Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Δήλωση Γ. Γεωργαντά για τα σημερινά κρούσματα στο νομό Κιλκίς

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 «Ο αριθμός των κρουσμάτων στο Νομό, ιδιαίτερα σήμερα αλλά και τις προηγούμενες ημέρες, είναι εξαιρετικά ανησυχητικός. Διανύουμε το τελευταίο μίλι προς την ελευθερία μας. 

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 15 Απριλίου 2011 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)


Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 15 Απριλίου 2011. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

ΓΝΩΜΗ

Η ιστορία του Napster


Του Νικηφόρου Χριστοφορίδη
Napster (για PC) και Hotline (για Apple), ήταν οι πρώτες υπηρεσίες p2p (peer to peer) για διαμοιρασμό αρχείων μεταξύ των χρηστών του Internet. Mόλις ένα χρόνο από τότε που ο φοιτητής Shawn Fanning ανέπτυξε την συγκεκριμένη υπηρεσία στο δωμάτιο του με σκοπό να διευκολύνει την εύρεση μουσικής στο διαδίκτυο, η υπηρεσία του, το Napster, βρέθηκε στην δίνη της μουσικής βιομηχανίας και ειδικότερο στο στόχαστρο του μουσικού γκρουπ «Metallica».

Εργασίες διαγράμμισης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Σερρών


Εργασίες διαγράμμισης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 και για μία εβδομάδα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη, 15/4/2021, 7:43 μ.μ.


Αυτόφωρες συλλήψεις (15) ατόμων στο πλαίσιο ειδικών δράσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης
Στην αυτόφωρη σύλληψη δεκαπέντε (15) ατόμων, σε διάφορες περιοχές του Νομού, προχώρησαν αστυνομικοί υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο υλοποίησης ειδικών δράσεων και στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Όταν μιλάμε για τη "γυναίκα στην πολιτική" να μας ακούτε...


Υπογράφουν οι:
- Αγγελική (Άντζελα) Πατούλια, Ασκούμενη Δικηγόρος Ναύπακτου / Απόφοιτη Πανεπιστήμιου Κύπρου
- Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, ΠΜΣ Διεθνών Σπουδών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας, Παν. Μακεδονίας / Επικοινωνιολόγος / Δημοσιογράφος
Εν έτη 2021 και ενώ ο κόσμος έχει προοδεύσει, έχει αποδεχθεί τις γυναίκες σε σχέση με παλαιότερες εποχές, εντούτοις υπάρχουν ουκ ολίγοι τομείς της κοινωνίας στους οποίους ακόμη αυτό συζητείται, αν δηλαδή πρέπει ή όχι οι γυναίκες να αναλάβουν σημαντικές θέσεις που έχουν να κάνουν με τη διαχείριση σοβαρών κοινωνικοπολιτικών ζητημάτων συνυφασμένων με τη διακυβέρνηση μιας χώρας.

(Video) Εργασίες για σύνδεση φυσικού αερίου στις Μάνδρες και στον Καμπάνη Κιλκίς

Εργασίες για σύνδεση φυσικού αερίου στις Μάνδρες και στον Καμπάνη Κιλκίς, την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021.

Κορωνοϊός (15/4/2021): 3.089 νέα κρούσματα (80 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 104 θάνατοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.833, εκ των οποίων 16 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 308.006 (ημερήσια μεταβολή +1.3%), εκ των οποίων 51.3% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 60 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.636 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Τι λέει η Ε. Αγαθοπούλου για το κλείσιμο 5 Λυκείων στο Κιλκίς


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Την περασμένη Δευτέρα τα Λύκεια της χώρας άνοιξαν ξανά, μετά από πολλές εβδομάδες. Σήμερα, Πέμπτη, – τέσσερις μέρες μετά – πέντε (5) Λύκεια του νομού Κιλκίς κλείνουν λόγω κορωνοϊού. Δεν πρόλαβαν να ανοίξουν, δεν πρόλαβε καν η κυβέρνηση να δοξαστεί για την «επιτυχία» της με τα self tests και τα σχολεία ξανακλείνουν.

