Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Διαμαρτυρία φοιτητών και άλλων πολιτών με στόχο τον Χ. Καστανίδη



Χθες Σάββατο 8 Οκτωβρίου, την ώρα που οι φοιτητικοί σύλλογοι της Θεσσαλονίκης πραγματοποιούσαν εκδήλωση – συναυλία στην πλατεία Αριστοτέλους, ενημερώθηκαν ότι ο Υπουργός Εσωτερικών, Χάρης Καστανίδης, ήταν σε κοντινό κινηματογράφο για να παρακολουθήσει μια ταινία. Αμέσως οι φοιτητές οργανώνουν κινητοποίηση και παρεμβαίνουν στον κινηματογράφο με πανό και συνθήματα (…κι ένα γιαούρτι!) διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική της κυβέρνησης, του ΔΝΤ και της Τρόικας. Πολύ σύντομα ο παρευρισκόμενος κόσμος αρχίζει κι αυτός να γιουχάρει τον Καστανίδη κι όλοι απαιτούν να αποχωρήσει! Μετά την παρέμβαση ακολούθησε σύντομη πορεία μέχρι την πλατεία Αριστοτέλους. Δείτε το βίντεο.

Ο Δ. Αγαθόπουλος στο ΔΣ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου

Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου εξελέγει ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς, Δημήτρης Αγαθόπουλος, που ήταν υποψήφιος με τον Συνδυασμό "Συνεργασία Φαρμακοποιών". Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν σήμερα Κυριακή 9 Οκτωβρίου, με τα εξής αναλυτικά αποτελέσματα σε ψήφους και έδρες:

Ξαναρχίζει στις 7 Νοεμβρίου η Κινηματογραφική Λέσχη Κιλκίς

Ξαναρχίζει την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου η λειτουργία της Κινηματογραφικής Λέσχης Κιλκίς, χάρη στη πρωτοβουλία της Κοινωνίας Πολιτών Ν. Κιλκίς, και με τη συνεργασία του ΟΠΟΝΓΑ του Δήμου Κιλκίς. Οι προβολές θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα βράδυ στις 21.00, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς με ελεύθερη είσοδο. Συνάντηση εθελοντών για τη καλύτερη λειτουργία της Λέσχης θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή.

42χρονος στον Παντελεήμονα κατείχε κοντά στα 3 κιλά χασίς!

"Λαυράκι" φαίνεται ότι έπιασαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, στον τομέα της δίωξης της εμπορίας ναρκωτικών. Πράγματι, χθες Σάββατο 9 Οκτωβρίου συνελήφθη στον Παντελεήμονα ένας ημεδαπός 42 ετών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι ο 42χρονος διακινεί ναρκωτικά στην περιοχή του Κιλκίς και τον έθεσαν σε παρακολούθηση. Τελικά, έπειτα από έλεγχο του αυτοκινήτου του, βρέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης. Στη συνέχεια, σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν αποξηραμένες κορυφάδες δενδρυλλίου κάνναβης βάρους ενός κιλού και ύψους 2,38 μ. καθώς και 5 συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 1,8 κιλών.