Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Ενίσχυση Επιχειρήσεων Εστίασης για την Προμήθεια Θερμαντικών Σωμάτων Εξωτερικού Χώρου


Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Γιάννης Τσακίρης, υπέγραψε την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, Υπουργική Απόφαση για τη νέα δράση του ΕΣΠΑ 2014-2020 που αφορά στην επιχορήγηση των επιχειρήσεων εστίασης για την προμήθεια θερμαντικών σωμάτων εξωτερικού χώρου.

Συλλυπητήρια Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς, για το θάνατο του Θεόδωρου Παυλίδη


Ανακοίνωση Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς 
Η θλιβερή είδηση της αναχώρησης του Θεόδωρου Παυλίδη για το μεγάλο ταξίδι μάς κατακλύζει με ανείπωτη οδύνη. Αγαπητός στην κοινωνία του Κιλκίς, στην οποία πρόσφερε πάρα πολλά. Υπήρξε για πολλά χρόνια ενεργό και δραστήριο μέλος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς (έφεδρος λοχαγός). Τού ευχόμαστε καλό ταξίδι και στην οικογένειά του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Μαγειρεύουμε με τον Παναγιώτη Πιτσώλη - Χοιρινή τηγανιά

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού


Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Συλλυπητήρια ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς για το θάνατο του Δημήτρη Ταταρίδη


Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους συγγενείς και στους οικείους του Δημήτρη Ταταρίδη πρώην συνδικαλιστή και δημοτικό υπάλληλο.

Συλλυπητήρια Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς για το θάνατο του Θεόδωρου Παυλίδη


Ανακοίνωση Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς θρηνεί την απώλεια του συναδέλφου και πρώτου Προέδρου του, Θεόδωρου Παυλίδη.

Για την αδελφή μου, ΖΩΗ

"
Η Μοναδική και Μονάκριβη αδελφή μου, Ζωή γεννήθηκε τον Μάιο του 1964 και μας άφησε τα ξημερώματα της 26ηςΔεκεμβρίου 2020 από επιπλοκές covid 19 και την αδικία των ανθρώπων.
Τελείωσε το Λύκειο Κάτω Ποροΐων, τελείωσε τη Μ.Τ.Ε.Ν.Σ Κιλκίς και υπηρέτησε όλα της τα χρόνια στο Γ.Ν. Κιλκίς. Στις 10 Μαΐου 2020 έκλεισε τα 56 της χρόνια και την 1η του Οκτώβρη τα 36 χρόνια υπηρεσίας. Αρρώστησε και έφυγε μέσα σε 35 μέρες.

Κορωνοϊός (10/1/2021): 445 νέα κρούσματα (8 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 36 θάνατοι


Σήμερα ανακοινώνoνται 445 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 12 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 144738, εκ των οποίων 52.2% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 5616 (3.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 43776 (30.2%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

(Video) Κορωνοϊός: Ανοίγουν νηπιαγωγεία, δημοτικά και σχολεία ειδικής αγωγής


Άσχημα μπήκε και η φετινή χρονιά - Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο δικηγόρος Θεόδωρος Παυλίδης


Του Βλάση Αγτζίδη
Ήταν ένας από τους σημαντικότερους Πόντιους διανοούμενους της δεύτερης γενιάς για τα ζητήματα του παραγνωρισμένου (τουρκόφωνου) Δυτικού Πόντου, καθώς και τις επίσης παραγνωρισμένες εκκρεμότητες όπως η Ανταλλάξιμη Περιουσία.

Συλλυπητήρια Γ. Φραγγίδη για τον θάνατο του Θόδωρου Παυλίδη


Υπογράφει ο Γιώργος Φραγγίδης 
Βουλευτής νομού Κιλκίς 
Με ιδιαίτερη συγκίνηση πληροφορήθηκα το θάνατο του φίλου και δικηγόρου Θόδωρου Παυλίδη.

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς για το θάνατο του Θεόδωρου Παυλίδη


Υπογράφει ο Δημήτρης Κυριακίδης
Δήμαρχος Κιλκίς
Το Κιλκίς πενθεί για τον αδόκητο χαμό του Θεόδωρου Παυλίδη, ενός διακεκριμένου συμπολίτη μας, η πολυσχιδής προσωπικότητα του οποίου αφήνει έντονο το αποτύπωμά της στην Αυτοδιοίκηση, στη νομική επιστήμη, στον τομέα της ιστορικής έρευνας.