(Video) Εργασίες αντικατάστασης παλαιού δικτύου ύδrευσης του Κιλκίς

Εργασίες αντικατάστασης παλαιού δικτύου ύδρευσης του Κιλκίς, την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Παρουσίαση νέου προγράμματος LesMills BODYPUMP Nano Series


KINESIS GYM Κιλκίς
LesMills BODYPUMP Nano Series
Πέμπτη 15 Απριλίου
19:00
Join Free Zoom Meeting With @Panagiotis Mavrogenidis
https://us02web.zoom.us/j/84543389730?pwd=VFI4Tmd3eUhFOVQ4TzJMNUhnalQrQT09

Meeting ID: 845 4338 9730
Passcode: 677187

Κιλκίς: Τον συνέλαβαν για κατοχή 2.580 λαθραίων πακέτων τσιγάρων


Συνελήφθη σήμερα (15 Απριλίου 2021) τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαινε από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.580 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Επιπλέον κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποιούσε.

Ερώτηση για την αξιοποίηση του παλιού εργοστασίου μεταξιού "ΧΡΥΣΑΛΙΣ" στη Γουμένισσα Κιλκίς


Δελτίο τύπου περιφερειακής παράταξης Κεντρικής Μακεδονίας "Ανυπότακτη Δημοκρατική Μακεδονία"

Η Περιφερειακή Παράταξη 
"Ανυπότακτη Δημοκρατική Μακεδονία", κατέθεσε σήμερα 15/4/2021 ( με αριθμό πρωτοκόλλου 221108/287 ), επερώτηση στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με θέμα « Η αξιοποίηση του παλιού εργοστασίου μεταξιού "ΧΡΥΣΑΛΙΣ" στη Γουμένισσα Κιλκίς ως Μουσείου Βιομηχανικής Κληρονομιάς και η απόδοσή του στην τοπική κοινωνία για κοινωνικούς και πολιτιστικούς σκοπούς από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, συνιστά μια ουσιαστική συμβολή της, στη διατήρηση της συλλογικής μνήμης και της ουσιαστικής αξιοποίησης της βιομηχανικής αρχιτεκτονικής μας παρακαταθήκης ».

Δήλωση δημάρχου Παιονίας για την πρόοδο των εργασιών στην περιοχή της μάχης του Ραβινέ


Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης
Δήμαρχος Παιονίας
Την Τετάρτη 14 Απριλίου επισκεφτήκαμε την περιοχή της μάχης του Ραβινέ όπου βρίσκεται το στρατιωτικό μνημείο των πεσόντων σε αυτήν.

Ένα χαμόγελο και μια "καλημέρα" από το όμορφο χωριό Γαλλικός Κιλκίς


Της Μόνικας Σωτηριάδου
Όταν σκέπτομαι να επισκεφτώ ένα χωριό πάντα έχω μια σιγουριά για τους κατοίκους που τυχαία θα συναντήσω στον δρόμο και θα ρωτήσω μερικά πράγματα.

Δράσεις και προτάσεις Περιπατητών Κιλκίς, για το επιχειρησιακό σχέδιο του Δήμου Κιλκίς


Δελτίο τύπου Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς
Μετά την τηλεδιάσκεψη-συζήτηση επί του εγκεκριμένου Στρατηγικού Σχεδίου της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Κιλκίς της 7ης Απριλίου 2021 για την σύνταξη του σχεδίου του Επιχειρησιακού Προγράμματος και τις προτάσεις του εκπροσώπου και προέδρου μας Χρήστου Ανδρεανίδη αρχίζουμε σειρά δελτίων τύπου για κάθε πρόταση που θα διαβιβαστεί αρμοδίως να συμπεριληφθούν στο εν λόγω σχέδιο.

Αγνοούμενος, άρα νεκρός


Του Φώτη Μισόπουλου
πάνω σε μια ιδέα του Arnulf Overland [*]
Ας είναι : όποιος λέει βράδυ, λέει πολλά
HUGO VON HOFFMANSTAHL[1]