Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Χ. Παπαστεργίου: 65.000 παιδιά εκτός ΚΔΑΠ και Παιδικών Σταθμών και ο κύριος Τζιτζικώστας το βιολί του


Δελτίο τύπου Περιφερειακής παράταξης «
Πράξεις για τη Μακεδονία» 
Το ζήτημα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες οικογένειες, οι οποίες έμειναν εκτός των προγραμμάτων «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» καθώς και των «Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης» θέτει η Περιφερειακή Παράταξη «ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» προς τον Περιφερειάρχη και πρόεδρο της ΕΝ.ΠΕ. Απόστολο Τζιτζικώστα και τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής Χρήστο Μήττα.

Εγγραφές στα καλλιτεχνικά εργαστήρια του Πόλις και στα τμήματα του Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς


Πλησιάζει η περίοδος των εγγραφών στα καλλιτεχνικά εργαστήρια του Πόλις και στα τμήματα του Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς. Ξεκινάμε αισιόδοξα τη νέα χρόνια και πάνω από όλα φροντίζουμε για την προστασία της υγείας μας.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας Κυριακή 30/8/2020, 11:25 μ.μ.


Σύλληψη για ναρκωτικά
Συνελήφθη προχθές (28 Αυγούστου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Ζίχνης, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 7 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1 μέτρου και 70 εκατοστών, καθώς και ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 19 γραμμαρίων.

Πωλείται στο κέντρο του Κιλκίς ισόγειο κατάστημα, Α' ζώνη, 326 τ.μ. (30/8/2020)


Πωλείται στο κέντρο του Κιλκίς ισόγειο κατάστημα 326 τμ με τους βοηθητικούς σε αυτό χώρους. Αποτελείται από δύο συνενωμένα καταστήματα με άδεια γι' αυτό. Έχει δυο wc των 16 τμ με προθάλαμο και όλα τα είδη εγκατεστημένα. Έχει φάτσα 20 μέτρα στην οδό Καυκάσου και  9 μέτρα στην οδό Δημητράκου, μπορεί να εκμεταλλευτεί 3,5 μέτρα πεζοδρόμιο χωρίς πληρωμή στο Δήμο λόγω ορίων του οικοπέδου. Από θέρμανση έχει φανκοιλ με κοινό λέβητα πετρελαίου. Επίσης το κατάστημα είναι νοικιασμένο για όποιον το βλέπει έως επένδυση. Η τιμή του τετραγωνικού ανέρχεται στα 1500€ συζητήσιμη.
Τηλ. επικοινωνίας 6970999650 κ. Γιώργος.

Κορωνοϊός (30/8/2020): 157 νέα κρούσματα και 2 θάνατοι


Κυριακή 30 Αυγούστου 2020 - Ενημέρωση Ελληνικής Κυβέρνησης για τον κορωνοϊό
- Ανακοινώνουμε 157 νέα κρούσματα και 2 θανάτους. 
- Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 10.134 και των θυμάτων σε 262. 
- Παραμένουν διασωληνωμένοι 35 συμπολίτες μας, ενώ 149 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. 
- Έχουν ελεγχθεί συνολικά 940.882 κλινικά δείγματα. 
- Δείτε περισσότερα στοιχεία για την πορεία της νόσου στην Ελλάδα εδώ: https://covid19.gov.gr/covid19-live-analytics

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού (30/8/2020)


Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Σέρρες: Σκοτώθηκε 47χρονος ποδηλάτης σε τροχαίο


Χθες (29 Αυγούστου 2020) και ώρα 21:00 περίπου, στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γεφυρουδίου – Βαλτερού Σερρών, το Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 52χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με το ποδήλατο που οδηγούσε 47χρονος ημεδαπός με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 47χρονου ποδηλάτη. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας.

Ανοιχτός αύριο ο κλιματιζόμενος χώρος του ΚΑΠΗ για την προστασία του κοινού από τον καύσωνα


Ο Δήμος Κιλκίς και οι κοινωνικές του υπηρεσίες έχουν μεριμνήσει για την προστασία των πολιτών από τον καύσωνα με διατιθέμενο κλιματιζόμενο χώρο. Το ΚΑΠΗ του Δήμου Κιλκίς, απέναντι από το Δημαρχείο προσφέρεται αύριο Δευτέρα 31 Αυγούστου για τη φιλοξενία του κοινού από τις 9:00 έως τις 20:00.

Κιλκίς: Πενθήμερο αφιέρωμα στον σύγχρονο Ιταλικό Κινηματογράφο "Ο Άλλος Εαυτός"


Ο Δήμος Κιλκίς και η Κινηματογραφική Λέσχη Κιλκίς συμπράττουν και ανοίγουν το μονοπάτι της έβδομης τέχνης στην ιταλική κινηματογραφική παραγωγή αναδεικνύοντας τις ισχυρές πολιτισμικές επιρροές Ελλάδας – Ιταλίας.

Zumba Masterclass στο Kinesis Gym Κιλκίς


Δελτίο τύπου 
Kinesis Gym Κιλκίς
Το γυμναστήριο μας Kinesis Gym λειτουργώντας πάντα με γνώμονα να παρέχει στα μέλη αλλά και στο κοινό της πόλης του Κιλκίς κορυφαίας ποιότητας παροχές γυμναστικής, έχει την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να σας ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την Άννα Καρολίδου, η οποία θα είναι η βασική μας γυμνάστρια για την σεζόν 2020-21 στα ομαδικά προγράμματα άθλησης Zumba Fitness, Zumba Kids και Zumba Junior τόσο στο γυμναστήριο όσο και στις δομές των ΚΔΑΠ Kinesis for kids.

Τμήμα εικαστικών στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Ένας εκ των εξαιρετικών καλλιτεχνών που στηρίζουν το εικαστικό δυναμικό των τμημάτων της Τέχνης είναι ο Χαρίτωνας Παπαδόπουλος.