Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Δωρεάν rapid tests σε Κάτω Αποστόλους, Μαυρονέρι, Βαπτιστή, Μεγάλη Βρύση, Θεοδόσια και Επτάλοφο


Συνεχίζεται την ερχόμενη εβδομάδα ο υγειονομικός έλεγχος του πληθυσμού έναντι της Covid – 19 με τον προγραμματισμό δωρεάν εξετάσεων ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid tests) σε έξι Κοινότητες και οικισμούς του Δήμου Κιλκίς.
Ειδικότερα, υγειονομικά κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται:

Ράμπες και WC για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ στις σχολικές μονάδες του δήμου Παιονίας


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς η υλοποίηση του έργου "Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες του Δήμου Παιονίας" προϋπολογισμού 68.820,00 € που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II.

Μετά από το ρεπορτάζ της Γνώμης (9/2/2022) κόβονται τα επικίνδυνα δέντρα μπροστά στο 1ο Λύκειο Κιλκίς

Μετά από το ρεπορτάζ της Γνώμης (9/2/2022) κόβονται τα επικίνδυνα δέντρα μπροστά στο 1ο Λύκειο Κιλκίς.

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά η διοργάνωση της ECDM Expo SE Europe 2022


Το γεγονός της χρονιάς για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η εκθεσιακή και συνεδριακή διοργάνωση eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2022 (ECDM Expo SEE 2022) είναι πλέον στην τελική της ευθεία!

Φραγγίδης: «Οι λανθασμένες πολιτικές και η αδιαφορία της κυβέρνησης υπονομεύουν το μέλλον του Πρωτογενή Τομέα»


Δείτε το σχετικό Video ΕΔΩ ή κάντε κλικ επάνω στη φωτογραφία
Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Στην Ολομέλεια της Βουλής τοποθετήθηκε ο βουλευτής Κιλκίς κ. Γιώργος Φραγγίδης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης της επίκαιρης επερώτησης του Κινήματος Αλλαγής προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γ. Γεωργαντά, για τα αδιέξοδα του Πρωτογενή Τομέα.

Κορωνοϊός (25/2/2022): 15.909 νέα κρούσματα (87 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 63 θάνατοι και 433 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 15.909, εκ των οποίων 48 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.385.304 (ημερήσια μεταβολή +0.7%), εκ των οποίων 49.6% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 299 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.315 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Γ. Γεωργαντάς: Στηρίζουμε την αγροτική παραγωγή- Προτεραιότητά μας η ενεργειακή αυτονομία των εκμεταλλεύσεων


Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Η κυβέρνηση της ΝΔ ενισχύει στην πράξη τους Έλληνες παραγωγούς και μέσα στην κρίση έχει διαθέσει για τη στήριξή τους περισσότερα από 1,250 δισεκ. ευρώ, τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Γεωργαντάς, απαντώντας σε Επίκαιρη Επερώτηση του ΚΙΝΑΛ.

Το ΚΔΑΠ Kinesis ταξιδεύει στην Πάτρα και το Πατρινό Καρναβάλι


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis 
Την εβδομάδα που πέρασε το ΚΔΑΠ Kinesis μπήκε σε αποκριάτικο ρυθμό για τα καλά. Μιλήσαμε για ένα από τα μεγαλύτερα καρναβάλια στη χώρα μας, αυτό της Πάτρας. Στη συνέχεια φτιάξαμε τις δικές μας φορεσιές. Φτιάξαμε μάσκα-ήλιο και ένα βραχιόλι ανάλογο. Κόψαμε τις ακτίνες, χρωματίσαμε το πιατάκι μας και στη συνέχεια κολλήσαμε τις ακτίνες στο πιάτο. Συνεχίσαμε με τη κατασκευή του βραχιολιού. Έτσι, η δομή μας γέμισε με λαμπερούς ήλιους.

