Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Συγχαρητήρια κ. Αθηνά Τσιρίκα... - Συλλυπητήρια κ. Ιωάννα Κοζανίδου...

Το διοικητικό συμβούλιο και οι εθελοντές των τριών σωμάτων του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια προς το αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ κ. Αθηνά Τσιρίκα για την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών των παιδιών της στη σχολή Κοινωνική Ποιμαντική Θεολογία του Α.Π.Θ.

"Αιδώς: η θεραπεία της αυθαιρεσίας"

Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης
Μια λέξη που ακούγεται ή γράφεται διαρκώς στα ΜΜΕ και στα ΜΚΔ από πολιτικούς και πολίτες είναι “αυθαιρεσία”. Σίγουρα, δεν είναι σημερινή έννοια, αλλά βρίσκεται θεμελιωμένη στην ελληνική κοινωνία από την ίδρυση, ακόμα, του νεοελληνικού κράτους. 

Αυτά είναι τα μέλη της σπείρας που λήστευε ηλικιωμένους στην Πιερία

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κατερίνης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 3 ατόμων, σε βάρος των οποίων ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας από κοινού, της απλής συνέργειας σε ληστεία από κοινού, της συμμορίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.
Πρόκειται για:

Εργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή Οδό 5 (Λαχανόκηπου-Σίνδου-Χαλάστρας-Κυμίνων–Ν. Μαλγάρων-Ορίων Νομού)

Εργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή Οδό 5 (Λαχανόκηπου-Σίνδου-Χαλάστρας-Κυμίνων–Ν. Μαλγάρων-Ορίων Νομού) θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Δευτέρα 8 Απριλίου 2019 έως και την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019.

Στοπ σε οπαδούς ΟΣΦΠ, ΑΕΚ, Παναξιακού και ΑΟ Θήρας για τους αγώνες βόλεϊ γυναικών στις Σέρρες

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη – μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων των ομάδων «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ, ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ, ΑΟ ΘΗΡΑΣ», καθώς και η διάθεση εισιτηρίων στους ιδίους, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Σερρών, όπου την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 και το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 θα διεξαχθούν οι αγώνες πετοσφαίρισης για το Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Να μη γίνει η ΔΕΘ σαν τον κώλο της μαϊμούς

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Κλιμάκιο της Δημοτικής Κίνησης Θεσσαλονίκης «Υψίπολις», αποτελούμενο από τον επικεφαλής της υποψήφιο δήμαρχο Γρηγόρη Ζαρωτιάδη, Κοσμήτορα της σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ, τον Νίκο Γραικούση και τον υποφαινόμενο, είχε επισκεφτεί τα γραφεία της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) όπου ενημερώθηκε και αντάλλαξε απόψεις με τον πρόεδρο Τάσο Τζήκα, τον διευθύνοντα σύμβουλο Κυριάκο Ποζρικίδη και τον αν. γενικό διευθυντή Αλέξη Τσαξιρλή. 

Ο Αντώνης Ζώρας (Τσολιάς) συνεχίζει με την Παιονία Ισχυρή και τον Χρήστο Γκουντενούδη

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Παιονίας Χρήστου Γκουντενούδη
Ο καταξιωμένος μουσικός Αντώνης Ζώρας, γνωστός και ως "Τσολιάς", συνεχίζει την συνεργασία του με τον Δήμαρχο Χρήστο Γκουντενούδη, για έναν Δήμο ισχυρό και εξωστρεφή!

Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών: "Περί «μεταθέσεων» ο λόγος..."

Ανακοίνωση Προοδευτικής Ενότητας Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι 
Ανακοινώθηκαν πριν μερικές ημέρες οι μεταθέσεις που χιλιάδες συνάδελφοι περιμένανε με αγωνία. Από 6164 αιτήσεις μετάθεσης ικανοποιήθηκαν μόλις 455 δηλαδή το "τρομερό" ποσοστό 7,38%. 

Προϊστορία...


Του Μάκη Ιωσηφίδη
Οι ιστορικοί λένε ότι με την ανακάλυψη της γραφής η ανθρωπότητα πέρασε από την προϊστορία στην ιστορία. Μήπως όμως έκαναν λάθος; Ήταν Οκτώβρης του 2018. Βράδυ, καλός ο καιρός και η παρέα των δασκάλων βρίσκεται στο παραδοσιακό σουβλατζίδικο του Θόδωρου Μιχαηλίδη στο κέντρο του Κιλκίς. 

