Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Μια (απροσδόκητη) ευχάριστη εξέλιξη: Τα ημερολόγια του έτους 2020 για την Ειδομένη

Υπογράφει η Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης
Κάθε χρόνο, η Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης προβαίνει στη σχεδίαση, τη δημιουργία και τη ΔΩΡΕΑΝ διανομή ημερολογίων του νέου έτους, συνεισφορά στους μόνιμους κατοίκους ως ένδειξη συμπάθειας, στους ετεροδημότες, για να μη χάσουν τους δεσμούς τους με τη γενέτειρά τους, και στους φίλους μας ως πρόσκληση συνεργασίας για την ανάπτυξη του τόπου μας. Το 2019 και με δεδομένο την ανυπαρξία χορηγών, η ομάδα μας είχε αποφασίσει να μη δημιουργήσει ημερολόγια για το 2020.

Εκλογές στο Σύλλογο Γυναικών Δήμου Παιονίας «Η Ευκράντη»

Ανακοίνωση Συλλόγου Γυναικών Δήμου Παιονίας «Η Ευκράντη»
Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020, κατά τις ώρες 17.00 έως 19.00, στο γραφείο του Συλλόγου Γυναικών Δ. Παιονίας «Η Ευκράντη» στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου, θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής.

(Video) Κοπή Βασιλόπιτας Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς (Φωτογραφίες)


Ρεπορτάζ: Πάολα Χαραλαμπίδου
Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς, η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή, 12/1/2020, 10:30 μ.μ.

Σύλληψη για παράβαση νόμου περί αλλοδαπών
Συνελήφθη χθες (11 Ιανουαρίου 2020) τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, σε περιοχή του Κιλκίς, 58χρονος αλλοδαπός, διότι σε έλεγχο βρέθηκε να μεταφέρει με όχημα το οποίο οδηγούσε 4 αλλοδαπούς οι οποίοι λίγες ώρες πριν εισήλθαν παράνομα στη χώρα. Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα, όπως και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του 58χρονου.

Παραστατίδης: Δεν θα στηρίξουμε κανέναν πρόεδρο από τη Δεξιά

Συνέντευξη Σ. Παραστατίδη στο "Καρφί" και στο δημοσιογράφο Χρήστο Δρούζια
«Προχωράμε ενωμένοι με μια πολιτική αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα» τονίζει ο Γραμματέας Οργανωτικού του Κινήματος Αλλαγής Στέφανος Παραστατίδης, ο οποίος ταυτόχρονα αναλύει τον σχεδιασμό του κόμματος για το αμέσως επόμενο διάστημα.

(Video) Ετήσιος χορός 2020 του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς


Ο ετήσιος χορός 2020 του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, έγινε στο Κιλκίς το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020.