Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016

Νέα Δημοκρατία: «Ο πανικός του ΣΥΡΙΖΑ χτυπάει κόκκινο»

Δελτίο τύπου Νέας Δημοκρατίας
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Μετά τις 10 Ιανουαρίου ο πανικός του ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβεται.

Νέα πληρωμή αποζημιώσεων φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου, ύψους 7.324.810,33 πραγματοποιεί Ο ΕΛ.Γ.Α.

Ολοκληρώθηκαν από τον ΕΛ.Γ.Α, οι διαδικασίες αποστολής των ηλεκτρονικών αρχείων μιας ακόμα πληρωμής αποζημιώσεων προς την τράπεζα Πειραιώς, προκειμένου να πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς 7.846 δικαιούχων αγροτών και κτηνοτρόφων, αποζημιώσεις συνολικού ύψους 7.324.810,33 εκατ. ευρώ.

Ευεργετικός ο θηλασμός για βρέφη, μαμάδες και… οικονομία

Ο παρατεταμένος θηλασμός μπορεί να σώσει τη ζωή 800.000 και πλέον βρεφών κάθε χρόνο και παράλληλα να εξοικονομεί δισεκατομμύρια δολάρια στα συστήματα υγείας σε παγκόσμια κλίμακα χάρη στον προστατευτικό του ρόλο από ορισμένες παιδικές ασθένειες, σύμφωνα με μια σειρά από μελέτες που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

ΠΟΕ-ΟΤΑ: "Οι αλήθειες των αριθμών και τα ψέματα της συγκυβέρνησης για το ασφαλιστικό"

Ανακοίνωση ΠΟΕ-ΟΤΑ
Με το νέο Ασφαλιστικό που προωθεί η συγκυβέρνηση επιχειρείται ο ενταφιασμός της Κοινωνικής Ασφάλισης και η εξαθλίωση των ασφαλισμένων, τόσο αυτών που ετοιμάζονται τώρα να βγουν στη σύνταξη, όσο και ιδιαιτέρως των νέων ασφαλισμένων. 

Θεσσαλονίκη: 29χρονος πουλούσε νοθευμένο επικίνδυνο ελαιόλαδο

Στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη ατόμου, που πουλούσε σε ανυποψίαστους πολίτες λάδι αμφιβόλου ποιότητας, προχώρησαν έπειτα από επισταμένη έρευνα και συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Εχεδώρου.

Βέροια: Σκοτώθηκε 52χρονος σε τροχαίο

Χθες (30-01-2016) το απόγευμα στον κόμβο Νησελείου στην χιλιομετρική θέση 276,2 της Εγνατίας οδού, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 52χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στα μεταλλικά στηθαία, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. 

Εκδήλωση για την "Θρακιώτισσα Μάνα" από την Θρακική Εστία Κιλκίς

''Μια μαμά κι έναν καιρό...'' - Το παιδί των λουλουδιών

Της Ευγενίας Τσομπανοπούλου
- Πότε θα κουρευτείς αγόρι μου;
- Ποτέ!
- Και τα κομμωτήρια τι θα κάνουν παιδί μου; Θα κλείσουν;
- Και τι με νοιάζει εμένα. Πάνε κουρέψου εσύ!

- Δε βλέπεις να διαβάσεις. Θα στραβωθείς στο τέλος.

Τι είναι η στηθάγχη;

Του Βασίλη Καρασαββίδη*
Η στηθάγχη είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για τον πόνο στο στήθος, που προκαλείται από τη μειωμένη ροή αίματος στο μυοκάρδιο. Η στηθάγχη είναι ένα σύμπτωμα της στεφανιαίας νόσου. Συνήθως περιγράφεται ως συμπίεση, πίεση, βάρος, σφίξιμο ή πόνος στο στήθος σας.