Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

"Ευχαριστώ και Μπράβο"

"- Το αυτονόητο δεν χρειάζεται χειροκρότημα σε ένα δημόσιο που λειτουργεί με όλες τις αναγκαίες προϋποθέσεις που τίθενται από μία ευνομούμενη πολιτεία.
- Το χειροκρότημα όμως του αυτονόητου γίνεται αναγκαίο στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε σήμερα.
-Έτσι λοιπόν αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και να συγχαρώ δημόσια τους γιατρούς καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό της Νευρολογικής Κλινικής του «Ιπποκρατείου» Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύτηκα για ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας για μία περίπου εβδομάδα.
Ευχαριστώ και Μπράβο"
Κώστας Χαραλαμπίδης
Εκδότης εφημερίδας ΓΝΩΜΗ

Ο Άθλος Κιλκίς στο προκριματικό πρωτάθλημα TAE KWON DO Βορείου Ελλάδος

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 8-9/10/2016 ημέρες Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε το Προκριματικό πρωτάθλημα TAE KWON DO Βορείου Ελλάδος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο (ΕΛΟΤ).

Τρόπος και στάση ζωής ο Αθλητισμός και το Ποδόσφαιρο στον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ Κιλκίς

Ανακοίνωση Ακαδημίας Αλέξανδρος
Στον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ Κιλκίς, το Ποδόσφαιρο και γενικότερα ο Αθλητισμός αποτελεί τρόπο και στάση ζωής. Η ενεργός συμμετοχή στην προπονητική-παιδευτική διαδικασία μπορεί να διαδραματίσει ένα ρόλο ασφαλούς και ουσιαστικής διαπαιδαγώγησης των παιδιών-αθλητών. 

Φεστιβάλ Ρώσικου Κινηματογράφου στη Θεσσαλονίκη

Φιλικά 12 αστέρων για τον Αλέξανδρο Κιλκίς στο Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων

Με 12 τμήματα συμμετείχε ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ στη σειρά φιλικών αγώνων που διεξήχθησαν στο αθλητικό κέντρο ΑΤΕΡΜΩΝ με την οικοδέσποινα Ακαδημία και την Ακαδημία ΑΕΤΩΝ Θεσσαλονίκης. Όλοι οι παρευρισκόμενοι, μικροί αθλητές και γονείς, έζησαν ένα καταπληκτικό ποδοσφαιρικό πρωινό. 

Αύξηση κρουσμάτων ηπατίτιδας στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων Νέας Καβάλας

Έντονη ανησυχία για την αύξηση των κρουσμάτων ηπατίτιδας στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών της Νέας Καβάλας στο Δήμο Παιονίας του νομού Κιλκίς, εκφράζει με ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, εγείροντας έτσι θέμα έλλειψης υγειονομικών ελέγχων και μη τήρησης ορθών κανόνων υγιεινής.

Δελτίο γεωργικών προειδοποιήσεων για βαμβακοπαραγωγούς

Το παρόν Δελτίο Γεωργικών Προειδοποιήσεων απευθύνεται στους βαμβακοπαραγωγούς με στόχο την αποτελεσματική φυτοπροστασία στον πραγματικό καλλιεργητικό χρόνο.  Αφορά το διάστημα μετά τη συγκομιδή της βαμβακοκαλλιέργειας.

Γενική Συνέλευση του Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ευρωπού

Ανακοίνωση Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ευρωπού
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ευρωπού προσκαλεί τα μέλη του όπως ορίζει το καταστατικό του  στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23/10/2016 και ώρα 17:00μμ μέχρι και τις 19:00μμ στο Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Ευρωπού στην αίθουσα συνεδριάσεων. 

Στην Αξιούπολη η σχολή ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Το "Μπορντό" ποτάμι" έφτασε στην Αξιούπολη τη Κυριακή 9 Οκτωβρίου για φιλικούς αγώνες με τον τοπικό Εθνικό και την Α.Ε. Πολυκάστρου!
Μια εκατοντάδα παιδιά της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού αντιμετώπισαν σε φιλικά παιχνίδια τον Εθνικό και την ΑΕΠ σε μια πραγματική γιορτή για τις ομάδες του Κιλκίς!

