Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Τη Τρίτη η επίσημη πρώτη των Γυναικών του Κιλκισιακού!

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Η Γυναικεία ομάδα του Κιλκισιακού πραγματοποίησε τη πρώτη της συγκέντρωση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Κωτάκης, μαζί με τους συνεργάτες του Σπύρο Μιχαηλίδη και Ηλία Ζλατούδη περίμεναν τις παίκτριες και τους γονείς τους στο Δημοτικό Στάδιο, όπου και θα γίνονται οι προπονήσεις της ομάδας.

Α.Δ.Ε.Δ.Υ.: Παναττική Στάση Εργασίας την Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016 από τις 11:00πμ έως τη λήξη του ωραρίου

Δελτίο τύπου Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
H κλιμάκωση της κυβερνητικής επίθεσης και του μνημονιακού αυταρχισμού στους χώρους εργασίας, καλά κρατεί. Οι διώξεις σε βάρος πρώην και νυν μελών του Γενικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. συνεχίζονται, σε μια προσπάθεια επιβολής κλίματος φόβου και τρομοκράτησης των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. και ποινικοποίησης των αγώνων τους. 

Zumba Masterclass with Lina Telis στο Kinesis Gym Kilkis

www.kinesis-gym.gr
Το γυμναστήριό μας Kinesis–Gym λειτουργώντας πάντα με γνώμονα να παρέχει στα μέλη αλλά και στο κοινό της πόλης του Κιλκίς κορυφαίας ποιότητας παροχές γυμναστικής, έχει την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να φιλοξενήσει ία από τις πιο διάσημες Zumba Jammers της χώρας.
Zumba Jammers» είναι οι επίσημοι χορογράφοι της εταιρείας «Zumba Fitness», LLC που βοηθούν και εκπαιδεύουν περαιτέρω τους πιστοποιημένους ΖΙΝ Instructors κάθε χώρας. 

Θέση εργασίας για μουσικό στο Κιλκίς

Ζητείται μουσικός, κιθαρίστρια ή μουσικός άλλου οργάνου πνευστό νυκτό ή έγχορδο για συνοδεία σε μάθημα μουσικής.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6976092080

Ο Γιάννης Γάγος νέος πρόεδρος ΑΔΕΔΥ Κιλκίς

Μετά την παραίτηση του κ. Καλεμκερίδη Αχιλλέα από το αξίωμα του Προέδρου, ανασυγκροτήθηκε σε σώμα η Εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Ν. Κιλκίς, ως εξής:

Εκδήλωση τιμής και μνήμης στη Μεγάλη Βρύση Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ  Παραρτήματος Κιλκίς
Την Κυριακή 2 Οκτώβρη πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση τιμής και μνήμης στη Μεγάλη Βρύση για τους αγωνιστές και τα θύματα της Εθνικής Αντίστασης, τους μαχητές και τις μαχήτριες του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, για όσους πέσανε πολεμώντας σε διάφορα μετερίζια του αγώνα για τη λευτεριά, την ανεξαρτησία και τη δημοκρατία, για όσους και όσες συνέχισαν τη ζωή τους στις φιλόξενες λαϊκές δημοκρατίες και δεν πρόλαβαν να γυρίσουν στις οικογένειές τους. 

Τέλεση επετείου «διασπάσεως Μακεδονικού Μετώπου το Σεπτέμβριο του 1918»

Με όλες τις δέουσες τιμές και την αρμόζουσα για την ιδιαίτερη ιστορική βαρύτητα με την οποία είναι φορτισμένη η επέτειος αυτή, τελέσθηκε την Κυριακή που μας πέρασε (03/10/2016) εκδήλωση για τα 98 έτη από την διάσπαση του Μακεδονικού Μετώπου.