Το Κιλκίς θυμάται τους Έλληνες της Ανατολικής Θράκης


(Video) Μαθητές του 3ου Γυμνασίου και του 5ου Δημοτικού Κιλκίς κατασκεύασαν σεισμογράφο

Μαθητές του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς στη δράση «Τα σχολεία προσανατολίζονται στους δρόμους της Αειφορίας»

Δελτίο τύπου 3ου Γυμνασίου Κιλκίς 
Την Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 τα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ποροϊων και Κιλκίς σε συνεργασία με το 4ο ΠΕΚΕΣ Περιφερειακής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας υλοποίησαν εκπαιδευτική δράση με τίτλο «Τα σχολεία προσανατολίζονται στους δρόμους της Αειφορίας» διάρκειας δυο (2) ωρών σε μαθητές του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς.

Ομιλία Γεωργαντά στο Νομοσχέδιο για την Κωδικοποίηση της Νομοθεσίας

Δίνει τα ρέστα του για πρωτιά στην Β' Εθνική Γυναικών ο ΑΙΑΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς
Τα ρέστα του παίζει ο ΑΙΑΣ Κιλκίς στην προτελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Εθνικής Γυναικών όπου αντιμετωπίζει την Κυριακή 7/4 τον πρωτοπόρο Αστέρα Γρεβενών. Ο ΑΙΑΣ για δεύτερη συνεχή χρονιά διεκδικεί με αξιώσεις τόσο την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Β' Εθνικής όσο και την άνοδο στην Α2 κατηγορία (πέρσι τερμάτισε δεύτερος μετά από ισοβαθμία).

Επιχορήγηση του Νοσοκομείου Κιλκίς με 128.000 ευρώ από το Δήμο Κιλκίς

Υπογράφει ο Θεόδωρος Ρεβενάκης
Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
Η Διοίκηση και το Προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς χαιρετίζουν την Απόφαση 56/2019 του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλκίς, το οποίο ενέκρινε με συντριπτική πλειοψηφία τη διάθεση κονδυλίου 128.000 ευρώ ως επιχορήγηση στο Νοσοκομείο για έργα συντήρησης και αναβάθμισης των κτιριακών εγκαταστάσεων των εξωτερικών του ιατρείων.

Θεοδώρα Παπαδοπούλου και Νικόλαος Γιαρήμαγας με Παύλο Τονικίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Παύλου Τονικίδη
Δύο ακόμη συμπολίτες μας, η Θεοδώρα Παπαδοπούλου και ο Νικόλαος Γιαρήμαγας συντάσσονται με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Παύλο Τονικίδη και την παράταξη «Δήμος ΑΞΙΩΝ», για έναν φιλικό και εξυπηρετικό προς το Δημότη Δήμο Κιλκίς, με σύγχρονη διοίκηση και εξωστρεφή προσανατολισμό.

Τάνια Παπαδάκη: Είμαι υποψήφια Σύμβουλος Κοινότητας Κιλκίς με το συνδυασμό του Δημήτρη Κυριακίδη

Υπογράφει η Σουλτάνα (Τάνια) Κων. Παπαδάκη
Υποψήφια Σύμβουλος Κοινότητας Κιλκίς

Με πολλή χαρά αλλά και σκεπτικισμό, αποδέχτηκα την πολύ τιμητική πρόταση του υποψήφιου δημάρχου, Κυριακίδη Δημήτρη και επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Κιλκίς Μπροστά», για να ενταχθώ σε αυτόν, ως τοπική σύμβουλος Κιλκίς.

Θανάσης Βουλγαράκης: Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς στο συνδυασμό του Δημήτρη Κυριακίδη


Υποδοχή της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Έλωνας στο Κιλκίς

Ανακοίνωση Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου
Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου ανακοινώνει προς τους ευσεβείς ορθοδόξους χριστιανούς της Μητροπολιτικής της Περιφέρειας ότι, με αφορμή την διπλή εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου που εορτάσαμε εχθές, θα έχουμε την ιδιαίτερη ευλογία να υποδεχθούμε την Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Έλωνας από το ομώνυμο Μοναστήρι της στο Λεωνίδιο Αρκαδίας, της Ιεράς Μητρόπολεως Μαντινείας και Κυνουρίας.