Εργασίες συντήρησης σε δρόμους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας


Εργασίες κλάδευσης δέντρων
επί του παράπλευρου οδικού δικτύου της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου, θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή, 25/2/2022, 2:16μ.μ.


Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθη προχθές (23 Φεβρουαρίου 2022) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 3 αλλοδαπούς άνδρες και 1 ανήλικο αλλοδαπό, οι οποίοι επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία και κατασχέθηκαν. 

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, από τη νύχτα του Σαββάτου 26 Φεβρουαρίου 2022


Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 03/25-02-2022) που ισχύει από τη νύχτα του Σαββάτου 26 Φεβρουαρίου 2022.

Γκουντενούδης: Ας κοιτάξει ο κ. Σιωνίδης να κάνει καμιά δουλειά για το δήμο και να συμμαζέψει ό,τι προλαβαίνει


Υπογράφει ο Χρήστος Π. Γκουντενούδης

Πρώην Δήμαρχος Παιονίας
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ»

Διαβάζοντας τις ειδήσεις στα τοπικά ΜΜΕ, η εικόνα που αποκομίζει ένας αναγνώστης από τα ενημερωτικά δελτία τύπου και τις διάφορες δηλώσεις του Δημάρχου και των αξιωματούχων του Δήμου Παιονίας, είναι αποκαρδιωτική.

Τράπεζα αίματος “Ἁκριτών” Πολυκάστρου: Κλείνουμε τα 32 χρόνια και συνεχίζουμε…


Ανακοίνωση  “Ἁκριτών” Πολυκάστρου
Με την ίδια δυναμική και την ίδια διάθεση προσφοράς προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο συνεχίζουμε για 33ο πλέον χρόνο τον κύκλο των αιμοδοσιών πραγματοποιώντας την 108η αιμοδοσία των μελών της “τράπεζας αίματος” την Κυριακή 6 Μαρτίου 2022, όπως πάντα στο “Σπίτι του Πόντου” από τις 09:30 έως 13:00.

Τι λέει το ΚΚΕ για τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία


Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
30 χρόνια μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης και την ανατροπή του σοσιαλισμού, για την οποία πανηγύρισαν πολλοί, επειδή υποτίθεται θα έκανε τον κόσμο πιο “ειρηνικό” και “ασφαλή”, ένας ακόμη ιμπεριαλιστικός πόλεμος ξεσπά σε ευρωπαϊκό έδαφος, μετά τον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία και αλλού.

Εργαστήριο Αμοιβαίας Εκμάθησης Πολιτικών Καινοτομίας στη Γαλάζια Οικονομία


Οι σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης της καινοτομίας στη Γαλάζια Οικονομία σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο αναδείχθηκαν στο Εργαστήριο Αμοιβαίας Εκμάθησης Πολιτικών Καινοτομίας στη Γαλάζια Οικονομία που διοργάνωσε η Αυτοτελής Διεύθυνση Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητάς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου BLUEAIR- «Έξυπνη Γαλάζια Ανάπτυξη Αδριατικής Ιονίου S3».

Διάλεξη στο 2ο Πειραματικό Λύκειο Κιλκίς, από τον καθηγητή Λατινικής Φιλολογίας Δ. Νικήτα


Δελτίο τύπου 
2ου Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς

Μια ξεχωριστή διάλεξη στο 2ο Πειραματικό Λύκειο Κιλκίς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι μαθητές Ανθρωπιστικών Σπουδών από τον ομότιμο καθηγητή Λατινικής Φιλολογίας, κύριο Δημήτριο Νικήτα. Ο κύριος Νικήτας είναι καθηγητής Λατινικής Φιλολογίας καθώς και Γερμανικής Φιλολογίας.

(Video) Αετός Κιλκίς (23) vs ΚουΠα Κιλκίς (51), στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ κορασίδων

Αετός Κιλκίς (23) vs ΚουΠα Κιλκίς (51), στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ κορασίδων, την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022.