Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Έχουμε κι εμείς "λουλούδια" στο Κιλκίς, αλλά κι αυτοί στη Θεσσαλονίκη έχουν κάτι "μπουμπούκια"...

Τόπος: Θεσσαλονίκη, περιοχή Ροτόντα, είσοδος πολυκατοικίας
Κείμενο-φωτογραφίες: Πάνος Μαύρος
Στην κοινωνία του Κιλκίς έχουμε κάτι "λουλουδάκια", τα οποία η μόνη τους συνεισφορά είναι να ρυπαίνουν οτιδήποτε στην πόλη μας.

Τα νέα της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς (7/11/2022)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς
Σεμινάριο ΚΑΡΠΑ στα παιδιά του Αλέξανδρου Κιλκίς
Σεμινάριο καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης παρακολούθησαν το απόγευμα της Δευτέρας τα παιδιά του Αλέξανδρου Κιλκίς στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Συνάντηση Ένωσης Στρατιωτικών νομού Κιλκίς με Γ. Γεωργαντά

Δελτίο τύπου 
Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ)

Την Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022, αντιπροσωπεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Τχη (ΠΖ) Νικόλαο Ζησόπουλο, τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα, Υπλγό (ΠΒ) Αριστείδη Τσάτσαρη, τον Ταμία Αλχία (ΠΖ) Ιωάννη Σφήνα, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Επχία (ΠΖ) Παρασκευά Κιαρτσίδη και τον Αντιπρόσωπο, Επχία (ΜΧ) Βάϊο Γκόρα, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτή Νομού Κιλκίς κ. Γεώργιο Γεωργαντά.

Εκδήλωση Γιώργου Φραγγίδη στο Κιλκίς με θέμα την καθημερινότητα του πολίτη και τις πολιτικές εξελίξεις

Δελτίο τύπου Γιώργου Φραγγίδη
Ο κ. Γιώργος Φραγγίδης, βουλευτής Κιλκίς και Υπεύθυνος ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής πραγματοποίησε τo Σάββατο 5/11, ανοιχτή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο του Κιλκίς. Την εκδήλωση χαιρέτισε η κ. Ευαγγελία Λιακούλη, Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, η οποία στη συνέχεια παρέδωσε τη σκυτάλη στον βουλευτή Κιλκίς για μία τοποθέτηση σχετικά με την καθημερινότητα του πολίτη και τις πολιτικές εξελίξεις.

Συνεργασία Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς με Δ.Ι.Ε.Κ. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς και το Δ.Ι.Ε.Κ. Κιλκίς, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των εκπαιδευομένων της μοναδικής μεταδευτεροβάθμιας δομής του νομού μας, εγκαινίασαν τη συνεργασία τους την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2022. Πιο συγκεκριμένα εκπαιδευόμενοι του Δ.Ι.Ε.Κ. Κιλκίς και συγκεκριμένα της ειδικότητας «Βοηθός Φαρμακείου», απόφοιτοι του 2022, εξέφρασαν την ανάγκη ύπαρξης συγγραμμάτων πέραν των σημειώσεων των εκάστοτε εκπαιδευτών τους, ώστε να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε περισσότερες πηγές βιβλιογραφίας.

Σε εξέλιξη οι εργασίες αντικατάστασης του ενεργοβόρου φωτισμού στο οδικό δίκτυο του νομού Κιλκίς

Σε εξέλιξη βρίσκονται από την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, μέσω της αρμόδιας Υπηρεσίας Τεχνικών Έργων, οι εργασίες αντικατάστασης του ενεργοβόρου φωτισμού στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της, με νέου τύπου πηγές τεχνολογίας διόδων φωτοεκπομπής (LED).

Το Ε.Ν.Ε.Ε.ΓΥ-Λ Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά τη ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ

"Οι καθηγητές και οι μαθητές του Ε.Ν.Ε.Ε.ΓΥ-Λ Κιλκίς, ευχαριστούν θερμά τη ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ για τη δωρεά χρηματικού ποσού στο σχολείο μας, το οποίο διατέθηκε για την αγορά στολών παρέλασης."

Πολύκαστρο: Πολιτική εκδήλωση – ομιλία με θέμα «Η Παιονία μας την επόμενη πενταετία»

Ανακοίνωση 
Δημοτικής Παράταξης «ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ»

Η Δημοτική Παράταξη «ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ» και ο επικεφαλής Χρήστος Γκουντενούδης σας προσκαλούμε σε πολιτική εκδήλωση – ομιλία με θέμα, «Η Παιονία μας την επόμενη πενταετία!», την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 6μμ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου.

Πραγματοποιήθηκε το A’ μέρος του 1ου Σχολείου Προπονητών της Ε.Ο.Μ. στον Άθλο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Την Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022 ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Α’ μέρος του 1ου Σχολείου Προπονητών ΜΜΑ στο Κιλκίς, από την Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών με συμμετοχές από όλη την Βόρεια Ελλάδα.

