Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Ευχές Εορτών από τον συμπαραστάτη του Δημότη Παιονίας, Στέργιο Γκουγκουσίδη



Πρόσκληση συμμετοχής στο βιωματικό σεμινάριο για γονείς παιδιών εφηβικής ηλικίας, 12- 17 χρονών, στο Πολύκαστρο


Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» σε συνεργασία με το Δήμο Παιονίας, την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Παιονίας και το Σύλλογο Γυναικών ΕΥΚΡΑΝΤΗ διοργανώνει διοργανώνει βιωματικό σεμινάριο για γονείς παιδιών εφηβικής ηλικίας με τίτλο: «Εφηβεία: τα πολλαπλά της πρόσωπα». Το σεμινάριο απευθύνεται σε γονείς/κηδεμόνες/φροντιστές/στριες (ανεξαρτήτως φύλου, κοινωνικό-οικονομικής κατάστασης, εργασιακής κατάστασης, εθνικότητας κ.ά.) που μεγαλώνουν παιδιά ηλικίας 12-17 χρονών και είναι κάτοικοι του δήμου Παιονίας.

Ευχές Εορτών από την Κοινότητα Κιλκίς



Φραγγίδης: Χωρίς στελέχωση του ΕΣΥ, η ανακουφιστική φροντίδα θα μείνει στα χαρτιά

Δείτε τα βίντεο των ομιλιών ΕΔΩ
Στην ολομέλεια της Βουλής τοποθετήθηκε ο βουλευτής Κιλκίς κ. Γιώργος Φραγγίδης, ως ειδικός αγορητής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, επί του νομοσχεδίου του Υπ. Υγείας με τίτλο «Ολοκληρωμένο Σύστημα Παροχής Ανακουφιστικής Φροντίδας - Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και την προστασία της δημόσιας υγείας και άλλες επείγουσες ρυθμίσεις».

Η ΤΟΛΜΗ Κιλκίς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΠΟΚ

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΠΟΚ διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο "Δύο Αοράκια" στο Ηράκλειο Κρήτης στις 8-9-10-11 Δεκεμβρίου 2022. Η συμμετοχή ανερχόταν στους 1800 αθλητές –ριες σύμφωνα με την ΠΟΚ καιπραγματοποιήθηκαν σε 8 τατάμικαι 3 ring. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό με συμμετοχή πρωταθλητών –ρίων μεγάλης εμπειρίας σε όλες τις κατηγορίες. Δικαίωμα συμμετοχής είχαν οικατηγορίες παίδων – κορασίδων, εφήβων – νεανίδων και ανδρών – γυναικών. Τα στυλ που ήταν στο πρόγραμμα ήταν:

Ευχές από την Υπεύθυνη Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας ΔΕΕΠ Κιλκίς της Ν.Δ., Γαρυφαλλιά Αϊδαρίνη



Ευχές από την Αναπτυξιακή Κιλκίς



Δήλωση Γ. Γεωργα ντά για την επένδυση των 75,6 εκατ. ευρώ της ΤΕΧΝΟΦΟΡΜ στο Κιλκίς

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ, κ. Γιώργος Γεωργαντάς με αφορμή την ανακοίνωση της επένδυσης των 75,6 εκατ. ευρώ της ΤΕΧΝΟΦΟΡΜ στο Κιλκίς, δήλωσε τα ακόλουθα:

Γεωργαντάς: Για πρώτη φορά αποζημιώσεις εντός του έτους κατά το οποίο προκλήθηκαν οι ζημιές

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Καταβάλλονται σήμερα Παρασκευή 23η Δεκεμβρίου 2022, αποζημιώσεις σε 22.095 παραγωγούς μας, για ζημίες φυτικού και ζωικού κεφαλαίου για ζημίες του έτους 2022, ύψους 48,3 εκ. €.

Αποκατάσταση εσωτερικής οδοποιίας Νοσοκομείου Κιλκίς

Την εκκίνηση των εργασιών αναβάθμισης και ενίσχυσης της ασφάλειας των πολιτών προβλέπει η προγραμματική σύμβαση του άρθρου 100 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, μεταξύ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας/ Π.Ε. Κιλκίς και του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς για το έργο με τίτλο «Αποκατάσταση εσωτερικής οδοποιίας Νοσοκομείου Κιλκίς», την οποία υπέγραψαν, στο Διοικητήριο στις 19 Δεκεμβρίου 2022, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης και ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, Ιωάννης Ανδρίτσος.

Πάρτυ στη Λαϊκή από Σωματείο Λαϊκών Αγορών νομού Κιλκίς



Ο Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίος και ο Κ. Σωτηριάδης σήμeρα στο OkRadio


(Video) Χριστουγεννιάτικη γιορτή για παιδιά, από τον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για παιδιά, από τον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς, Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022, στο ξενοδοχείο Habitat Κιλκίς