίς


Την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018 παιδιά με σύνδρομο Down από το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς έπαιξαν και διασκέδασαν με μαθητές και μαθήτριες του 2ου γυμνασίου Κιλκίς, σε μια μέρα γιορτής και ευαισθητοποίησης.

Κιλκίς: Ενημερωτική ημερίδα με θέμα "Επιτραπέζια Σταφύλια CRIMSON (Seedless)"

Γεωργαντάς: "Τους πήραν χαμπάρι και στις Βρυξέλλες"

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Συνελήφθη 31χρονος στο Κιλκίς για μεταφορά 7 μη νόμιμων αλλοδαπών

Συνελήφθη χθες (21 Μαρτίου 2018) το απόγευμα στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Ευζώνων, στο ύψος του Πολυκάστρου, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 31χρονος υπήκοος Πακιστάν, για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 39χρονο Αλβανό, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης

Συνελήφθη χθες (21-3-2018) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 39χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της κ. Ανακρίτριας Κιλκίς, για το αδίκημα της ληστείας.

"Τιμωρήστε τους", λέει ο ΛΑ.Ο.Σ. Κιλκίς

Ανακοίνωση ΛΑ.Ο.Σ. Κιλκίς
"Ο ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στο Κιλκίς ανοίγει τα πανιά του με πρόσω ολοταχώς για τις εκλογές. Οι Κιλκισιώτες είναι πλέον βέβαιοι ότι το κόμμα του Γιώργου Καρτζαφέρη τους δίνει την επιλογή που αναζητούν στο χάος της αμφιβολίας για το μέλλον τους.

Θέση εργασίας στον Παντελεήμονα Κιλκίς (22/3/2018)

Ελληνική Βιομηχανία τροφίμων με έδρα τον Παντελεήμονα Κιλκίς ενδιαφέρεται για την πρόσληψη ατόμου για την θέση Γραμματειακής Υποστήριξης Εξαγωγών / Export Administration
Δείτε ΕΔΩ

Εξετάσεις απόκτησης Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Επάρκειας Οδικών Μεταφορέων

Από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι προγραμματισμένες εξετάσεις απόκτησης Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Επάρκειας Οδικών Μεταφορέων θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 με ώρα έναρξης 9.00 π.μ.

Δήμος Παιονίας: Γενναίο «κούρεμα» οφειλών από τη ΔΕΗ


Ανακοίνωση δήμου Παιονίας
Ανάσα σε νοικοκυριά που ζουν χωρίς ρεύμα δίνει η κοινή υπουργική απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Περιβάλλοντος και Ενέργειας με την οποία παρέχεται εφάπαξ ειδικό βοήθημα ύψους 10 εκατ. ευρώ. Αφορά όσους καταναλωτές έχουν χαμηλά εισοδήματα και τους έχει γίνει αποκοπή ρεύματος μέχρι 14/2/2018 λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Ενισχυμένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου

Η Ελληνική Αστυνομία, ενόψει εορτασμού της 25ης Μαρτίου, εντατικοποιεί τις δράσεις της, με την εφαρμογή αυξημένων μέτρων Τροχαίας, σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

ΚΚΕ: "Μέχρι σήμερα δεν γνώριζαν τα προβλήματα του νομού Κιλκίς;"

Ανακοίνωση ΚΚΕ με αφορμή τις συναντήσεις κυβερνητικού κλιμακίου στο Κιλκίς μπροστά στο Αναπτυξιακό Συνέδριο της Κεντρικής Μακεδονίας 
Την περασμένη εβδομάδα κυβερνητικό κλιμάκιο πραγματοποίησε στο Κιλκίς συναντήσεις με μια σειρά φορείς, για να καταγράψει τα αιτήματα και τις προτάσεις τους, με σκοπό την προετοιμασία του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη.

Επίσκεψη Γενικού Προξένου Γερμανίας στο Δήμαρχο Κιλκίς

Τον Γενικό Πρόξενο της Γερμανίας Walter Stechel και τον Διευθυντή του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Matthias Hoffmann, δέχθηκε την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018 στο γραφείο του ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Δημήτρης Σισμανίδης.

Ένταξη νέων ειδικοτήτων στα Τμήματα Μαθητείας από το σχολικό έτος 2018-19

Με απόφαση του Υφυπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Δ. Μπαξεβανάκη πρόκειται να ενταχθούν από την επόμενη σχολική χρονιά στα τμήματα του «ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟΥ ΕΤΟΥΣ – ΤΑΞΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ» και οι παρακάτω ειδικότητες των ΕΠΑΛ:

Δείτε Video από την έκθεση γλυπτών και εικόνων του Θανάση Κατσιάνη, στο Κιλκίς


Ο Δήμος Κιλκίς και η ΕΛΜΕ Κιλκίς διοργάνωσαν την έκθεση γλυπτών και εικόνων ECCE HOMO (Ίδε ο Άνθρωπος) του Θανάση Κατσιάνη, στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής στο Κιλκίς. Τα εγκαίνια έγιναν, την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 και ώρα 19:00.