Ήττα του Άτλαντα Κιλκίς από τον Αριστοτέλη Σκύδρας

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Συνέχεια στο πρωτάθλημα εφήβων για τα αγόρια του ΑΠΟ ΑΤΛΑ, όπου βρέθηκαν απέναντι από αυτά του Αριστοτέλη Σκύδρας. Παρά τα προβλήματα που είχαν να αντιμετωπίσουν τόσο με τις ελλείψεις στην σύνθεση, όσο και με το προγραμματισμό της Ομοσπονδίας, τα αγόρια του συλλόγου μπόρεσαν να κοιτάξουν στα μάτια τον Αριστοτέλη και πάλεψαν κάθε σετ με επιμονή και προσήλωση στο πλάνο του προπονητή. 

Μετάθεση της ημερομηνίας έναρξης υποβολής αιτήσεων ενίσχυσης στο υποέργο Γενετική Βελτίωση Ζώων του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας

Η Γενική Γραμματεία Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων, ως φορέας υλοποίησης της δράσης, Οικονομικός Μετασχηματισμός Αγροτικού Τομέα του Ταμείου Ανάκαμψης καιΑνθεκτικότητας, ενημερώνει τους δυνητικούς δικαιούχους ότι μετατίθεται η ημερομηνία έναρξηςυποβολής αιτήσεων ενίσχυσης στο υποέργο Γενετική Βελτίωση Ζώων για την Τετάρτη 7η Δεκεμβρίου 2022 ώρα 12:00 μμ.

Το πραγματικό δίλημμα για την επόμενη ημέρα της ΔΕΘ

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ
π. Αν. Υπουργού Οικονομικών και Υφ/γού Εξωτερικών

-Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) δεν είναι μια υπόθεση μόνο της πόλης της Θεσσαλονίκης ή της Μακεδονίας. Αφορά όλη τη χώρα, τη στρατηγική της στο χώρο του διεθνούς εμπορίου, τη θέση της στα Βαλκάνια και όχι μόνο. Κατά την υποψηφιότητα της Θεσσαλονίκης στην Expo 2008 είχε μελετηθεί και προταθεί η μεταφορά της ΔΕΘ στα δυτικά της πόλης. Μετά από λίγο καιρό εγκαταλείφθηκε αυτό το σχέδιο και στη θέση αναδείχθηκε ένα άλλο. Το τελευταίο υποστήριζε τη δημιουργία μιας συρρικνωμένης ΔΕΘ μέσα στην πόλη στη θέση της υφιστάμενης.

Αυτά μόνο στο Κιλκίς

Τόπος: Παλιά εθνική οδός Θεσσαλονίκης-Κιλκίς (ΚΤΕΛ Κιλκίς)
Αυτά τα "τρελά" συμβαίνουν μόνο στο Κιλκίς ή και αλλού;
Από πότε έχει βγει νόμος που να προβλέπει την απαγόρευση της λειτουργίας των κινητών μέσα σε ένα λεωφορείο;

(Video) Επίσκεψη Κλιμακίου Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς σε φορείς και ιδρύματα υγείας του νομού Κιλκίς

Επίσκεψη Κλιμακίου Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς σε φορείς και ιδρύματα υγείας του νομού Κιλκίς. Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2022.

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών: Παρωδία τα αποτελέσματα των ηλεκτρονικών εκλογών

Ανακοίνωση Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών
Οι εκπαιδευτικοί του Κιλκίς γύρισαν την πλάτη στην Κυβέρνηση και στους εκπροσώπους ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ που στήριξαν τις ηλεκτρονικές εκλογές – παρωδία.

Εντός της εβδομάδας θα διορθωθεί η βλάβη στο τηλεφωνικό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς

Ανακοίνωση 
Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς

Εντός της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται να αποκατασταθεί η βλάβη στο τηλεφωνικό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, καθώς οι εργασίες επισκευής της είναι σε εξέλιξη. Μέχρι τότε η επικοινωνία των ενδιαφερόμενων πολιτών πραγματοποιείται με ηλεκτρονική αλληλογραφία (email).

Συλλυπητήριο Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών ν. Κιλκίς για την απώλεια της Ευαγγελίας Ευθυμίου

Ανακοίνωση Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών ν. Κιλκίς

Το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Νομού Κιλκίς εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη και οδύνη μας για την απώλεια της Ευαγγελίας Ευθυμίου, πολυαγαπημένης θυγατέρας του συναδέλφου Κωνσταντίνου Ευθυμίου. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.
Αιωνία της η μνήμη.

Σωματείο Τροφίμων-Ποτών: Όλοι και όλες στην Πανελλαδική απεργία

Ανακοίνωση Κλαδικού Σωματείου Τροφίμων-Ποτών Κεντρικής Μακεδονίας
Όλοι και όλες στην Πανελλαδική απεργία
Τετάρτη 9 Νοέμβρη στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Ειρήνης
Κουπόνια για το ρεύμα κουπόνια για φαΐ
Σε λίγο θα μας δίνουν κουπόνια για ζωή

"Νοέμβριος 1944, όταν το Κιλκίς βάφτηκε κόκκινο - Ποτέ ξανά"

Του Κώστα Κιλτίδη
Κάθε πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου τιμάται στον λόφο του Κιλκίς η μεγαλύτερη ανθρωποθυσία από υπάρξεως νεοελληνικού κράτους. Τραγική συγκυρία σημάδεψε την ζωή μου και από παιδί τιμώ αυτούς που με γέννησαν.