Λάζαρος Ευθυμιάδης: Εμείς θέλουμε, μπορούμε και το αποδείξαμε

Υπογράφει ο Λάζαρος Ευθυμιάδης
Αντιδήμαρχος Παιονίας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Πολυκάστρου

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσεςΉμουν ένας από αυτούς που το 2014 ζήτησα την εμπιστοσύνη σας και απλόχερα μου την παρείχατε, αναδεικνύοντας με πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο με την "Παιονία Ισχυρή" και τον Δήμαρχο μας Χρήστο Γκουντενούδη.

Παρέμβαση Θέμη Θ. Ανθρακίδη, υπ. Βουλευτή Κιλκίς στο 2ο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής

Ομιλία Θέμη Θ. Ανθρακίδη, υπ. Βουλευτή Κιλκίς στο 2ο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής
Συντρόφισσες και σύντροφοι,
Φίλες και φίλοι,
Σήμερα είναι μια ιστορική ημέρα για το Κίνημα Αλλαγής και τον πολιτικό μας χώρο. Ήρθε η ώρα η ιστορική μας παράταξη και ο νεότευκτος πολιτικός μας φορέας να γίνουν επιτέλους ένα.

Η Μαρία Τσοπούλου μαζί με το Δημήτρη Κυριακίδη και το "Κιλκίς Μπροστά"

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη
Το "Κιλκίς Μπροστά" πορεύεται δυναμικά, συναντώντας στο δρόμο προς τις εκλογές νέους αλλά και έμπειρους ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να δώσουν μαζί μας τη μάχη για να πάμε μόνο Μπροστά τον τόπο μας με αυτοπεποίθηση, με γνώση, με σχέδιο και ομαδική δουλειά.

Συνελήφθησαν 3 άτομα στη Θεσσαλονίκη για διακίνηση ναρκωτικών

Για διακίνηση ναρκωτικών συνελήφθησαν προχθές (2 Απριλίου 2019) το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, 3 αλλοδαποί ηλικίας 24, 30 και 43 ετών, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας.

Ξεκινά η δράση «Επιχειρηματική Χρηματοδότηση» του Ταμείου Επιχειρηματικότητας ΙΙ (ΤΕΠΙΧ ΙΙ)

Το Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας & Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ) ανακοινώνει την έναρξη της Δράσης «Επιχειρηματική Χρηματοδότηση» του Ταμείου Επιχειρηματικότητας ΙΙ (ΤΕΠΙΧ ΙΙ) συνολικού κεφαλαίου χορηγήσεων 915 εκ. ευρώ.

Θέατρο Αριστοτέλειον: Αναζητούνται ηθοποιοί, χορευτές, τραγουδιστές, άντρες και γυναίκες 18-40 ετών

Το Θέατρο Αριστοτέλειον και η σκηνοθέτις Θέμις Μαρσέλλου αναζητούν για τις ανάγκες του musical "Μαδαγασκάρη" ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές, άντρες και γυναίκες 18-40 ετών.

Ο Δημήτρης Παυλίδης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Δελτίο τύπου «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δήμου Κιλκίς
Η υποψηφιότητα του Δημήτρη Παυλίδη, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο Κιλκίς, ανακοινώθηκε κατά την περιοδεία του υποψήφιου δημάρχου Κιλκίς, Γιάννη Φαχουρίδη, στη Μεγάλη Στέρνα.

Χρήστος Δραγανίδης: Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παιονίας

Υπογράφει ο Χρήστος Δραγανίδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παιονίας
Οι προσεχείς δημοτικές εκλογές θέτουν ένα δίλημμα που θα πρέπει να απαντηθεί από όλους μας. Απάντηση μπορεί να είναι και η ψήφος, απάντηση όμως σίγουρα είναι η ενεργός συμμετοχή. 

Επίσκεψη Δημήτρη Αγαθόπουλου σε ΔΕΥΑΚ και ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Κιλκίς


Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Αγαθόπουλου 
Προγραμματισμένη επίσκεψη πραγματοποίησε την Πέμπτη 28/03/2019 κλιμάκιο του συνδυασμού «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» στους χώρους της ΔΕΥΑΚ και του Βιολογικού Καθαρισμού, με τον επικεφαλής του συνδυασμού Δημήτρη Αγαθόπουλο. Τον κο Αγαθόπουλο πλαισίωναν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Φαρμακομύτης Γεώργιος, Μελάς Ζωηρός και Φραγγελάκης Οδυσσεύς.