Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Εξιχνιάσθηκε ληστεία σε βάρος υπαλλήλου επιχείρησης που μετέβαινε σε τράπεζα στην Βέροια για κατάθεση χρημάτων

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση ληστείας που έγινε τον Σεπτέμβριο του 2017 σε βάρος υπαλλήλου επιχείρησης στη Βέροια.

Κιλκίς: Knock down pro fighting show

Δελτίο τύπου  Kinesis Fight Club 
Το main event της βραδιάς είναι ένας αγώνας με όρους Kyodokyokushin με τον Κωνσταντίνο Σοαντζόγλου από το Kinesis Fight Club με προπονητή τον Αντώνη Γιαννακίδη έναντι στον Ιωάννη Πασχαλίδη αθλητή του Α.Σ. Καράτε Κορδελιού με προπονητή τον Αθανάσιο Καπνά.

Τατίδης: "Όλοι κρινόμαστε από τα έργα μας"

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς (Δήμος ΑΞΙΩΝ)
Ο εθελοντισμός είναι μέσο για την επίτευξη της κοινωνικής ενσωμάτωσης και κοινωνικής ολοκλήρωσης και συμβάλλει στην κοινωνική συνοχή, δημιουργώντας δεσμούς εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης επενδύοντας στο κοινωνικό κεφάλαιο.

"Η Τόλμη" Κιλκίς κατέκτησε τρία μετάλλια στο 7o European Clubs Championship 2019

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Μεγάλη επιτυχία του Α.Σ. "Η Τόλμη" Κιλκίς κατακτώντας τρία μετάλλια στο 7o European Clubs Championship 2019 που διεξήχθη από 27 Φεβρουαρίου έως και 3 Μαρτίου 2019, στο Παλαί ντε σπορ Θεσσαλονίκης. 

Kinesis-Gym: Παρουσίαση νέου ομαδικού προγράμματος άθλησης LesMills tone με την Φιλιώ Ορμανίδου

Ανακοίνωση Kinesis-Gym Κιλκίς
Το γυμναστήριο Kinesis-Gym στην προσπάθεια του για διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων παροχής γυμναστηρίου και σε συνέχεια της συνεργασίας με την κορυφαία στο είδος (προχορογραφημένα ομαδικά προγράμματα αίθουσας) Les Mills θα σας παρουσιάσει ένα καινούριο πρόγραμμα άθλησης,το LES MILLS TONE 5. 

Με το Δ. Κυριακίδη και το "Κιλκίς Μπροστά" η Μαρία –Δωροθέα Μανιουρά – Κυριακίδου

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη
Αν ο εθελοντισμός είναι η γάργαρη πηγή που ξεδιψά την ανθρώπινη ψυχή η Μαρία – Δωροθέα Μανιουρά- Κυριακίδου είναι το φυσικό ρυάκι που μεταφέρει την αγάπη και το χαμόγελο στους συνανθρώπους μας. 

"Νέστορα Βαλκάνη, κάνεις περήφανη την Πατρίδα μας"

Του Κώστα Μηναρετζή
Μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, φωτεινές εξαιρέσεις και μήνυμα αισιοδοξίας οι προσπάθειες και οι επιδόσεις των διαχρονικών αθλητών του Στίβου, που σήκωσαν ψηλά την Ελληνική σημαία στους Βαλκανικούς αγώνες της Κωνσταντινούπολης.

Το νέο Δ.Σ. του Ομίλου για την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Κιλκίς


Δελτίο τύπου ομίλου για την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Κιλκίς
Έλαβαν χώρα την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου οι αρχαιρεσίες του Ομίλου για την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Κιλκίς. Στη Γενική του συνέλευση παραβρέθηκαν 36 από τα μέλη του και οι υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εκτελεστική Επιτροπή έλαβαν:

Καθαρά Δευτέρα στο Ράντσο Κιλκίς


Μια διαφορετική Ημέρα της Γυναίκας στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όλες τις γυναίκες που εργάζονται στο 5ο Δ. Σ. Κιλκίς το πρωί της Παρασκευής 8 Μαρτίου 2019. Ένα λουλούδι για την καθεμιά μας από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου.

