Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Ο Ιβάν Σαββίδης απέκτησε το «ανάκτορό» του στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Τη βίλα Ζαρντινίδη, ένα εμβληματικό παλιό αρχοντικό της Θεσσαλονίκης δίπλα στο κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο Ντεπό, που στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον Τζιάνι Ανιέλι και άλλες γνωστές προσωπικότητες, απέκτησε ο ομογενής επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Ευρωπός 2013


Υπάρχει υγιής παχυσαρκία;

Επιμέλεια Ασημένια Καναρίδου*
Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Οι ερευνητές αρχίζουν να μελετούν πώς τα γονίδια θα μπορούσαν να παίξουν κάποιο βοηθητικό-προστατευτικό ρόλο στα παχύσαρκα άτομα.

Σκοτώθηκε 31χρονος σε τροχαίο στη Χαλκιδική

Χθες (17.08.2013) το πρωί, στο 20ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Πολυγύρου –Σιθωνίας Χαλκιδικής, το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 29χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 31χρονου ημεδαπού και τον ελαφρύ τραυματισμό ενός 30χρονου ημεδαπού επιβατών του οχήματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.

Ριζανά νομού Κιλκίς: Μικρά και φιλόξενα

Βελτιώνεται συνεχώς ο Κιλκισιακός

Το Σάββατο 17 Αυγούστου ο Κιλκισιακός υποδέχθηκε σε φιλικό αγώνα τον Απόλλωνα 1926 με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0, ένα αποτέλεσμα δίκαιο καθώς λιγοστές ήταν οι καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες.