Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Επίσκεψη Παύλου Τονικίδη στην Κρηστώνη Κιλκίς

Δελτίο τύπου Παύλου Τονικίδη
Χθες από την Κρηστώνη ολοκληρώσαμε τον κύκλο των επισκέψεων μας στις πόλεις και τους οικισμούς του νόμου Κιλκίς.

Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωση Φιλολόγων για τις εξετάσεις «Ελληνική PISA»

Δελτίο τύπου 
Πανελλήνιας Ένωση Φιλολόγων
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας η 10η Μαΐου ορίζεται ως ημερομηνία διεξαγωγής των εξετάσεων «Ελληνική PISA». Οι εξετάσεις αυτές διεξάγονται για δεύτερη χρονιά στη χώρα μας και αφορούν τις μαθήτριες και τους μαθητές της ΣΤ΄ Δημοτικού 300 Δημοτικών Σχολείων και της Γ΄ Γυμνασίου 300 Γυμνασίων. 

Επέστρεψε η Εθνική Ομάδα Muay Thai με τον συντοπίτη μας Προπονητή Πουντζουκίδη Κωνσταντίνο

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Θερμή υποδοχή περίμενε τα μέλη της αποστολής στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου κατέφτασαν σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι, έχοντας κατακτήσει ένα Χάλκινο Μετάλλιο Τρίτη θέση για τον Πέτρο Σάχο στην κατηγορία -63,5kg και Χάλκινο Μετάλλιο,Τρίτη θέση απο τον Δήμο Ασημακόπουλο για τον διαγωνισμό Wai Khru, αλλά και αμέτρητες εμπειρίες από την συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στο Κιλκίς

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Κιλκίς (ΚΔΕΚ) ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ στα πλαίσια του επισιτιστικού προγράμματος “Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων 2018-2019, του ΤΕΒΑ 2014-2020” θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων,

Σεμινάριο εκμάθησης παροχής πρώτων βοηθειών για το Σύλλογο Κομμωτών/Κουρέων νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου 
Κομμωτών/Κουρέων νομού Κιλκίς

Σεμινάριο εκμάθησης παροχής πρώτων βοηθειών με στόχο την ευαισθητοποίηση και την εκπαίδευση των μελών του στην εκμάθηση της Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) διοργάνωσε ο σύλλογος Κομμωτών/Κουρέων νομού Κιλκίς σε συνεργασία και με την πολύτιμη στήριξη του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, για τα μέλη του, τη Δευτέρα 15 Μαΐου, σε αίθουσα του ΟΑΕΔ.

Εκδήλωση παρουσίασης προγράμματος για την Παιδεία του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς

Τετάρτη 17/5 στις 7 το απόγευμα στο Επιμελητήριο Κιλκίς με εισηγητή τον αναπληρωτή συντονιστή τμήματος παιδείας Κεντρικής Επιτροπής Θοδωρή Μπαλτά.

Ομιλίες Γιώργου Γεωργαντά την Τετάρτη 17 Μαϊου 2023


Πανηγύρι στο Βαλτοτόπι Παιονίας



Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (16/5/2023)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Τρίτη θέση στην ΕΑΚΕ η Κ10 του Αλέξανδρου Κιλκίς
Άλλη μια επιτυχία για τον Αλέξανδρο Κιλκίς, καθώς στο πρωτάθλημα της ΕΑΚΕ η Κ10 με το τμήμα "Μαρσέιγ" κατέκτησε την τρίτη θέση του πρωταθλήματος, έπειτα από μια εκπληκτική χρονιά.

Σύνεση και Γενναιότητα

Του Κώστα Μπούζα
Ο Πλάτων, τον τέταρτο αιώνα προ Χριστού, στο έργο του «Πολιτικός», παραθέτει τις δύο βασικές αρχές που διέπουν τους ανθρώπινους χαρακτήρες: Σύνεση και Γενναιότητα. Ο φιλόσοφος, επεκτείνοντας τον συλλογισμό του, θεωρεί ότι οι ίδιες αρχές διέπουν και τις ανθρώπινες κοινωνίες. 

Επιτυχίες Παλαιστικού Συλλόγου ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Ευρωπού

Δελτίο τύπου Παλαιστικού Συλλόγου ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Ευρωπού
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών -Γυναικων
Την Κυριακή 14/5/23, ο σύλλογος μας συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών που έγινε στα Τρίκαλα.

Το ΚΔΑΠ Kinesis βρέθηκε στον κόσμο των συναισθημάτων

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα καθώς η ενασχόλησή μας στις διάφορες δραστηριότητες σχετιζόταν με το θέμα των συναισθημάτων.

Δεσμεύσεις μέτρων του ΣΥΡΙΖΑ για την παιδεία

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Ο χώρος της εκπαίδευσης, παράλληλα με την υπόλοιπη κοινωνία, βίωσε, αυτή την τετραετία, τις συντηρητικές αλλά και νεοφιλελεύθερες πολιτικές της κυβέρνησης της Ν.Δ. Η κ. Κεραμέως όχι μόνο κατάργησε τις περισσότερες θετικές αλλαγές που είχε ψηφίσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. αλλά και επέβαλε αντιδραστικές νομοθετικές ρυθμίσεις, υπονομεύοντας τη δημόσια εκπαίδευση.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 16/5/2023, 8:04 μ.μ.

Στοχευμένες δράσεις στην Κεντρική Μακεδονία για λαθραία καπνικά προϊόντα
Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων που πραγματοποιούνται στην Κεντρική Μακεδονία, για την καταπολέμηση της λαθρεμπορίας καπνικών προϊόντων, συνελήφθησαν χθες (15 Μαΐου 2023) το πρωί 3 άτομα σε ξεχωριστές περιπτώσεις, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Συνελήφθησαν 2 άτομα σε περιοχή του Κιλκίς για διακίνηση μη νόμιμων αλλοδαπών

Οι συνεχείς περιπολίες των αστυνομικών για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στη διακίνηση μη νόμιμων αλλοδαπών, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός ημεδαπού άνδρα και ενός ανήλικου ημεδαπού, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

(Video) Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό Κιλκίς, μιλούν στη Γνώμη

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό Κιλκίς, μιλούν στη Γνώμη. Σάββατο 13 Μαϊου 2023