Η Ειδομένη αποτελεί πόλο έλξης μεταναστών

Παρεμβαίνει η Zenia Salomiou 
Η κατάργηση των παράνομων καταυλισμών και η μεταφορά των μεταναστών στην ενδοχώρα από την Ειδομένη, έφερε την ηρεμία στην καθημερινή ζωή των κατοίκων. 

Ξεπέρασε τις 50.000 επισκέψεις η ιστοσελίδα του Άρη Παντελεήμονα

Ανακοίνωση Άρη Παντελεήμονα 
Διανύοντας τον δέκατο όγδοο χρόνο λειτουργίας της η ηλεκτρονική ιστοσελίδα της ομάδας του Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα (arispanteleimona.gr) αυξάνει ολοένα και περισσότερο τα ποσοστά επισκεψιμότητας της ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.
Η περιοδική καταγραφή των επισκεπτών της ιστοσελίδας από τον Σεπτέμβριο του 2001 έως και σήμερα δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν την ταυτότητα αλλά και τον ακριβή αριθμό τους. 

Πολύκαστρο: Εκδήλωση με θέμα "Έργων Διάκρισις - Παιονίας 2019"

Ο Δήμος Παιονίας όπως κάθε χρόνο διοργανώνει και φέτος ειδική εκδήλωση βράβευσης διακεκριμένων προσώπων, φορέων, συλλόγων και επιχειρήσεων με τίτλο «ΕΡΓΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΙΣ» ΠΑΙΟΝΙΑ 2019».

Αποκορύφωμα αποκριάτικων δραστηριοτήτων στα ΚΔΑΠ Kinesis Kilkis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis Kilkis
Φτάνοντας σιγά σιγά στο τέλος της Αποκριάς, ανοίξαμε αυτή την εβδομάδα μας με ένα Μασκέ Zumba Party, στο οποίο παρευρέθηκαν μικροί και μεγάλοι και από τις δύο δομές μας, ΚΔΑΠ Kinesis for Kids και ΚΔΑΠ Kinesis for Juniors. Το πάρτι μας ξεκίνησε με πολύ χορό, αφού η κυρία Χριστίνα με τα παιδιά δεν σταμάτησαν τις "ζουμποκαρναβαλίστικες" χορογραφίες τους. 

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου κατά την περίοδο Αποκριών και Καθαράς Δευτέρας

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά την περίοδο των εορτών των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως κατωτέρω:

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας

Η Ελληνική Αστυνομία, λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων, ενόψει του εορτασμού των εορτών των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας, λαμβάνει αυξημένα μέτρα Τροχαίας, κατά το διάστημα από 8 έως 11 Μαρτίου 2019, σε όλο το οδικό δίκτυο της Χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

82 θέσεις πλήρους απασχόλησης στο Δήμο Παιονίας

Ξεκίνησε την 08/03/2019 και ώρα 12η μεσημβρινή μέχρι και την 18/03/2019 και ώρα 12η μεσημβρινή η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανέργους, ηλικίας άνω των 18 ετών, για 82 θέσεις πλήρους απασχόλησης και για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών, στο πλαίσιο της δράσης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης.

Θανάσης Ελευθερίου: Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς

Υπογράφει ο Θανάσης Ελευθερίου 
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Γεννήθηκα στην Μυτιλήνη. Μέχρι το 2015 έζησα στην Καλλονή της Λέσβου. Από νεαρή ηλικία ακόμα τα κοινά δεν με άφηναν αδιάφορο και γι αυτό πάντα συμμετείχα στα πενταμελή και δεκαπενταμελή συμβούλια των σχολικών χρόνων. 

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς

Δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 14 Μαρτίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ: