Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Κοινή επιστολή παραίτησης 25 Δημάρχων της Κεντρικής Μακεδονίας

Κοινή επιστολή παραίτησης από τα δημοτικά αξιώματά τους συνυπογράφουν 25 Δήμαρχοι της Κεντρικής Μακεδονίας, ανταποκρινόμενοι σε σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της οικείας Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ). 

Στη μηχανή του Κιλκισιακού και ο Καρυπίδης

Εμπειρία, ποιότητα και ταχύτητα προσθέτει ο Κιλκισιακός μετά και την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Δημήτρη Καρυπίδη. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αποτελούσε εδώ και καιρό στόχο του Κιλκισιακού και τελικά το βράδυ της Δευτέρας ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας.

"Θλιβόμαστε για την απρέπεια και σιωπούμε"

Υπογράφουν οι:
Γιάννης Τσιώμης, Γεώργιος Τσουκαλάς, Χρήστος Σπίγκος
Με αληθινή έκπληξη διαβάσαμε στον έντυπο και ηλεκτρονικό τοπικό τύπο δελτίο τύπου του Δήμου Κιλκίς, στο οποίο επιχειρείται να αιτιολογηθεί η ολιγωρία των αρμοδίων της δημοτικής αρχής να αξιοποιήσει τη βιβλιοθήκη που δώρισε ο αείμνηστος καθηγητής Παναγιώτης Μουλλάς στον γενέθλιο τόπο του.

Φωτογραφική έκθεση στο πλαίσιο της Εμποροπανήγυρης του Κιλκίς

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της φετινής Εμποροπανήγυρης της πόλης μας, που θα λάβει χώρα από 4 έως 8 Σεπτεμβρίου 2013, ο Δήμος Κιλκίς διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας με θέμα το Κιλκίς και απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όσους πολίτες ενδιαφέρονται, να συμμετάσχουν με φωτογραφίες από την προσωπική τους συλλογή. 

Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς για μεγάλα έργα

Τα 35 εκατομμύρια ευρώ ξεπερνούν τα έργα υποδομής του Δήμου Κιλκίς, τόσο στην πόλη όσο και στους οικισμούς που είτε έχουν ολοκληρωθεί, είτε βρίσκονται σε εξέλιξη ή φάση δημοπράτησης. Πρόκειται για ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό αν λάβει κανείς υπόψη τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και τα σοβαρά προβλήματα που επιφέρουν στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης όλες εκείνες οι συνεχείς και υποτιθέμενες διαρθρωτικές ενέργειες που προωθεί η πολιτεία.

Τους τσάκωσαν με 50.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών πέτυχαν χθες (23.07.2013) τις πρώτες πρωινές ώρες τη σύλληψη τεσσάρων ημεδαπών ηλικίας 26, 27, 49 και 54 ετών, για λαθρεμπόριο τσιγάρων.

Σκοτώθηκε 45χρονος σε τροχαίο στο Λιμνοχώρι Σερρών

Στις 23.07.2013 το απόγευμα, στο Λιμνοχώρι Σερρών, το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του δεξιά, ανετράπη και κατέπεσε σε παρακείμενο αρδευτικό κανάλι σε βάθος ενός περίπου μέτρου, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας.

Ερώτηση του ΚΚΕ με θέμα τις ελλείψεις σε δομές υγείας του Δήμου Παιονίας

"Οξύνονται τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, στην κάλυψη των αναγκών τους σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια υγεία και περίθαλψη, οι κάτοικοι του Δήμου Παιονίας στην Π.Ε. Κιλκίς. Αιτία είναι η πολιτική υποχρηματοδότησης της Υγείας, με στόχο την εμπορευματοποίηση της, που ακολουθήθηκε διαχρονικά από όλες τις κυβερνήσεις και συνεχίζεται από την σημερινή συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

5ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Ανατολικορωμυλιωτών το Σάββατο 29 Ιουλίου 2013

Η "πόλις" θυμάται, τιμά και τραγουδά Γιώργο Ζαμπέτα σήμερα Τετάρτη 24 Ιουλίου στο ΡΑΝΤΣΟ ΚΙΛΚΙΣ


Δείτε ΕΔΩ

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΑΥΓΗ ·Κατασχέσεις fast track ακινήτων – καταθέσεων – «Παράθυρο» στις τράπεζες για την πρώτη κατοικία – Φορολογικό: Δεν γίνεται διάκριση μεταξύ πλούσιων και φτωχών ·Απεργία σήμερα για τη σωτηρία της δημόσιας υγείας – Με τους εργαζόμενους ΕΒΟ και ΠΥΡΚΑΛ σήμερα ο Αλ. Τσίπρας·Γερμανικό καψώνι στο Eurogroup για τη δόση – Το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών (Σόιμπλε) επικαλέστηκε πρόβλημα ενημέρωσης της Βουλής και ζήτησε να απαντήσει τη Δευτέρα και όχι αύριο για την εκταμίευση
ΒΡΑΔΥΝΗ ·Πιέζουν για πλειστηριασμούς ακινήτων –Η τρόικα θέτει ζήτημα άρσης της απαγόρευσης·Τι περιλαμβάνει ο νέος Κώδικας Φορολογικών διαδικασιών – Απειλή κατάσχεσης για χρέη στο Δημόσιο·Νίκος Δένδιας – Νέες αιχμές για τις φυλακές

Kονδύλι 10 εκατ. ευρώ το 2013 για αντιχαλαζικά δίχτυα

Τον καθορισμό των μέσων Ενεργητικής Προστασίας που θα επιχορηγήσει ο ΕΛ.Γ.Α. το 2013 αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Ο τερματοφύλακας του Κιλκισιακού Μάνος Μπαντής μιλά στη ΓΝΩΜΗ