Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς: Επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο "Η γλώσσα της Ενσυναίσθησης"


Υπογράφει ο Αλέξανδρος Α. Ταμουτσίδης
Διευθυντής του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς

Ο ρόλος του εκπαιδευτικού στο σύγχρονο σχολείο γίνεται όλο και πιο σύνθετος και οι προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει συνεχώς αναβαθμίζονται. Η διαρκής ενημέρωση και η ενίσχυση του στον τομέα αυτό κρίνεται απολύτως απαραίτητη.

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Πολυανής & Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίου στον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη


Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη πραγματοποίησε, σήμερα, Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021, ο Μητροπολίτης Πολυανής & Κιλκισίου, κ.κ. Βαρθολομαίος.

Εργασίες συντήρησης σε οδούς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας


Εργασίες διαγράμμισης
των διαβάσεων πεζών επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης- Νέας Μηχανιώνας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου και την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 1/12/2021, 6:07 μ.μ


Συλλήψεις για ναρκωτικά

· Συνελήφθη χθες (30 Νοεμβρίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς στην κατοχή του και σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Κορωνοϊός (1/12/2021): 6.196 νέα κρούσματα (30 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 75 θάνατοι και 690 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 6.196, εκ των οποίων 3 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 945.095 (ημερήσια μεταβολή +0.7%), εκ των οποίων 50.6% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 94 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.769 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2006 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)


Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2006. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.

Πανελλαδικές 2022: Υποβολή Αίτησης–Δήλωσης για συμμετοχή στις Εξετάσεις των ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ από 1-13 Δεκεμβρίου 2021


Υπογράφει ο Δρ. Θεόδωρος Χριστοφορίδης
Φυσικός -Τεχνικός Δικτύων Η/Υ
Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π. Ε. Κιλκίς

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2022 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς απετράπη η εισαγωγή στη χώρα μεγάλης ποσότητας κάνναβης


Συνελήφθησαν 2 αδέρφια τη στιγμή που μετέφεραν σε οχήματα συσκευασίες με πάνω από 60 κιλά κάνναβη

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση του διασυνοριακού εγκλήματος και της διακίνησης ναρκωτικών, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, κατάφεραν να εντοπίσουν μεγάλη ποσότητα κάνναβης, που επιχείρησαν να εισάγουν δύο αδέρφια στην ελληνική Επικράτεια.