Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

(Video) Μεγάλες ζημίες στο οδικό δίκτυο του νομού Κιλκίς από την ξαφνική καταιγίδα

Μεγάλες ζημίες στο οδικό δίκτυο του νομού Κιλκίς από την ξαφνική καταιγίδα, Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022, 8:00 μ.μ.

Προεκλογική τερατολογία

Γράφει ο Χρήστος Σπίγκος
Διαβάζω με προσοχή προσπάθειες αναπαραγωγής και ερμηνείας της γνωστής τοποθέτησης του αμετροεπούς κυβερνήτη της μοίρας μας περί μετεκλογικών τερατογενέσεων, εξαιτίας της ελάχιστης πιθανότητας να προκύψει, από την αμέσως επόμενη εκλογική αναμέτρηση με το σύστημα της απλής αναλογικής, αυτοδύναμη μονοκομματική κυβέρνηση. 

Τα φώτα και η μουσική έσβησαν, η φασαρία της χαράς σώπασε και οι σκέψεις άρχισαν να τρέχουν περισσότερο...

Της Μαίρης Τζεβελέκη
Η ενασχόληση με τα κοινά σημαίνει έκθεση του προσώπου σου στον κόσμο, έκφραση των ιδεών σου, ένταξη σε κοινωνικές ομάδες, γνωριμίες, χειραψίες, χαμόγελα αλλά και πολλές φορές πρόσωπα παγωμένα.

(Video) Εντυπωσιακές εικόνες από την πρώτη μέρα του Rally Cross Kilkis 2022

Εντυπωσιακές εικόνες από την πρώτη μέρα του Rally Cross Kilkis 2022, τοποθεσία "Αεροδρόμιο Κιλκίς", Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022.

Αρδευτικά έργα ύψους 6.3 εκατ. € στην Τρίγλια Χαλκιδικής

Mετά από συνεργασία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Γιώργου Γεωργαντά, του αρμόδιου Υφυπουργού για το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργου Στύλιου, o Γενικός Γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών κ. Δημήτρης Οδ. Παπαγιαννίδης υπέγραψε την Έγκριση διακήρυξης του 1ου υποέργου:«ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΑ, ΑΓΩΓΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΑ ΣΕ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ''ΠΛΑΤΑΝΙΑ'' ΤΗΣ Δ.Κ.Ν. ΤΡΙΓΛΙΑΣ Ν.ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ», της Πράξης με τίτλο: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΑ, ΑΓΩΓΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΑ ΣΕ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ''ΠΛΑΤΑΝΙΑ'' ΤΗΣ Δ.Κ.Ν. ΤΡΙΓΛΙΑΣ Ν.ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ», τουΠρογράμματος: «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014 - 2020» – Μέτρο 4, Υπομέτρο 4.3, Δράση 4.3.1 του Π.Α.Α 2014-2020.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας συνελήφθησαν 2 άτομα για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες (16 Σεπτεμβρίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 2 ημεδαποί άνδρες, για διακίνηση ναρκωτικών.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2007 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2007. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΓΡΑΜΜΑ

Κιλτίδης: Το πολίτευμα του 1821 που χάθηκε

Του Κώστα Κιλτίδη
Με βίωμα την δημοκρατία και εμπνευσμένοι με τις διδαχές της αριστοκρατικής παιδείας προχώρησαν οι πρόγονοί μας στην αρχαιότητα. Ο Ι. Συκουτρής καταγράφει ότι το 1821 έφερε στο προσκήνιο την χαμένη πνευματική παρακαταθήκη της αρχαιότητος. Έχοντας στη ζωή μου οδηγό την ελευθερία σε όλες τις εκφάνσεις της (από εθνική έως εργασιακή), διακήρυξα το 1996 τον ένα συμβιβασμό, που έκανα για την επιλογή μου από τους πολίτες. Να αποδεχθώ τους κανόνες του πολιτεύματος, για το οποίο έχω ενστάσεις πολλές.