Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Νίκη θέλει ο Κιλκισιακός και με τον Μακεδονικό

Δυο νίκες στην σειρά μετρά ο Κιλκισιακός και θέλει να αυξήσει το σερί του την Κυριακή, καθώς αντιμετωπίζει τον Μακεδονικό στην Θεσσαλονίκη. Ο αγώνας ξεκινά στις 3 το μεσημέρι.

Η παράσταση "Τα καινούργια ρούχα του βασιλιά" με τον Γιώργο Κωνσταντίνου, στο Κιλκίς

Η Παιδική Σκηνή του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ που για 8η συνεχή χρονιά έρχεται στο Κιλκίς, με υπερηφάνεια παρουσιάζει, το μεγάλο μας κωμικό ΓΙΩΡΓΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ στο παραμύθι - κωμωδία για όλη την οικογένεια "ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ" του ΧΑΝΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΑΝΤΕΡΣΕΝ.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας

Καλείστε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 20η Μαρτίου 2014 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 19.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

"Με έπεισε ο Πέτρογλου να μην είμαι υποψήφιος"

Υπογράφει ο Αντώνης Ναλμπάντης
"Μετά από ώριμη σκέψη, ανακοινώνω ότι σταματάω τις διεργασίες διερεύνησης δημιουργίας συνδυασμού για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Έναρξη σεμιναρίων στο Πολύκαστρο από τη Σχολή Γονέων Ν. Κιλκίς

Ξεκίνησαν στο Πολύκαστρο τα σεμινάρια της Σχολής Γονέων Ν. Κιλκίς για γονείς εφήβων και γονείς παιδιών Δημοτικού. Την Τρίτη 18 Μαρτίου στις 18:00 πραγματοποιείται το σεμινάριο “Σύγχρονη Οικογένεια” στο 3ο Δημοτικό Σχολείου Πολυκάστρου ενώ στις 17:00 ξεκινάει το αντίστοιχο πρόγραμμα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πολυκάστρου.

Τραίνο σκότωσε 74χρονο οδηγό σε φυλασσόμενη διάβαση

Στις 14.03.2014 το μεσημέρι, σε φυλασσόμενη ισόπεδη σιδηροδρομική διάβαση της γραμμής Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (ύψος Σκύδρας), σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ επιβατικής αμαξοστοιχίας που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Φλώρινα και Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε 74χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 74χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας.

Καφέδες στην Βουλή!

Για την αντιγραφή ο Βασίλης Βαλκάνος
Λοιπόν αυτά τα δίποδα εν εξελίξει είναι πλέον στο διάστημα. Είναι αλλού! Υποκλίνομαι και υποτασσόμενος ολοκληρωτικά στην εξέλιξη που αναπτύσσεται στο καφενείο. Έχουν λοιπόν εκεί άκουσα στο χαζοκούτι, ένα πραγματικό καφενείο μέσα στο γενικότερο καφενείο που πίνουν καφέ έναντι τιμήματος 1,40 ευρώ. Ως εδώ καλά.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς ευχαριστεί

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς ευχαριστεί θερμά την Διοικήτρια του Θεαγένειου Νοσοκομείου κυρία Λιάνα ΣΟΥΡΗ για την διάθεση της κινητής μονάδας μαστογραφικού ελέγχου του (ΑΝΘ) Θεαγένειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης την 08-03-2014 για τον προληπτικό - κλινικό έλεγχο γυναικών Αστυνομικών.