Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Ελληνικό νομού Κιλκίς: Από Μύροβο Ελληνικό

31.153 παιδιά εκτός Βρεφικών & Παιδικών Σταθμών αν δεν...

Την επιπλέον χρηματοδότηση των Κοινωνικών Δομών Παιδικής Φροντίδας της Αυτοδιοίκησης από αδιάθετους πόρους του ΕΣΠΑ, ώστε σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, να καλυφθούν άμεσα και οι αιτήσεις των 31.153 επιπλέον παιδιών, που αν και πληρούν τις προϋποθέσεις μένουν εκτός του Προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής», ζητά ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Κώστας Ασκούνης, με σημερινή επιστολή του, στον Υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση.

Στην Παναγία Σουμελά του Πόντου και του Βερμίου με την 4Ε

Η Κοίμηση της Θεοτόκου, η μεγαλύτερη Θεομητορική εορτή της Εκκλησίας μας, κατέχει και φέτος ιδιαίτερη θέση στο πρόγραμμα του σταθμού μας. Η 4Ε θα μεταφέρει τους όπου γης τηλεθεατές της στα μεγαλύτερα ιερά προσκυνήματα της Ορθοδοξίας και του Πόντου.

Την έπιασαν με λαθραία τσιγάρα στη Νέα Σάντα Κιλκίς

Συνελήφθη σήμερα (13.08.2013) πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, μία ημεδαπή 43 ετών, για παράβαση του νόμου περί λαθρεμπορίας.

Αιτήσεις για θέσεις αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτικών σχολικού έτους 2013-2014

Από τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς καλούνται οι εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ16.01, ΠΕ16.02, ΠΕ17.4, και ΤΕ16 να υποβάλλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου να ενταχθούν στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτικών σχολικού έτους 2013-2014

47χρονος έπεσε από τη στέγη και σκοτώθηκε

Χθες (12.08.2013) το μεσημέρι στην περιοχή Σκύδρας, ένας ημεδαπός 47 ετών, ενώ βρισκόταν πάνω σε μεταλλική στέγη εγκαταλελειμμένης επιχείρησης ιδιοκτησίας ημεδαπού, με σκοπό την εκτίμηση εργασίας για την αλλαγή της, αποκολλήθηκε λαμαρίνα από την στέγη με αποτέλεσμα ο 47χρονος να πέσει στο έδαφος και να τραυματισθεί θανάσιμα. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας Πέλλας.

Απόφαση Μητσοτάκη για τον καθορισμό της διαδικασίας επιλογής των προς μετάταξη ή μεταφορά υπαλλήλων

Υπουργική Απόφαση για τον καθορισμό της διαδικασίας επιλογής των προς μετάταξη ή μεταφορά υπαλλήλων, των κριτηρίων επιλογής και κατάταξής τους καθώς και του τρόπου μοριοδότησής τους υπέγραψε ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγχαρητήριο για την Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς

Παρεμβαίνει η αναγνώστρια της ΓΝΩΜΗΣ Sofi Lontra 
"Συνελήφθη την Κυριακή στον συνοριακό σταθμό ευζώνων , ένας υπήκοος FYROM για τον οποίο εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης. Συγκεκριμένα πρωινές ώρες και ενώ ο τελωνείο των Ευζώνων ήταν κατάμεστο από διερχόμενους τουρίστες με παράκτιους προορισμούς κατά τον έλεγχο διαβατηρίων διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης του Σκοπιανού υπηκόου.

Την 3η Σεπτέμβρη εγκαινιάζει ο Λοβέρδος τη "Νέα Ελλάδα"

Νέα Ελλάδα όπως Νέο ΠΑΣΟΚ; Μόνο σύμπτωση δεν μπορεί να αποτελεί η επιλογή της 3ης του Σεπτέμβρη από τον Ανδρέα Λοβέρδο για να κάνει τα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος του. Την ίδια μέρα ο Βαγγέλης Βενιζέλος έχει βάλει στοίχημα με τον εαυτό του (για την πολιτική του σωτηρία) να συγκεντρώσει το όλον ΠΑΣΟΚ στα γενέθλια του κόμματος του.