Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Σε άθλια κατάσταση τα καρτοτηλέφωνα του ΟΤΕ στην πόλη του Κιλκίς


Παρότι έχουν παρέλθει οι ημέρες που η χρήση τους ήταν αναγκαία και καθημερινή, καθότι δεν υπήρχε τότε η σημερινή διαδεδομένη χρήση των κινητών τηλεφώνων, τα καρτοτηλέφωνα σήμερα στην πόλη του Κιλκίς όχι μόνο «διακοσμούν» το δημόσιο χώρο με την ασχήμια τους, αλλά σε πολλές περιπτώσεις συνιστούν και εστία μόλυνσης.

Συλλυπητήρια για την απώλεια του Κώστα Αγτζίδη


Συλλυπητήριο μήνυμα 
ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του μέλους μας Κώστα Αγτζίδη.
Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.


"Γιώργο Ιακωβίδη, σ' ευχαριστούμε από καρδιάς..."


Υπογράφει η 
Γεωργία Καζακίδου

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον καθηγητή κύριο Γιώργο Ιακωβίδη του 2ου πειραματικού γυμνασίου Κιλκίς που ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση βοήθειας και βοήθησε μαθήτρια με σοβαρό πρόβλημα, στην ουσία έσωσε ένα παιδί. Ευχαριστεί επίσης και η μητέρα του παιδιού. Μακάρι να υπάρχουν για πάντα τέτοιοι καθηγητές. Συγχαρητήρια

Ευχές για το νέο έτος από τον όμιλο εταιριών "Τιρεκίδης"



Σε αγώνες Kick Bοxing στο γυμναστήριο Golden Gloves, η ΤΟΛΜΗ Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Αγώνες Kick Bοxing με φιλικό χαρακτήρα διεξήχθησαν στο γυμναστήριο Golden Gloves με άψογο διοργανωτικό πρόγραμμα στις 19 Δεκεμβρίου 2021 στη Θεσσαλονίκη. Στόχος της ενέργειας αυτής ήταν η αγωνιστική εμπειρία όλων των αθλητών-ριών με σοβαρό και υψηλό επίπεδο συμμετέχοντας πρωταθλητές και από το πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing. Οι συνεχείς συμμετοχές σε αγώνες όποιου επιπέδου με νίκη ή ήττα αναβαθμίζουν την αγωνιστική ικανότητα και οπωσδήποτε το επίπεδό σου.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 28/12/2021, 9:54 μ.μ


Ημερίδες για τα δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία πραγματοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας στην Κεντρική Μακεδονία

Ημερίδες για τα δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία πραγματοποιήθηκαν τον Δεκέμβριο από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας της Κεντρικής Μακεδονίας.

Γ. Γεωργαντάς: Δεν θα επιτρέψουμε κανείς να υπονομεύει τη συνταγματική νομιμότητα

Δήλωση του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργου Γεωργαντά

«Στη Δημοκρατία, οι εκλεγμένοι εκπρόσωποί των πολιτών, δεν απειλούνται από κανέναν. Δεν θα επιτρέψουμε κανείς να προσβάλει τις δημοκρατικές αρχές, να υπονομεύει τη συνταγματική νομιμότητα, να υποσκάπτει την εθνική προσπάθεια εξόδου από την κρίση.

Έφυγε ξαφνικά από ανακοπή ο σημαντικός διανοούμενος του Κιλκίς, Δημήτρης Ιωαννίδης

Σήμερα  στο Ελευθεροχώρι έγινε η κηδεία ενός σημαντικού διανοούμενου του Κιλκίς, του Δημήτρη Ιωαννίδη που έφυγε σε ηλικία 82 ετών εντελώς ξαφνικά από ανακοπή. Δείτε στο Video την εισήγηση του, με θέμα "Οι Πόντιοι της περιοχής Χέρσου-Ελευθεροχωρίου" που έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς στις 6 Απριλίου 2014.

