Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Δροσάτο δήμου Κιλκίς: Μια μικρή πόλη

Έναρξη συναντήσεων στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Παιονίας

"Σε κλίμα προβληματισμού και ταυτόχρονα ψυχικής ανάτασης πραγματοποιήθηκε η έναρξη των συναντήσεων του Λαϊκού Πανεπιστημίου Παιονίας το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015 και ώρες 18.00 – 20.00 στο Δημαρχείο Αξιούπολης, σε συνεργασία, για δεύτερη συνεχή χρονιά, με το Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς.

Στην Τιφλίδα της Γεωργίας, ο δικός μας Οτάριο Μελικιάδης

Γύρισε γεμάτη εμπειρίες η ελληνική αποστολή καράτε από την Τιφλίδα της Γεωργίας, όπου πραγματοποιήθηκε το CAUCASUS CUP-Διεθνές τουρνουά Full contact karate με αρχηγούς αποστολής με τον πρόεδρο Κοσμίδη Γεώργιο και τον προπονητή Μελικιάδη Οτάριο.

Περιπολίες αστυνομικών με ποδήλατα στην Αθήνα, και στη Θεσσαλονίκη

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της νέας αντεγκληματικής πολιτικής και με σκοπό την αναβάθμιση της προστασίας και της εξυπηρέτησης, τόσο των πολιτών όσο και των επισκεπτών της χώρας μας, θέτει σε εφαρμογή πιλοτικό πρόγραμμα περιπολιών αστυνόμευσης, με χρήση ηλεκτροκίνητων ποδηλάτων.

Τι είπε η Κωνσταντοπούλου βγαίνοντας και ο Βούτσης μπαίνοντας...

Ο νέος Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νίκος Βούτσης, ανέλαβε σήμερα τα καθήκοντά του. Κατά την τελετή παράδοσης - παραλαβής, ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Βούτσης καθώς και η απερχόμενη Πρόεδρος κ. Κωνσταντοπούλου έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

Πήραν άτυπη νίκη...

Πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή το βράδυ στο ΔΑΚ Κιλκίς φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον Αετό Κιλκίς και τους Ατρόμητους Νέας Σάντας. Οι φιλοξενούμενοι πήραν άτυπη νίκη, καθώς το φιλικό διεξήχθη για να βγάλουν οι δυο προπονητές τα συμπεράσματα τους... Να θυμίσουμε πως οι δυο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες το Σάββατο 24-10 στο κλειστό του Καμπάνη για τη πρεμιέρα της β' ΕΚΑΣΚΕΜ.

Facebook: Οι χρήστες θα μπορούν να βάζουν βίντεο στην θέση της εικόνας προφίλ!

Νέες αλλαγές έρχονται για το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, μετά και απ’τις σημερινές ανακοινώσεις στο επίσημο blog του. Λίγες ημέρες μετά τη δρομολόγηση για τον σχεδιασμό του dislike button διά στόματος Marc Zugkerberg, αλλάζει και η εικόνα προφίλ του κάθε χρήστη.