Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Η Τόλμη Κιλκίς στους αγώνες Taekwondo WTF παμπαίδων-πανκορασίδων

Φιλικοί αγώνες Taekwondo WTF παμπαίδων-πανκορασίδων γεν. 2008-2009-2010 και παίδων-κορασίδων 2003-2004-2005-2006-2007 διεξήχθησαν την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 στο κλειστό Καλαμίτσας στην Καβάλα.

Στο ΔΕΛΑΣΑΛ η Ακαδημία του Αίαντα Κιλκίς για τον αγώνα Eliminator Mtb

Στην Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται η Ακαδημία του Αίαντα την Κυριακή 17 Απριλίου για να πάρει μέρος στον αγώνα που διοργανώνει ο ΣΑΚ ΔΕΛΑΣΑΛ σε συνεργασία με τον Δήμο Νεάπολης Συκεών και τον Α.Σ. Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ με την ονομασία De La Salle Eliminator Mtb Race.

Μαριάς: "Μετεγκατάσταση προσφύγων εδώ και τώρα"

Την ανάγκη άμεσης εφαρμογής της διαδικασίας μετεγκατάστασης από την Ελλάδα προς τις άλλες χώρες της ΕΕ ζήτησε μετ΄ επιτάσεως από τον Έλληνα Επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς μιλώντας χθες 12/4/2016 στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο.

Τι λέει η ΔΑΚΕ καθηγητών για προσλήψεις και αναπληρωτές

Δελτίο τύπου ΔΑΚΕ καθηγητών
Το Δ.Σ της ΟΛΜΕ συναντήθηκε την Παρασκευή 08-04-2016 με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας για το ζήτημα του διορισμού μονίμων εκπαιδευτικών και την πρόσληψη αναπληρωτών.

Λαμπαδηδρομία του Άθλου Κιλκίς στην άφιξη της φλόγας της 12ης Μαθητιάδας

Ανακοίνωση Άθλου Κιλκίς
Στις 8/4/2016 πραγματοποιήθηκε η άφιξη της ολυμπιακής φλόγας της ΙΒ Ολυμπιακής Μαθητιάδας στο Κιλκίς. Η υποδοχή της φλόγας πραγματοποιήθηκε από αντιπροσώπους μαθητές από τις σχολικές μονάδες του νομού Κιλκίς κυρίως από τα γυμνάσια και τα λύκεια της πόλης μας αλλά και από εκπροσώπους συλλόγων και σωματείων του Κιλκίς.

Η μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνά­σιο

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Η μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνά­σιο είναι μια σημαντική αλλαγή στη ζωή των παιδιών. Αποτελεί μια πολυδιάστατη διαδικασία, που περιλαμβάνει όλες τις διαδικασίες που οδηγούν στην μετάβαση από την παιδική στην εφηβική ηλικία. Πέρα από τις αναπτυξιακές, συναισθηματικές και κοινωνικές αλλαγές τα παιδιά καλούνται να προσαρμοστούν σ΄ ένα νέο εκπαιδευτικό πλαίσιο, το Γυμνάσιο, που δεν γνωρίζουν πώς λειτουργεί και τι το διαφοροποιεί από το οικείο σε αυτούς Δημοτικό Σχολείο. 

Θεσσαλονίκη: Βράβευση μαθητών από την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος

Η Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος και το Ερευνητικό Κέντρο του Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα σάς προσκαλούν στην εκδήλωση για τη βράβευση των μαθητών που διακρίθηκαν στον 5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα την Ιστορία των Ελλήνων του Πόντου.

Πέλλα: Σκοτώθηκε 17χρονος σε τροχαίο

Χθες (12-04-2016) το απόγευμα στο 2ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Νερόμυλου – Ίδας Πέλλας, μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 17χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. 

Αθήνα: Τους τα είπε από κοντά ο Γκουντενούδης

Αλλεπάλληλες συναντήσεις στην πρωτεύουσα είχε ο Δήμαρχος Παιονίας στις 7 και 8 Απριλίου, όπου μετέβη εκτάκτως, για θέματα που αφορούν το Δήμο Παιονίας και ιδιαίτερα την πορεία τους μεταναστευτικού – προσφυγικού.

Στην μάχη της πρόκρισης οι αθλήτριες του Αίαντα Κιλκίς Νοταρά και Φωτιάδου

Στην μάχη της πρόκρισης ρίχνονται αύριο οι αθλήτριες του Αίαντα, Ειρήνη Νοταρά και Βερίνα Φωτιάδου για την πρόκριση στην τελική φάση του Πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί 11-12 Μαΐου στην Πάτρα. 

Επίσκεψη Τούρκων προσκυνητών στο Κιλκίς (Video)



"Η Ειδομένη ορίζει το πέρασμα... όχι την τύχη της"



Υπογράφει η Ομάδα Διαχείρισης της Ιστοσελίδας Ειδομένης
"Θυμίζουμε
- Παράνομος καταυλισμός (θέμα εθνικής ασφάλειας σύμφωνα με το Νόμο 375/36. απόστασης των 30 χλμ. από τα σύνορα με το νόμο (Ν. 2160/1993)
- Η παρουσία εξυπηρετεί την κακή κατευθυνόμενη δημοσιογραφία, τους ιδεολόγους ακτιβιστές, τις ΜΚΟ 


Φιλικός αγώνας του Αίαντα με την ομάδα της 71ης Α/Μ ταξιαρχίας

Φιλικό αγώνα έδωσε η ομάδα ανδρών του Αίαντα την Τρίτη 12 Απριλίου 2016 στο αθλητικό κέντρο Ατέρμων κατόπιν πρόσκλησης της ομάδας στρατού της 71ης Α/Μ ταξιαρχίας. Η υπεράριθμη αποστολή του Αίαντα σχηματίστηκε με στόχο να συμμετάσχουν και να αποκτήσουν την πρώτη τους αγωνιστική εμπειρία (έστω και σε φιλικό επίπεδο) όλα τα νέα παιδιά τα οποία με θέρμη προσήλθαν μόλις ανακοινώθηκε η ίδρυση ανδρικής ομάδας πετοσφαίρισης.

Ανησυχούν και εκπέμπουν SOS οι κάτοικοι του Χέρσου



Ευρεία σύσκεψη με θέμα την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς από τις τελευταίες εξελίξεις στο προσφυγικό-μεταναστευτικό, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο Αντιπεριφερειάρχη και με πρωτοβουλία του, τη Δευτέρα 11 Απριλίου.

Τατίδης: Στηρίξτε την τοπική αγορά

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. ν. Κιλκίς
"Φθάνουμε να γιορτάσουμε τις άγιες ημέρες της Ανάστασης του Κυρίου, το Πάσχα. Σχεδόν όλοι μας θα πάμε να ψωνίσουμε για το τραπέζι που θα κάνουμε, κάτι για την ενδυμασία μας, κάτι για δώρο, θα πάμε σε κάποιο κατάστημα. 

Διαβάζω τον Απρίλη!

Της Σοφίας Μαρωνίδη
Πάντα μου άρεσε να μελετώ τους μήνες..
Να υπογραμμίζω τις μέρες και να ερμηνεύω τις νύχτες τους..
Να αποστηθίζω τα κείμενα, και να κρατώ σημειώσεις..

Πετυχημένη εκδρομή του Μουσικού Συλλόγου "Άξιον Εστί" Αξιούπολης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 5θήμερη εκδρομή του Μουσικού Συλλόγου "Άξιον Εστί" Αξιούπολης στην Βουδαπέστη-Βιέννη.