Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Δήμαρχε υποσχέθηκες κατασκευή και αποπεράτωση κολυμβητηρίου, αλλά...


Υπογράφει η Κασσάνδρα
Δήμαρχε έχω στα χέρια μου το προεκλογικό σου φυλλάδιο. Πολύ ωραίο. Στα ωραία λόγια και τις εντυπωσιακές υποσχέσεις βέβαια. Υποσχέθηκες ένα Κιλκίς πιο Μπροστά. Υποσχέθηκες ότι έχεις τις ιδέες αλλά ξέρεις και τον τρόπο.

Τα εσπεριδοειδή φρούτα επισκέφθηκαν τη δομή ΚΔΑΠ Kinesis


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Μπορεί ο κρύος καιρός να μας κράτησε δύο μέρες μακριά από το αγαπημένο μας ΚΔΑΠ, όμως η επάνοδός μας ήταν δυναμική.

Κορωνοϊός (28/1/2022): 22.362 νέα κρούσματα (120 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 107 θάνατοι και 605 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 22.362, εκ των οποίων 84 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.890.296 (ημερήσια μεταβολή +1.2%), εκ των οποίων 49.8% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 425 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.220 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Παράταση ημερομηνίας για την παράδοση σύσπορου βαμβακιού


Με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιου Λιβανού παρατείνεται από την ημερομηνία λήξης της και έως τις 18/02/2022 η ημερομηνία παράδοσης συσπόρου βαμβακιού σε εκκοκκιστικές επιχειρήσεις.

"Αναγέννηση" Πλαγιάς Κιλκίς vs Νέστου Χρυσούπολης.



Ανακοίνωση "Αναγέννησης" 
Πλαγιάς Κιλκίς
Την Κυριακή 30/01/2022 (15:00) η "
Αναγέννηση" Πλαγιάς Κιλκίς αγωνίζεται στο γήπεδο Χρυσούπολης με την τοπική Ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 28/1/2022, 4:24 μ.μ.


Εξιχνίαση κλοπών
Από το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, μαζί με τουλάχιστον δύο συνεργούς του, από το βράδυ της 29 προς 30 Οκτωβρίου 2021, διέπραξαν σε περιοχή του Κιλκίς:

Σε τροχιά υλοποίησης το έργο αντιπλημμυρικής προστασίας στον Άγιο Πέτρο του Δήμου Παιονίας


Σε τροχιά υλοποίησης εισέρχεται ένα σημαντικό έργο αντιπλημμυρικής προστασίας στον οικισμό Άγιο Πέτρο του Δήμου Παιονίας, με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «ΚΑΝΤΙΑ ΕΡΓΑ ΑΤΕ» Μιχαήλ Γιαλιτάκη.

Τι λέει η ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ για την εκ νέου βεβήλωση του αγάλματος του Αντάρτη στο Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΤΕ Κιλκίς ΚΚΕ
Φαίνεται ότι κάποια “καλόπαιδα” στο Κιλκίς δουλειά δεν έχουν και ψάχνουν “δημιουργικούς” τρόπους να επιβάλλουν την παρουσία και την εγκληματική ιδεολογία τους με φασιστικά σύμβολα και εμετικά συνθήματα. Τέτοιο μίσος θρέφουν.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022


Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 01/28-01-2022) που ισχύει από την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022.

Εργασίες συντήρησης σε οδούς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας


Εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων
στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022.

Δωρεάν rapid tests σε Νέο Αγιονέρι, Ανθόφυτο, Καμπάνη, Γαλλικό, Βαπτιστή και Χωρύγι


Συνεχίζεται και την ερχόμενη εβδομάδα ο υγειονομικός έλεγχος του πληθυσμού έναντι της Covid – 19 με τον προγραμματισμό δωρεάν εξετάσεων ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid tests) σε έξι Κοινότητες του Δήμου Κιλκίς.

Aπογραφή των πολιτών του Κιλκίς στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου


Την ερχόμενη εβδομάδα από τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου και κατά τις ώρες 9:00 έως 14:00 οι πολίτες του Κιλκίς μπορούν να προσέρχονται στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου Κιλκίς για να απογραφούν από τον απογραφέα της ΕΛΣΤΑΤ έχοντας μαζί τους τον προσωπικό τους ΑΜΚΑ και ΑΦΜ, όπως και τα αντίστοιχα στοιχεία όσων απογράψουν από την οικογένειά τους.

(Video) Τριτοκοσμικός δρόμος στις παρυφές της πόλης του Κιλκίς

Τριτοκοσμικός δρόμος στις παρυφές της πόλης του Κιλκίς, Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022.

(Video) Παράδοση ενός νέου οχήματος στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κιλκίς


Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς επισκέφθηκε σήμερα την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κιλκίς όπου έγινε η παραλαβή ενός νέου υδροφόρου πυροσβεστικού οχήματος, μάρκας Ford Ranger 4X4 500lt, με όλο τον εξοπλισμό του.

(Video) Γ. Φαχουρίδης: Πότε επιτέλους θα αναλάβει η Δημοτική Αρχή Κιλκίς τις ευθύνες της;

Δημοτικό Συμβούλιο 26ης Ιανουαρίου 2022
Γ. Φαχουρίδης: Πότε επιτέλους θα αναλάβει η Δημοτική Αρχή Κιλκίς τις ευθύνες της;
(Ευχαριστούμε θερμά τη συνάδελφο εφημερίδα "Μαχητής του Κιλκίς" για την ευγενική παραχώρηση του video, μιας και η δημοτική αρχή του Κιλκίς δεν παραχωρεί στην εφημερίδα Γνώμη τους κωδικούς για την παρακολούθηση και μετάδοση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, πράγμα που μας δίνει βεβαίως - βεβαίως το δικαίωμα να υποθέσουμε ότι δεν γνωρίζει ότι σήμερα βρισκόμαστε στο έτος 2022 και όχι 1922.)