Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Γιατί τα παιδιά λατρεύουν την Zumba;

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym-Kilkis
Η ZUMBA έχει μπει για τα καλά στις ζωές μικρών και μεγάλων καθώς είναι μια εναλλακτική λύση που γυμνάζει όλο το σώμα ενώ ταυτόχρονα προσφέρει διασκέδαση, χαρά, ευεξία χωρίς πίεση όπως ένα πειθαρχημένο πρόγραμμα γυμναστικής. 
Το αγαπημένο σε όλο τον κόσμο πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τα πρότυπα εκγύμνασης που επιβάλλονται για νεαρότερες ηλικίες. Ο χορός, η γυμναστική και το παιχνίδι γίνονται ένα.

Κιλκίς: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το 13ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών του ομίλου ΟΤΕ

Δελτίο τύπου  Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Κιλκίς
Με μεγάλη επιτυχία, ξεπερνώντας τις προσδοκίες κοινού και συμμετεχόντων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο, το 13ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών του ομίλου ΟΤΕ. Τη διοργάνωση ανέλαβε το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Κιλκίς με την υποστήριξη της Πολιτιστικής Ένωσης Εργαζομένων ΟΤΕ.

Στον εισαγγελέα το πόρισμα για το "πάρτι" στην ΑΕΠΙ

Με πρωτοβουλία της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λυδίας Κονιόρδου αποστέλλεται στον εισαγγελέα το πόρισμα για την ΑΕΠΙ, για να αναζητηθούν τυχόν ευθύνες με σκοπό την προστασία των δικαιωμάτων των δημιουργών. 

Αν αγοράσατε αυτόν τον γαλέο, πετάξτε τον

Ο Ε.Φ.Ε.Τ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου, στο πλαίσιο του προγράμματος Επίσημου Ελέγχου για τα Βαρέα Μέταλλα έτους 2016, προέβη σε δειγματοληψία του κατεψυγμένου ιχθυηρού με την εμπορική ονομασία «ΓΑΛΕΟΣ ΦΕΤΑ ΙΣΠΑΝΙΑΣ» FAO ΙΝΔΙΚΟΥ 51/57, σε συσκευασία φέτας με ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 15/10/2017, που διακινείται από την εταιρεία ΓΟΓΓΑΚΗΣ ΑΕΒΕ (2ο χλμ εθν. Πέλεκα – Αλεπού, ΔΕΗ, Κέρκυρα).

Τιμητική διεθνής διάκριση για τη δική μας Doppler S.A.

Υπογράφει ο Σταύρος Σταυρόπουλος 
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος DOPPLER SA
Με την παρούσα επιστολή γνωστοποιούμε τη διάκριση της εταιρίας μας στο διαγωνισμό «Project of the Year 2017» του Αμερικανικού περιοδικού «Elevator World», το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο και σημαντικότερο περιοδικό στον κλάδο των ανελκυστήρων παγκοσμίως. 

Γλέντι μέχρι το πρωί για τους Παίονες Γουμένισσας (Φωτογραφίες)

Δελτίο τύπου Παιόνων Γουμένισσας
Η Γουμένισσα γλέντησε και διασκέδασε μέχρι πρωίας με πολύ κέφι και χορό, υπό τους ήχους των χάλκινων πνευστών της και όχι μόνο, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 στο ξενοδοχείο ''ΠΑΡΥΦΕΣ''. 

Επιστολή Παραστατίδη προς Κονιόρδου για το θέμα της κατάργησης της Εφορίας Αρχαιοτήτων Κιλκίς

Υπογράφει ο Θεόδωρος Παραστατίδης 
Βουλευτής Κιλκίς – ΣΥΡΙΖΑ
"Κυρία Υπουργέ Πολιτισμού και Αθλητισμού Λυδία Κονιόρδου,
Πρόσφατα μου κοινοποιήθηκε η επιστολή που στάλθηκε προς εσάς από την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, στην οποία αναφέρεται πως το Υπουργείο Πολιτισμού προτίθεται να προβεί σε κατάργηση της Εφορίας Αρχαιοτήτων Κιλκίς και την συγχώνευσή της με την Εφορία Αρχαιοτήτων Περιφέρειας Θεσσαλονίκης.

Τα νέα του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Με τη ψυχολογία στα ύψη έπειτα από τις δύο σερί νίκες, ο Κιλκισιακός Β΄ συνεχίζει να κινείται σε ρυθμούς Νέου Γυναικοκάστρου, καθώς τη Κυριακή αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Μέγα Αλέξανδρο.

