Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.) στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης.

Τι είπε ο Γ. Φραγγίδης για τις Δίδυμες Καπναποθήκες Κιλκίς


Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Το χρονίζον θέμα των Δίδυμων Καπναποθηκών του Κιλκίς συζητήθηκε την Παρασκευή 29/11 στη Βουλή, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, μετά από επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής Κιλκίς κ. Γιώργος Φραγγίδης προς τον Υπουργό Οικονομικών. 

Άγρια φρούτα από την χλωρίδα του Κιλκίς

Του Βασίλη Ιωαννίδη
Η πλούσια χλωρίδα του Κιλκίς με κάθε εναλλαγή των εποχών αφήνει πίσω της παρακαταθήκη στους κατοίκους της τροφή. Τροφή που πολύ εύκολα θα χαρακτηριζόταν εκλεκτή. Οι γεύσεις, οι υφές και τα αρώματα που χαρακτηρίζουν τα άγρια φρούτα του τόπου μας, τουλάχιστον πρωτόγνωρες, άλλες πάλι γεμάτες μνήμες από τα παιδικά μας χρόνια, όλες όμως καθαρές χωρίς φροντίδα και επεμβάσεις.

Ο Κ. Σιωνίδης ζητά το στρατόπεδο «Μιχαήλ Σιωνίδη» στην Αξιούπολη για κοινωφελείς σκοπούς

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς και ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης επισκέφθηκαν την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου τον διευθυντή του Ταμείου Εθνικής Αμύνης (Τ.ΕΘ.Α.) Αντιστράτηγο Αντώνιο Κονδύλη.

"ΚΔΑΠ Άθλος" Κιλκίς: «Κάτι ψήνεται και θα 'ναι σίγουρα νόστιμο»

Δελτίο τύπου "ΚΔΑΠ Άθλος" Κιλκίς
«Μμμμ κάτι ψήνεται!
Γιαννάκης: Και μοσχομυρίζει 
Μαρίνα: Μήπως είναι τα κουλουράκια κανέλας που ψήσαμε σήμερα στο μάθημα μαγειρικής; 
Αναστασία: Ή μήπως τα ντόνατς που τηγανίσαμε προχθές;
Δαμιανός: Θέλω κι εγώ! 
Κα Ναταλία: Αν θέλετε να γευτείτε φρεσκοψημένα καλούδια από τα χεράκια μας, ελάτε στο μάθημα μαγειρικής στον Άθλο. Θα περάσετε όμορφα. 
Δημήτρης: Ναι! έτσι θα βοηθάω και τη μαμά μου στην κουζίνα..»

Χριστουγεννιάτικη διάθεση, πυρετώδεις προετοιμασίες στα ΚΔΑΠ Kinesis Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis Κιλκίς
Οι χριστουγεννιάτικες προετοιμασίες στις τρεις δομές μας, ΚΔΑΠ Kinesis for Kids, Kinesis for Junior και Kinesis Kids Athletics, κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς. Τα μικρά ξωτικά μας καθημερινά εργάζονται σκληρά με σκοπό να ολοκληρώσουν το γιορτινό στολισμό των χώρων μας, κόβοντας πολύχρωμα χαρτόνια σε διάφορα σχήματα και μεγέθη.

Το 8ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο του

Ο Σύλλογος Γονέων  και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει για να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σχολείου, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 5:30 μ.μ.

(Video) Πρωτάθλημα Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: ΚουΠα Κιλκίς vs ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας 80-79


Πρωτάθλημα Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: ΚουΠα Κιλκίς vs ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας 80-79, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Κιλκίς και ώρα 6:00 μ.μ.