Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Τα νέα του 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Κιλκίς (2/2/2022)


Παρατήρηση του φεγγαριού με 
μικρό κατοπτρικό τηλεσκόπιο 4inch

Τα τμήματα Α1 και Α3 του 2ου Πειραματικού ΓεΛ Κιλκίς, συγκεντρώθηκαν στην αυλή του σχολείου, έστησαν ένα μικρό κατοπτρικό τηλεσκόπιο 4inch, με σκοπό την παρατήρηση του φεγγαριού το οποίο έδυε μετά τις 9:30. Αρχικά έγινε συζήτηση για την ιστορία της ανακάλυψης των τηλεσκοπίων και την αρχή λειτουργίας τους.

"Ανεβάστε φίλοι του Νέστου το βίντεο του αγώνα με την Αναγέννηση Πλαγιάς"


Ανακοίνωση Αναγέννησης Πλαγιάς Κιλκίς
Την Κυριακή όσοι ήμασταν παρόντες στο γήπεδο Χρυσούπολης είδαμε με τα μάτια μας πως διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα του αγώνα.

Κορωνοϊός (2/2/2022): 18.825 νέα κρούσματα (71 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 106 θάνατοι και 561 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 18.825, εκ των οποίων 58 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.984.544 (ημερήσια μεταβολή +1.0%), εκ των οποίων 49.8% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 429 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.409 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Πετυχημένη η εθελοντική αιμοδοσία στην Ξυλοκερατιά Κιλκίς


Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Ξυλοκερατιάς Κιλκίς
Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022, πραγματοποιήθηκε στο "παλιό" Δημοτικό Σχολείο της Ξυλοκερατιάς και σήμερα Πνευματικό κέντρο, προγραμματισμένη εθελοντική Αιμοδοσία για τις ανάγκες των μελών - εθελοντών της τράπεζας αίματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ξυλοκερατιάς.

Αναγέννηση Πλαγιάς vs Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου, την Κυριακή 6/2/2022 στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς



Δωρεάν rapid tests στη Γουμένισσα, Νέα Καβάλα, Βαφειοχώρι, Σιταριά και Λιμνότοπο

Έργα που δημοπρατήθηκαν στη Δημοτική Ενότητα Γουμένισσας


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Δημοπρατήθηκαν τα έργα οδοποιίας της Δημοτικής Ενότητας Γουμένισσας προϋπολογισμού δαπάνης 112.500,00€. Αφορούν εργασίες οδοποιίας στο υφιστάμενο οδικό δίκτυο στην πόλη της Γουμένισσας, στον οικ. Στάθη, και στον οικ. Γρίβας.

Kick Boxing - Muay Thai Sparring στο Κιλκίς


Για δήλωση συμμετοχής πάτησε ΕΔΩ

Γιατί η προκήρυξη εκλογών και η πολιτική αλλαγή είναι κοινωνική αναγκαιότητα - Πανδημία και Δημόσιο Σύστημα Υγείας


Γράφει ο 
Γιώργος Θεοδοσιάδης
Αναπληρωτής Συντονιστής ΝΕ Κιλκίς ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ

Στην κοινοβουλευτική συζήτηση επί του κρατικού προϋπολογισμού, τις τελευταίες εβδομάδες του 2021, τέθηκε για πρώτη φορά από τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα το αίτημα για παραίτηση της κυβέρνησης και προκήρυξη εθνικών εκλογών. Τον Ιανουάριο υποβλήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. 

Ομιλία Γ. Φραγγίδη στη Βουλή για το νέο αναπτυξιακό νόμο


Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη 

Στην ολομέλεια της Βουλής επί του νομοσχεδίου του Υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τίτλο «Αναπτυξιακός Νόμος - Ελλάδα Ισχυρή Ανάπτυξη» τοποθετήθηκε ο βουλευτής Κιλκίς κ. Γιώργος Φραγγίδης.

Σε εξέλιξη αντιπαγετικές εργασίες από συνεργεία της Π.Ε. Κιλκίς στο οδικό δίκτυο ευθύνης της


Δελτίο τύπου Π.Ε. Κιλκίς
Συνεργεία αποχιονισμού και ρίψης αποχιονιστικού άλατος επιχείρησαν από χθες -1η Φεβρουαρίου – το απόγευμα σε ορεινά τμήματα του οδικού δικτύου του νομού Κιλκίς όπου σημειώθηκαν χιονοπτώσεις- η ένταση των οποίων ενισχύθηκε από τα ξημερώματα της 2ας Φεβρουαρίου 2022.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του Γιάννη Χριστοφορίδη


Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς
“Με οδύνη αποχαιρετήσαμε σήμερα τον Γιάννη Χριστοφορίδη. Ο εκλιπών υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια στην Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 2/2/2022, 3:59μ.μ.


Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (1 Φεβρουαρίου 2022) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που έγινε στην οικία του, με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου «Ακύλα» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 μικροσυσκευασίες (φιξάκια) με κοκαΐνη συνολικού βάρους 3 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 4.640 ευρώ.

Εξιχνιάστηκαν 14 διαρρήξεις σε Ιερούς Ναούς που έγιναν τον τελευταίο μήνα σε Πιερία, Λάρισα και Σέρρες


- Συνελήφθη ένα άτομο και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του συνεργού του
- Αφαίρεσαν χρήματα, εκκλησιαστικά είδη, τάματα και άλλα αντικείμενα

Συνελήφθη χθες (1 Φεβρουαρίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, για διακεκριμένες κλοπές.