"Μεγάλη ενωμένη Ευρώπη - Μικροί διχασμένοι ηγέτες"

Της Σοφίας Καλογερίδου
Ελλάς 2017. Πέρασαν εφτά χρόνια από την έναρξη της οικονομικής κρίσης και τα αποτελέσματα του σχεδίου διάσωσης που εκπονήθηκε από τους Έλληνες και τους Ευρωπαίους ηγέτες μόνο ενθαρρυντικά δεν είναι.

Επιστολή διαμαρτυρίας Δημάρχου Κιλκίς σε Ν. Τόσκα για την κατάργηση των τριών αστυνομικών τμημάτων Μαυρονερίου, Νέας Σάντας και Δροσάτου

Επιστολή διαμαρτυρίας για την κατάργηση των τριών αστυνομικών τμημάτων Μαυρονερίου, Νέας Σάντας και Δροσάτου απέστειλε στον αν. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη ο Δήμαρχος Κιλκίς. Σας παρατίθεται το κείμενο της επιστολής. 

Απέκτησε επιτέλους άδεια λειτουργίας το γήπεδο ποδοσφαίρου Κιλκίς

Την άδεια λειτουργίας της αθλητικής εγκατάστασης ''Γήπεδο ποδοσφαίρου Κιλκίς'' διασφάλισε ο Δήμος Κιλκίς, μετά από μακροχρόνια όσο και επίμονη προσπάθεια. 

Επίσκεψη του νέου Αστυνομικού Διευθυντή ν. Κιλκίς στο Δήμαρχο Κιλκίς

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε στο Δήμαρχο Κιλκίς ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής ν. Κιλκίς Ιωάννης Ταλαμπίρης, συνοδευόμενος από τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή Δημήτρη Χαραλαμπίδη.

Ο σημαντικός ρόλος της φυσικοθεραπείας στις συγγενείς ή εκ γενετής καρδιοπάθειες

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών για την Παγκόσμια Ημέρα Συγγενών Καρδιοπαθειών
Η 14η Φεβρουαρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Συγγενών Καρδιοπαθειών. Ο όρος «συγγενείς ή εκ γενετής καρδιοπάθειες» αναφέρεται σε ανωμαλίες διάπλασης της καρδιάς που φέρει το άτομο από την ημέρα της γέννησής του. Το παιδί με συγγενή καρδιοπάθεια έχει πλέον μεγάλες πιθανότητες να ζήσει μια φυσιολογική ζωή ενήλικα. Ωστόσο, η μετέπειτα κινητική εξέλιξη και καρδιοαναπνευστική του λειτουργία πιθανά να διαφέρει με αυτή των υγιών παιδιών, γεγονός που θα επηρεάσει τη λειτουργικότητα, συνεπώς την ποιότητα ζωής του. 

"΄Εγραψε στα παλιά της τα παπούτσια την νομοθεσία η Διοικήτρια"

Αναφορά - Καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, στην συνεδρίαση του με αριθμό 11 στις 13-02-2017 αποφάσισε κατά πλειοψηφία δια της παρούσης να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ και να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ την παράνομη και απαράδεκτη ενέργεια της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Κιλκίς κ. Μαρίας Βλάχου η οποία προφανώς «έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων της» την νομοθεσία και καρατόμησε την Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου μας.

Έκοψαν την πίτα τους τα ΚΑΠΗ του δήμου Παιονίας

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Με ευχές για υγεία και οικογενειακή ευτυχία των μελών έγινε η κοπή της πίτας για τη νέα χρονιά στα ΚΑΠΗ του Δήμου Παιονίας, παρουσία του Δημάρχου κ. Γκουντενούδη, του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ, κ. Δεβετζόπουλου, μελών του Δ.Σ. καθώς και εργαζομένων στα ΚΑΠΗ. 

Γιορτή γραμμάτων και παιδείας του δήμου Παιονίας

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Ο Δήμος Παιονίας, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στη μνήμη των Τριών Ιεραρχών, βράβευσε τους αριστεύσαντες μαθητές γυμνασίων και λυκείων του Δήμου μας όπως και εκείνους που επέτυχαν την εισαγωγή του σε ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Στα χρώματα του Πόντου ντύθηκε το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς (Φωτογραφίες, Video)


Στα χρώματα του Πόντου ντύθηκε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς. Ειδικότερα, το ΛΕΚ διοργάνωσε μια ξεχωριστή βραδιά στο χώρο του, αφιερωμένη στην πλούσια μουσική και γαστρονομική ποντιακή παράδοση.

Συμμετοχή Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς στο 13ο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών ΟΤΕ

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Κιλκίς, το διοργανωτή του 13ου Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών, που πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017, εκπροσώπησε το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς.