Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς στο Δήμαρχο Παιονίας

Δελτίο τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ 
Την Παρασκευή 29/05 ο Γραμματέας Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, Τάσος Κεσίδης και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Παιονίας, Μάνια Παναγιωτίδου, Γιάννης Παπαδόπουλος και Σοφία Ψαρρά πραγματοποίησαν συνάντηση με το Δήμαρχο Παιονίας, Κωνσταντίνο Σιωνίδη με σκοπό την ενημέρωση από πλευράς τοπικής αυτοδιοίκησης σχετικά με το προσφυγικό - μεταναστευτικό ζήτημα και τη δομή της Νέας Καβάλας.

Κιλτίδης: «Επιτέλους η δικαιοσύνη απέδωσε το αυτονόητο δίκαιο των εργαζομένων»



Δήλωση Κ. Κιλτίδη για την προσαγωγή του προέδρου των εργαζομένων της εταιρίας «Μιχαηλίδης» ΑΕ και προέδρου του εργατοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς Γεωργίου Ιωαννίδη, την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018, στα δικαστήρια Κιλκίς.
Υπογράφει ο Κωνσταντίνος Β. Κιλτίδης 
Ιατρός – Πρ. Βουλευτής, Υφυπουργός της Νέας Δημοκρατίας
Ζούμε επί χρόνια το κλείσιμο της «Καπνικής Μιχαηλίδη» με αναιτιολόγητες και καταχρηστικές ενέργειες στην περιοχή μας. Είναι πρωτοφανές επί έτη να μη διαπιστώνεται διαφυγή εμπορευμάτων και να διασύρεται ανήθικα εταιρεία που σηματοδότησε την καπνοβιομηχανία στην Ελλάδα. 

Εθελοντική δράση της ΟΝΝΕΔ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΟΝΝΕΔ Κιλκίς
Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, σήμερα η ΟΝΝΕΔ Κιλκίς συμμετείχε στις δράσεις που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ πανελλαδικά.Ο Πρόεδρος και μέλη των τοπικών οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ Κιλκίς προχώρησαν σε καθαρισμό στην περιοχή του Ζωοπάζαρου και πέριξ του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου. 

(Video) Εθελοντικός καθαρισμός και εξωραϊσμός σημείων του οικισμού Καμπάνης


Εθελοντικός καθαρισμός και εξωραϊσμός σημείων του οικισμού Καμπάνης, την Κυριακή 7 Ιουνίου 2020.

Αρνητική στον κορωνοϊό η νεαρή Σύρια

Αρνητικό στον κορωνοϊό βγήκε σήμερα Κυριακή 7 Ιουνίου το επαναληπτικό τεστ της 28χρονης Σύριας που βρέθηκε θετική όταν μετέβη στο Νοσοκομείο Κιλκίς την προηγούμενη εβδομάδα για να γεννήσει. Υπενθυμίζεται ότι αρνητικά είχαν βγει πρόσφατα και τα δείγματα της συνοδού και του νεογέννητου.

Καθημερινές απολυμάνσεις στο Πολύκαστρο

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Καθημερινές απολυμάνσεις προγραμμάτισε ο δήμος Παιονίας επί των οδών που έχουν αναπτυχθεί οι πάγκοι για την Θρησκευτική Εμποροπανήγυρη του Πολυκάστρου. Οι απολυμάνσεις θα γίνονται νωρίς το πρωί από το Σάββατο 6 έως και την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020.

Η εγκληματικότητα και η οδική ασφάλεια στην Κεντρική Μακεδονία τον Μάιο 2020

Μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας (Εκτός Θεσσαλονίκης) στην Οδική Ασφάλεια
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για τον μήνα Μάιο του έτους 2020, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά - αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Η χερσόνησος που χώρεσε σε μια χαρτοπετσέτα


Υπογράφουν οι:
Κουτσουπιά Φ. Μαρία-Ωραιοζήλη Δικηγόρος / Υποψήφια Διδάκτωρ Δημοσίου Δικαίου, Τμήμα Νομικής Ε.Κ.Π.Α. / Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης Δημοσίου/Διοικητικού Δικαίου / Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου και Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Επικοινωνιολόγος / Μεταπτυχιακός Φοιτητής Διεθνών Σπουδών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας, Παν. Μακεδονίας / Δίπλωμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε., Mediterranean College / Δημοσιογράφος - Ραδιοφ. Παραγωγός 
Μεσοφθινόπωρο του 1944, λίγους μήνες πριν τη Διάσκεψη της Γιάλτας, οι δύο ηγέτες συναντήθηκαν στην τέταρτη Διάσκεψη της Μόσχας, όπου, σύμφωνα με την αυτοβιογραφία του, ο Τσώρτσιλ πρότεινε η Σοβιετική Ένωση να έχει 90% επιρροή στην Ρουμανία και 75% στην Βουλγαρία, ενώ το Ηνωμένο Βασίλειο να έχει 90% επιρροή στην Ελλάδα.