Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Αντιπροσωπεία του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς στην Ουγγαρία

ERASMUS+ program: The Primary School Students Become Citizens of the Globe
3η κινητικότητα με μαθητές/τριες: Hungary, Boudapest - Fot 8-12 Μαΐου 2023
Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus που υλοποιούμε την 3ετία 2020-23, ομάδα, που αποτελούνταν από 8 μαθητές/τριες της ΣΤ και τις εκπαιδευτικούς – μέλη της παιδαγωγικής ομάδας, Νίκη Παυλίδου (υπεύθυνη του ΣΤ2) και Αφροδίτη Ντίνου (συντονίστρια του σχεδίου Erasmus+), επισκέφτηκε την Ουγγαρία. Η επίσκεψη αποτελούσε τη πέμπτη και τελευταία συνάντηση των συνεργαζόμενων σχολείων από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ουγγαρία και την Πολωνία και πραγματοποιήθηκε από 8-12/5/2023.

(Video) Διπόταμος Κιλκίς: Θα μας φάνε τα φίδια και τα ποντίκια, αν γλιτώσουμε από φωτιά το καλοκαίρι από τα ξερά χόρτα

 Διπόταμος Κιλκίς: "Θα μας φάνε τα φίδια και τα ποντίκια, αν γλιτώσουμε από φωτιά το καλοκαίρι από τα ξερά χόρτα". Τετάρτη 24 Μαϊου 2023

Κιλτίδης: Δώσαμε αγώνα για την παράταξη και συνεχίζουμε για την τελική νίκη

Υπογράφει ο Κώστας Κιλτίδης
Σας ευχαριστώ για τον όμορφο πολιτικό-ιδεολογικό αγώνα που δώσαμε. Οι ιδέες της παράταξης έχουν απλωθεί και εμπνέουν την πλειοψηφία του εκλογικού σώματος.

Τεράστια έκταση λαμβάνουν οι ανάρμοστες συμπεριφορές ανθρώπων, απέναντι σε ζώα, παιδιά, συζύγους


Της Μαρίας Δανιηλίδου
Με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό που έλαβε μεγάλη έκταση στη χώρα μας, σχετικά με την κακοποίηση 7 μωρών κουταβιων από ανήλικα παιδιά ηλικίας 8 ετών, με βαριάς μορφής κακοποιητικη και βίαιη συμπεριφορά, αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση ως άνθρωπος και ως γονιός να τοποθετηθώ.

Από σήμερα η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα Dentist Pass μέσω vouchers.gov.gr

Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Υγείας
Τα υπουργεία Υγείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης ανακοινώνουν ότι τέθηκε σήμερα, Τετάρτη 24 Μαΐου, σε εφαρμογή το πρόγραμμα Dentist Pass, μέσω του vouchers.gov.gr. Πρόκειται για το πρόγραμμα προληπτικής οδοντιατρικής, το οποίο αφορά σε πάνω από 660.000 παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών, χωρίς εισοδηματικά ή άλλα κριτήρια που υλοποιείται από την Κοινωνία της Πληροφορίας Μ.Α.Ε.

Δήλωση Παζαρτζικλή για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών

Λάζαρος Παζαρτζικλής

Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ νομού Κιλκίς

Το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών δημιουργεί νέα δεδομένα και όλες εκείνες τις προϋποθέσεις ολικής επαναφοράς για το ΠΑΣΟΚ, το οποίο πλέον μπορεί και θα διεκδικήσει ρόλο πρωταγωνιστή. Η εκλογική άνοδος και το διψήφιο ποσοστό, σε συνδυασμό με το συνολικό εκλογικό αποτέλεσμα, δίνουν μία νέα δυναμική στην παράταξή μας και ξεκινάμε από μία νέα αφετηρία για τις επερχόμενες εκλογές.

Συγχαρητήρια Δημάρχου Παιονίας προς τους νεοεκλεγέντες βουλευτές νομού Κιλκίς

Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης
Δήμαρχος Παιονίας
Μετά την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων των εθνικών εκλογών της 21ης Μαϊου, εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους εκλεγμένους βουλευτές του νομού μας, Γιώργο Γεωργαντά, Στέφανο Παραστατίδη και Πέτρο Παππά.