Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

(Video) ΚουΠα Κιλκίς Basketball: Ασίστ αγάπης στην τοπική κοινωνία!


Του Γιάννη Σιταρίδη
Ποιος είπε πως το basket περιορίζεται στα στενά όρια των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου; Η εξωστρέφεια μέσα από κοινωνικές δράσεις, η συνέχεια δραστηριοποίησης της ΚουΠα Κιλκίς και εκτός γηπέδου, ήταν ανέκαθεν μία από τις κύριες προτεραιότητες της ομάδας. 

Επιφάνιος Θεοδωρίδης - Δημήτριος Αγαθόπουλος: "Διαψεύδουμε και καταγγέλουμε δημοσίευμα"

Υπογράφουν οι:
Πατέρας Επιφάνιος Θεοδωρίδης
Υποψ. Δήμαρχος Κιλκίς Δ. Αγαθόπουλος
Για άλλη μια φορά, ιστοσελίδα της περιοχής μας με τις ψευδείς και προβοκατόρικες αναφορές της σε πρόσωπα και καταστάσεις, επιχείρησε να σπιλώσει τους υπογράφοντες αυτήν την καταγγελία.

Επίσκεψη Δ. Αγαθόπουλου στα μνημεία του Α' Παγκσομίου Πολέμου στη λίμνη Δοϊράνη

Δημήτριος Αγαθόπουλος 
Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς 
ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Κλιμάκιο του συνδυασμού « ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Αγαθόπουλο, την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Αγγελίδου Ειρήνη και συνεργάτες της περιοχής, επισκέφθηκε την περιοχή του Δροσάτου και τους χώρους των ιστορικών μνημείων του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου κοντά στην λίμνη της Δοϊράνης.

Μαθητές της Α’ τάξης του 1ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς, επισκέφθηκαν την Κωνσταντινούπολη

Δελτίο τύπου 1ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς 
Αντιπροσωπεία 59 μαθητών της Α’ τάξης του 1ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς και 4 καθηγητών επισκέφθηκε την Κωνσταντινούπολη κατά το τετραήμερο 6-9/3/2019. Η διδακτική επίσκεψη πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του Ζωγράφειου Λυκείου-σχολείου της Ομογένειας, στο οποίο μας υποδέχθηκε ο Διευθυντής, κ. Δεμιρτζόγλου Ιωάννης.