Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού


Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Η ανθεκτικότητα του 2ου επιδημικού κύματος στα περιοριστικά μέτρα και στις συνεχείς παρατάσεις της «καραντίνας», έχει εξαντλήσει τις αντοχές του ΕΣΥ και της κοινωνίας. Η πολύ αργή τάση μείωσης των ημερήσιων κρουσμάτων, οι εστιακές αναζωπυρώσεις και η απώλεια ελέγχου σε ορισμένες περιοχές, καθώς και ο αυξημένος αριθμός νοσηλευομένων και διασωληνωμένων ασθενών προκαλούν ανησυχία. 

Καλό Ταξίδι Στέργιο Κουλίνα (Παρίδη)


Ανακοίνωση 
ΔΕΕΠ νομού ΚΙΛΚΙΣ ΝΔ και ΔΗΜΤΟ Παιονίας ΝΔ 

Με αφορμή την απώλεια ενός ακόμη συντοπίτη μας λόγω του θανατηφόρου ιού του νέου κορωνοϊού από την ΔΕΕΠ νομού ΚΙΛΚΙΣ ΝΔ και την ΔΗΜΤΟ Παιονίας ΝΔ εκδόθηκε η ακόλουθη συλλυπητήρια ανακοίνωση:

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 28/12/2020, 8:15 μ.μ.


Συλλήψεις για περιστατικό σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης
Το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης χειρίζεται τη διερεύνηση καταγγελίας για επεισόδιο τις βραδινές ώρες του Σαββάτου (26-12-2020), σε δομή ασυνόδευτων ανηλίκων στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Δηλαδή κύριε Σιωνίδη, αν ήταν γραμμένο στο ΦΕΚ τι θα κάνατε;


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Με αφορμή δημοσίευμα που εμφανίστηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και το οποίο δημιούργησε ανησυχία σε κατοίκους του δήμου για την απόληξη αγωγού στο «κεντρικό κανάλι» στην περιοχή Νέας Καβάλας. Την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης έδωσε εντολή στην τεχνική υπηρεσία του δήμου να πραγματοποιήσει αυτοψία στην κατασκευή εντός και εκτός της δομής. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι η απόληξη στο κανάλι ανατολικά της δομής, είναι αποστραγγιστικού αγωγού όμβριων υδάτων που τοποθετήθηκε παράλληλα με την νότια περίφραξη της δομής.

Κορωνοϊός (28/12/2020): 476 νέα κρούσματα (7 κρούσματα στην Π.Ε. Κιλκίς) και 66 θάνατοι


Σήμερα ανακοινώνονται 476 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 135931, εκ των οποίων το 52.4% άνδρες.

Η Ευθύνη


Γράφει ο Νίκος Κωνσταντινίδης
Το 2020 βαδίζει στο τέλος του. Μαζί του τελειώνουν κι όσα δεν έχουν ολοκληρωθεί. Καθημερινά η Ελλάδα θρηνεί θύματα από την πανδημία. Θύματα που ως ένα βαθμό προκάλεσε η εγκληματική ανεμελιά και αδιαφορία. Από τις εκατοντάδες χιλιάδες των εμβολίων που περίμενε η χώρα ήρθαν τόσα, όσα χωράνε σ’ ένα φορητό ψυγείο!