Βλασφημίας καθαίρεσις


†Ο Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος

Μας προκάλεσε θλίψη και αποτροπιασμό, αναστάτωση και απογοήτευση για τα επίπεδα ήθους του σύγχρονου Ελληνισμού η τάχα “ανθρωπιστική” απεχθής ανάρτηση του “καθηγητή”. Και συνάμα η υποτονική “ενόχληση” και κυρίως η αδιαφορία του ευρέος πολιτικού, πολιτισμικού, επιστημονικού φάσματος να ανακαλέσει τον τολμητία (τον κάθε επίδοξο τολμητία) στη δεοντολογία μιας απαραίτητης αυτοσυγκράτησης.

Επιστολή διαμαρτυρίας του ομότιμου καθηγητή ΑΠΘ Ανανία Τσιραμπίδη


Υπογράφει ο Ανανίας Τσιραμπίδης

Ομότιμος Καθηγητής ΑΠΘ

Με λύπη μας την παραμονή των Χριστουγέννων κι ενώ ηχούσαν ακόμη στ’ αυτιά μας τα κάλαντα που προμηνύουν τη γέννηση του Θεανθρώπου, πληροφορηθήκαμε την ανερμήνευτη ενέργεια ενός εκπροσώπου της Ελλάδος στο εξωτερικό. Η βλάσφημη αλλοτρίωση του γεγονότος της Γέννησης και η αισχρή επίθεση στο αμόλυντο πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου και του Δικαίου Ιωσήφ, προκάλεσαν όχι μόνο το θρησκευτικό συναίσθημα όλων των πιστών, αλλά ξεσήκωσαν κύματα οργής και αγανάκτησης στις καρδιές όλων μας, στην κοινή γνώμη και σε κάθε νοήμονα άνθρωπο.

Κορωνοϊός (28/12/2021): 21.657 νέα κρούσματα (80 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 60 θάνατοι και 635 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 21.657, εκ των οποίων 14 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.105.885 (ημερήσια μεταβολή +2.0%), εκ των οποίων 50.4% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 195 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.644 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Το πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας περνά στο wallet του κινητού μας


Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Προστασίας του Πολίτη

Τη δυνατότητα να αποθηκεύουν το πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας στο κινητό τους έχουν πλέον οι πολίτες, καθώς από το πρωί της Τρίτης είναι διαθέσιμη στις πλατφόρμες iOS και Android για κινητές συσκευές και tablet η νέα έκδοση της εφαρμογής Covid Free GR Wallet. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Προστασίας του Πολίτη που διευκολύνει σημαντικά τους πολίτες και τις επιχειρήσεις κατά τη διαδικασία ελέγχου των πιστοποιητικώνCOVID (εμβολιασμού, νόσησης ή διαγνωστικού ελέγχου).

(Video) Εργαστήριο ζαχαροπλαστικής στο ΚΔΑΠ Kinesis, με την pastry chef Κόντου Έλλη

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Με μεγάλο ενθουσιασμό κι επιτυχία στο ΚΔΑΠ Kinesis υποδεχτήκαμε την pastry chef κ. Έλλη Κόντου. Μαζί της δημιουργήσαμε καταπληκτικά μπισκοτάκια σε σχήμα χιονάνθρωπου, χιονονιφάδας, χριστουγεννιάτικου δέντρου, μπισκοτάνθρωπου, καμπανούλας, αστεριού και χριστουγεννιάτικης μπότας. 

Δράσεις 1ου ΓΕΛ Κιλκίς (28/12/2021)


Δελτίο τύπου 
1ου ΓΕΛ Κιλκίς

Συμμετοχή μαθητών του σχολείου μας στην 42η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδας

Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του 1ου ΓΕΛ Κιλκίς, Βασίλης-Στέργιος Κολιούσκας και Δημήτρης Χειμωνίδης, με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Κωνσταντάτου Μαρίας, εκπροσώπησαν το σχολείο μας στην 42η Συνδιάσκεψη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδας. Οι εργασίες της Συνδιάσκεψης ξεκίνησαν την Παρασκευή 17/12/2021 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 20/12/2021 με γλώσσα εργασιών την Αγγλική. Τα υπό διαπραγμάτευση θέματα αφορούσαν: