Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 15/10/2020, 9:02 μ.μ.


Συλλήψεις στην Κεντρική Μακεδονία για καλλιέργεια κάνναβης 
Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθησαν σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας μετά από συντονισμένες αστυνομικές έρευνες, τρία άτομα σε ξεχωριστές περιπτώσεις και εντοπίσθηκαν σε δύο οικίες αυτοσχέδια εργαστήρια υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης.

Εγκαινιάστηκε το Παραδοσιακό Μουσείο Χειμαδιού, «Κάθε τόπος και η Ιστορία του»

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Χειμαδιού Κιλκίς "Το Καραγάτς"
Την Κυριακή 04.10.2020 είχαμε την χαρά να εγκαινιάσουμε το Παραδοσιακό Μουσείο Χειμαδιού «Κάθε τόπος και η Ιστορία του», με πλήθος διακεκριμένων καλεσμένων. Μ' αυτή την εκδήλωση γνωρίσαμε στους καλεσμένους αντικείμενα που χρησιμοποιούσαν οι πρόγονοι μας.

GOD bless Hellenic Rebublic and United States of America!


Γράφουν οι κ.κ. 
- Κυριακίδου (Φωτεινή) Φαίη, Φιλόλογος Παν. Ιωαννίνων / Σύμβουλος Ανάπτυξης / Υπεύθυνη Γυναικών Δημ.Τ.Ο. Ν.Δ. Νέας Σμύρνης και 
- Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Π.Μ.Σ. Διεθνών Σπουδών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας Παν. Μακεδονίας / Επικοινωνιολόγος / Δημοσιογράφος
”…Γκαρδιακὰ χαροποιήθει
καὶ τοῦ Βάσιγκτον ἡ γῆ,
καὶ τὰ σίδερα ἐνθυμήθει
ποὺ τὴν ἔδεναν κι αὐτή…”
τμήμα από τον συνολικό Ύμνο εις την Ελευθερίαν του Διονυσίου Σωλομού

Το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...


Ευχαριστήριο 
Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, εκφράζει τις θερμότατες από καρδιάς ευχαριστίες του προς τον κ. Γεωργιάδη Ανδρέα Διοικητή ΑΝΧΗ (ΠΒ) της 116 Α/Μ ΜΠΠ Μονάδας στην Αργυρούπολη Κιλκίς για τη δωρεά σε μεγάλη ποσότητα ελαιόλαδου και οσπρίων με σκοπό την ενίσχυση της αποστολή του Π. Τμήματος Ε.Ε.Σ στην Καρδίτσα.

Έλληνες και Αρμένιοι: Τόσο μακριά, μα τόσο κοντά!


Γράφουν οι:
- Άννυ Ογκανεσιάν, Απόφοιτη ΙΕΚ ''Ειδικός εφαρμογών διαιτητικής'' / Ιδιωτική Υπάλληλος και
- Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Π.Μ.Σ. Διεθνών Σπουδών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας Παν. Μακεδονίας / Επικοινωνιολόγος / Δημοσιογράφος

Αν προσπαθήσει κάποιος να μελετήσει και να κατανοήσει τις συμμαχίες και τις σχέσεις που διαμορφώνονται στον Καύκασο, με αφορμή την αναζωπύρωση της σύγκρουσης Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν, θα τρομάξει με την πολυπλοκότητα των παρασκηνίων πίσω από τα γεγονότα. 

Έκθεση φωτογραφίας-εντύπου "Αφιέρωμα στο Έπος του 1940", στο 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς


Δελτίο τύπου 2ου Γυμνασίου Κιλκίς
Το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και τη Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, διοργανώνουν έκθεση φωτογραφίας-εντύπου "Αφιέρωμα στο Έπος του 1940".

Παιονία: Συνάντηση εργασίας του Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας με φορείς του Δήμου Παιονίας


Δελτίο τύπου Διεύθυνσης 
Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Κιλκίς
Την Τρίτη 13 Οκτωβρίου ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Αλέξανδρος Κόπτσης επισκέφτηκε συνοδευόμενος από τους Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Κιλκίς κ. Θεόδωρο Χριστοφορίδη και κ. Σωτήριο Μαρκάδα την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς προκειμένου να συναντηθεί με το Δήμαρχο Παιονίας κ. Κωνσταντίνο Σιωνίδη, και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των τοπικών Γυμνασίων.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης αιρού από σήμερα Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020


Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 23/15-10-2020) που ισχύει από σήμερα Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020.

Κιλκίς: Θέσεις εργασίας στην ALUMIL (14/10/2020)


Από την ΑΛΟΥΜΙΛ ζητούνται:
Εργάτες Παραγωγής. Δείτε ΕΔΩ
Ηλεκτρολόγος Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων. Δείτε ΕΔΩ