Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

(Video) Εσπερίδα στο Κιλκίς με θέμα "Ορθοδοντικά προβλήματα σε εφήβους - Το φαινόμενο του εκφοβισμού Σήμερα"

Εσπερίδα στο Κιλκίς με θέμα "Ορθοδοντικά προβλήματα σε εφήβους - Το φαινόμενο του εκφοβισμού Σήμερα". Μια δράση της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Κιλκίς, την Κυριακή 2 Απριλίου 2023, με εισηγήτριες τον ειδική ορθοδοντικό Παναγιώτα Γκόλιαρη και την Ψυχολόγο Έλλη Φρεγγίδου.

Το δικαίωμα της ευημερίας δεν είναι προνόμιο των λίγων αλλά όλων

Υπογράφει η Μάνια (Μαρία) Παναγιωτίδου
Υποψήφια Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς
 
Το θέμα των εργασιακών είναι ψηλά στην ατζέντα της Αριστεράς. Γιατί όμως; Δεν ζούμε σε μιά ευνομούμενη κοινωνία που προστατεύει τα συμφέροντα των εργαζομένων; Δυστυχώς όχι.

Σε αυτές τις εκλογές ψήφισε αλλιώς

Γράφει η Δέσποινα Μαυροκεφαλίδου

Πολιτική Επιστήμονας

Ήρθε η ώρα να αναπροσαρμόσουμε τα κριτήρια μας, αυτό είναι το διακύβευμα αυτών των εκλογών. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία πολλές φορές αποδεικνύονται σοφότεροι από την εμπειρία της ζωής, γεγονός που όμως δεν επιβεβαιώνεται στις εκλογές. Ίσως οι εκλογές να είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Αν κάτι φταίει για τον πάτο που έχουμε πιάσει ως κράτος και ως κοινωνία είναι η "παλαιά νοοτροπία". Η νοοτροπία του " βολέματος ", του γνωστού, του φίλου, του συγγενή, του μέσου.

(Video) Μετά την δημοσίευση και την κατακραυγή των δημοτών Κιλκίς, γκρέμισαν το επικίνδυνο τοιχίο στην περίφραξη του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς

Γρηγόρης Αυξεντίου, ο Ήρωας από την Κύπρο που μίλησε στις καρδιές των κατοίκων του χωριού Ακρίτας Κιλκίς και όλου του κόσμου

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Σε ένα από τα ομορφότερα και λιγότερο γνωστό από τα άλλα χωριά του Νομού Κιλκίς βρίσκεται ο Ακρίτας. 
Το χωριό έχει μια απίστευτη θετική αύρα που κερδίζει από την πρώτη στιγμή τον επισκέπτη καθώς η πινακίδα σε ενημερώνει να στρίψεις και να το ανακαλύψεις.

Πεδινό: Εκδήλωση αφιερωμένη στα θύματα θρακικής γενοκτονίας

Τετάρτη 5 Απριλίου και ώρα 5:00 εκδήλωση στην πλατεία Ελευθερίας Πεδινού αφιερωμένη στα θύματα θρακικής γενοκτονίας γνωστή ως "Μαύρο Πάσχα"

Γράφει η Ελένη Γκαϊντατζή
Πρώην Γενική Γραμματέας Πανελλήνιας Θρακικής Ομοσπονδίας Ελλάδος

"Όλοι μαζί να ανάψουμε το κεράκι στη μνήμη των ανθρώπων μας που θυσιάστηκαν. Ημέρα μνήμης η 6η Απριλίου για τους απανταχού Θρακιώτες. Ο Προσφυγικός Ελληνισμός ζητεί την αναγνώριση της Γενοκτονίας. Δεν είναι πλέον εμμονή, αλλά δικαίωση όλων αυτών των θυμάτων και προσφύγων. Το χρωστάμε σε αυτούς που χάθηκαν στα τάγματα εργασίας και στα κακοτραχηλα μονοπάτια της προσφυγιάς και του ξεριζωμού".