Εγκαίνια Παναγίας Άξιόν εστιν και θυρανοίξια Αγίου Γεωργίου Γουμένισσας

[Γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Γουμενίσσης]
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου ανακοινούται ότι παρά την ζωηρά επιθυμία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου να παραβρεθεί τόσο στα εγκαίνια του ναού της Παναγίας Άξιόν εστιν όσο και στα θυρανοίξια του μητροπολιτικού ναού Αγίου Γεωργίου Γουμένισσας, δεν κατέστη δυνατόν να εκπληρωθεί λόγω εκτάκτου κωλύματος, μη επιδεχομένου οιασδήποτε τροποποιήσεως. Σε δεδομένη ευκαιρία θα επισκεφθεί την Επαρχία μας.

"Αδυναμία υλοποίησης αντιπλημμυρικών έργων από την Τεχνική Υπηρεσία της ΠΕ Κιλκίς"

Ερώτηση ΚΚΕ Προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης
Οι έντονες βροχοπτώσεις που έπληξαν, αρχές Σεπτέμβρη, και την Π.Ε. Κιλκίς, ανέδειξαν την πλήρη απαξίωση των Τεχνικών Υπηρεσιών της καθώς επίσης και την έλλειψη ολοκληρωμένου σχεδίου έγκαιρης μελέτης, παρακολούθησης και υλοποίησης, από την Υπηρεσία, των αναγκαίων έργων αντιπλημμυρικής προστασίας της περιοχής.

Χάλκινος στα Βαλκάνια ο δικός μας Ιππικός Όμιλος Κιλκίς

"Τρεις αθλητές του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς και μια αθλήτρια του Ιππικού Ομίλου Αυλώνας κλήθηκαν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής. 

Κιλκίς: Τσάκωσαν τρία άτομα για εμπορία χασισιού

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη τριών ατόμων για αγοραπωλησία κάνναβης.

Στο Κιλκίς πλέον εκτελούνται οι φαρμακευτικές συνταγές των στρατιωτικών

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εν ενεργεία στελεχών του ΥΠΕΘΑ και των οικογενειών τους που υπηρετούν στον ακριτικό νομό Κιλκίς, υπογράφτηκε μεταξύ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς και του ΥΠΕΘΑ Συλλογική Σύμβαση προμήθειας φαρμάκων η οποία τίθεται σε εφαρμογή από 1-10-2016.

Αλέξανδρος Κιλκίς: Χωρίς δυσκολία νίκη με 7-1

Χωρίς δυσκολία ο Αλέξανδρος Κιλκίς έφτασε στη νίκη με 7-1 στην Αξιούπολη απέναντι στον Εθνικό. Δύο νίκες σε τρία παιχνίδια για την ομάδα του Γιώργου Πελίδη που έφτασε έτσι τους έξι πόντους.

Σεβαστό: Το σπίτι που μεγάλωσα!

Της Σοφίας Μαρωνίδη
Πάλιωσε..
μα οι αναμνήσεις, ζωντανές στα φύλλα της κληματαριάς που το αγκαλιάζουν...
..και τα παράθυρα ορθάνοιχτα,
να μπαίνει το παρόν,
να συναντάει το παρελθόν που έμεινε στις κάμαρές του....

Business circle–SKK: Τρεις εκθέσεις σε Κιλκίς, Στρώμνιτσα (ΠΓΔΜ) και Κίτσεβο (ΠΓΔΜ).

Στα πλαίσια του προγράμματος Business circle–SKK για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, όπου συμμετέχει η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, προβλέπεται η πραγματοποίηση τριών περιφερειακών (3) εκθέσεων (2 ημερών η κάθε μια) σε Κιλκίς, Στρώμνιτσα (ΠΓΔΜ) και Κίτσεβο (ΠΓΔΜ).

Πνευματική ομιλία του π. Αρτεμίου Γρηγοριάτη στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης Κιλκίς

Το εκκλησιαστικό συμβούλιο του ιερού μητροπολιτικού ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς, με την ευλογία του σεβασμιωτάτου μητροπολίτου μας κ.κ. Εμμανουήλ, σας προσκαλεί στην πνευματική ομιλία του π. Αρτεμίου Γρηγοριάτη, με θέμα: «Η ταπείνωση στη ζωή του χριστιανού» την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στις 19.30΄ στο πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς (παλιά νομαρχία).