Ο πρωταθλητής, ο αθλούμενος, ο αθλητής: Τρεις διαφορετικές έννοιες


Του Κώστα Πουντζουκίδη*
Αθλητισμός είναι η συστηματική συμμετοχή σε κινητικές δραστηριότητες, που μπορεί να γίνουν είτε ατομικά είτε ομαδικά. Άθλημα λοιπόν χαρακτηρίζεται ένα αγώνισμα ατομικό ή ομαδικό, που για να διεξαχθεί απαιτεί κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά, φυσικά χαρακτηριστικά και κανονισμούς. 

Έναρξη της διαδικασίας εύρεσης ωφελουμένων από το «Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» Κιλκίς

Το «Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» ενεργώντας ως δικαιούχος της πράξης με τίτλο «ΚΔΗΦ – ΑΜΚΕ Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης», ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας εύρεσης ωφελουμένων και προσκαλεί τα ενδιαφερόμενα άτομα με αναπηρία να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής

Αναζητούνται οι γονείς της μικρής Νικολέτας

Σχετικά με τη σύλληψη τριών ημεδαπών στον Τύρναβο Λάρισας, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της αρπαγής ανηλίκου, της υπόθαλψης εγκληματία, της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και της κλοπής, δίνονται στη δημοσιότητα φωτογραφίες ανήλικου κοριτσιού, ηλικίας περίπου (6) ετών.

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς


Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς καλεί τους φίλους και τον κόσμο του Κιλκίς σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει την Κυριακή 9 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου. Καλεσμένος ο Σωκράτης Φάμελλος, Βουλευτής και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος.

Η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο νομό Κιλκίς

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα υιοθέτησης ενός πιο δραστήριου τρόπου ζωής των παιδιών και εφήβων και στην προσπάθεια να παρακινήσει τους μαθητές να συμμετάσχουν σε οποιοδήποτε είδος φυσικής δραστηριότητας με απώτερο στόχο τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, την καλλιέργεια ή/και ενίσχυση της ευεξίας, υιοθετεί το σύνθημα της 3ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού για το τρέχον έτος 2016-2017 : «Νοιώσε τη χαρά της άθλησης χωρίς το άγχος της νίκης και το φόβο της αποτυχίας: Αθλητισμός- Δικαίωμα για όλους».

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: "Ξύπνησαν από τη χειμερία νάρκη τους ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΚΚΕ"

Υπογράφει  η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Τελείωσε και ο Σεπτέμβρης, μπαίνουμε για τα καλά στο Φθινόπωρο και να- ένα μικρό πολιτικό θαύμα μπροστά μας! Ξυπνήσανε από τη χειμέρια νάρκη τους οι ΝΟΔΕ Κιλκίς, η Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ και η οργάνωση του ΚΚΕ και αποφάσισαν να ασχοληθούν με το προσφυγικό...

Υποβάθμιση των ανθρωπιστικών σπουδών

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Το υπουργείο Παιδείας της χώρας μας, για μια ακόμα φορά, με νέα εγκύκλιο του Υπουργού στους Εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με την οποία επιβάλλεται να διδάσκονται συνοπτικά και να μην εξετάζονται στην Α΄ τάξη του Γενικού Λυκείου τα ακόλουθα κεφάλαια της αρχαίας ελληνικής ιστορίας:

Διπλή επιτυχία για τους Έλληνες αθλητές στο MMA Challenge Pro 5

Την πρώτη Οκτωβρίου, στην Θεσσαλονίκη, στην διοργάνωση MMA Challenge Pro 5, φιλοξενήθηκαν δυο αγώνες στο στυλ του Kyodokyokushin.

Δήμος Κιλκίς: Επαναδημοπράτηση τεχνικών έργων βάσει του Ν. 4412/2016

Σοβαρά προβλήματα στον προγραμματισμό των έργων του Δήμου Κιλκίς και στην ίδια τη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών και εν γένει των υπηρεσιών του Δημοσίου επιφέρει ο νέος Νόμος 4412/16 που αφορά τις δημόσιες συμβάσεις έργων, προμηθειών και υπηρεσιών.