Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Ψήφισμα για το θάνατο του Δημητρίου Ιωαννίδη και του Κώστα-Χρήστου Κυμπαρίδη


Ψήφισμα Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων νομού Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων νομού Κιλκίς, μετά τη θλιβερή αναγγελία του θανάτου των εκλεκτών μελών μας Ιωαννίδη Δημητρίου (26-12-2021) και Κυμπαρίδη Κώστα-Χρήστου (10-01-2022), σε έκτακτη συνεδρίαση του που έγινε την Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022, αποφάσισε ομόφωνα:

Κιλκίς: To Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου 2021 τελείωσε, μα οι αφίσες μένουν


Αναρωτηθήκαμε χθες πόσες ημέρες πρέπει να περάσουν για να απομακρυνθεί ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος από τους δημόσιους χώρους της πόλης του Κιλκίς (δείτε ΕΔΩ). Με τις γιγαντοαφίσες αντίστοιχα του Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας που είναι ακόμη κρεμασμένες τρεις μήνες μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης τι θα γίνει; Εικάζουμε ότι θα περιμένουν την αντικατάστασή τους από τις φετινές...

Ακολούθησε μακριά σιωπή



Του Φώτη Μισόπουλου
Πέρ' απ' τα μάτια του ζει κόσμος-
απ' τον δικό μας πλατύτερος: ο κόσμος του.
Αν πιάσει το χέρι σου, νοιώθει τα κόκκαλά του
ROLF JACOBSEN[1]

Ο Γ. Φραγγίδης στη σεισμόπληκτη Φλώρινα


Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Στη σεισμόπληκτη Φλώρινα βρέθηκε την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα από τον πρόσφατο σεισμό.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 15/1/2022, 6:43 μ.μ.


Συλλήψεις για κλοπές

Συνελήφθησαν χθες (14 Ιανουαρίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, 3 ημεδαποί άνδρες, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, λίγο νωρίτερα διέρρηξαν σταθμευμένο όχημα, από όπου αφαίρεσαν μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 7.745 ευρώ και κοσμήματα, αξίας 3.130 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας. 

Κορωνοϊός (15/1/2022): 17.447 νέα κρούσματα (103 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 78 θάνατοι και 686 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 17.447, εκ των οποίων 64 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.650.088 (ημερήσια μεταβολή +1.1%), εκ των οποίων 49.8% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 543 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.354 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

(Video) Βρώμα και δυσωδία στις δημόσιες τουαλέτες της Πλατείας Λατσιών (Πρώην Δημαρχείου) Κιλκίς

Βρώμα και δυσωδία στις δημόσιες τουαλέτες της Πλατείας Λατσιών (Πρώην Δημαρχείου" Κιλκίς, Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022.

ΝΔ Κιλκίς: Τα 7 ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού


Δελτίο τύπου Διοικούσας Επιτροπής 
Εκλογικής Περιφέρειας νομού Κιλκίς της  Νέας Δημοκρατίας
Το ότι ο Α. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν ταυτιστεί με το ψέμα στη συνείδηση του ελληνικού λαού, είναι γνωστό από τα έργα και τις ημέρες τους στην κυβέρνηση, αλλά και από τον τρόπο που ασκούν αντιπολίτευση. Επειδή όμως ακολουθούν τη γνωστή γκεμπελική τακτική «πες πες κάτι μένει», απαντάμε σημείο προς σημείο στα νέα ψέματά τους.

Η εθνική οδός Τοψίν - Συνόρων (Γέφυρας -Ευζώνων)


Του Βασίλη Αθανασιάδη
Εδώ και χιλιάδες χρόνια, η ανάπτυξη, το εμπόριο και η ισχύς κάθε πόλης-κράτους, έθνους ή αυτοκρατορίας σχετίζονταν με την ναυτιλία-θάλασσα, Φοίνικες, Κρήτες-Μινωίτες, Αιγαίοι, Αθηναίοι, Ρωμαίοι και Βυζαντινοί, Βενετσιάνοι και Γενοβέζικοι,Ισπανοί και Βρετανοί κυριάρχησαν χάρη στην ναυτική τους ισχύ-υπεροχή.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2007 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)


Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2007. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.