Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

(Video) Εκπαίδευση μαθητών του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση


Εκπαίδευση μαθητών του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020.

Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη με Πιερρακάκη και Γεωργαντά

Τoν Υπουργό Κ. Πιερρακάκη, τον Υφυπουργό Γιώργο Γεωργαντά και τη λοιπή ηγεσία του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης δέχθηκε, σήμερα, στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της αξιολόγησης και του προγραμματισμού του κυβερνητικού έργου.

Θ. Καράογλου: Το Κιλκίς είναι η "βιτρίνα" της Ελλάδας


Δελτίο τύπου Θ. Καράογλου
Συνεχίζοντας το πρόγραμμα των περιοδειών που έχει ξεκινήσει στις Περιφερειακές Ενότητες της Βόρειας Ελλάδας ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρος Καράογλου, επισκέφθηκε σήμερα το Κιλκίς.

Νάτοι-Νάτοι οι Πρωταθλητές!

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου ο Αλέξανδρος Κιλκίς είχε την τιμή να βραβευθεί από την ΕΠΣ Μακεδονίας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κ12 την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Δωρεάν εκμάθηση Handball στον ΑΜΣ Πόντιοι 89


Ομιλία Ε. Αγαθοπούλου για το σχέδιο νόμου «Επίδομα γέννησης και λοιπές διατάξεις»


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Στην ομιλία της ενώπιον της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, με θέμα «Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων «Επίδομα γέννησης και λοιπές διατάξεις», η βουλεύτρια Ειρήνη Αγαθοπούλου αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα μιας σύγχρονης δημογραφικής πολιτικής, αλλά και στην αναποτελεσματικότητα κι αδυναμία της κυβέρνησης της ΝΔ να χαράξει μια τέτοια πολιτική μέσω των ημίμετρων που φέρνει προς ψήφιση στην Βουλή. 

Περί διακρίσεων και συναινέσεων ο λόγος…


Του Κωνσταντίνου Ραμπίδη
Ο πρωθυπουργός κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης, με διάγγελμά του προς τον ελληνικό λαό, ανακοίνωσε την πρότασή του για το ύπατο πολιτειακό αξίωμα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας. Πρότεινε την κυρία Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας.

(Video) Επίσκεψη Θ. Καράογλου στο Δήμαρχο Κιλκίς, Δ. Κυριακίδη




Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης δέχθηκε σήμερα την επίσκεψη του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Θεόδωρου Καράογλου.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα, 21/1/2020, 03:30 μ.μ.

Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα 
Συνελήφθη χθες (20 Ιανουαρίου 2020) το απόγευμα, σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 45χρονη ημεδαπή, διότι σε αποθήκη της οικίας της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 278 πακέτα τσιγάρων και 291 πακέτα καπνού, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Άνετη επικράτηση του Άλεξ Αλερού στο περιφερειακό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου

Δελτίο τύπου τμήματος στίβου "Αλέξανδρου" Κιλκίς
Με διοργανωτή την ΕΑΣ -ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας έγινε με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή το πρωί στον Πλατανότοπο Γιαννιτσών το περιφερειακό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου όλων των κατηγοριών της.

Αποκριάτικος χορός σχολείων Γαλλικού Κιλκίς


Σκοτώθηκε 56χρονος σε τροχαίο έξω από το Γερακαριό Κιλκίς

Χθες (20 Ιανουαρίου 2020) και ώρα 20.30 περίπου, στο 2 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γερακαριού - Δίβουνου Κιλκίς, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 56χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 56χρονου οδηγού και τον τραυματισμό του 44χρονου οδηγού. Ο 44χρονος εγκατέλειψε τον χώρο του δυστυχήματος και εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα και συνελήφθη. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.