Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Η κανονικότητα που αξιώνουν απαιτεί να ζούμε με μειωμένες απαιτήσεις και σε συνθήκες φτώχειας

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Η «βιώσιμη ανάπτυξη» της ΝΔ που είναι μια παραλλαγή του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ «ανάπτυξη για όλους» έχει για βάση όλους τους «μνημονιακούς» νόμους, τις δεσμεύσεις προς το κεφάλαιο για λιτότητα διαρκείας και τις αντιλαϊκές ρυθμίσεις που εκφράζονται σήμερα μέσα από το «επιτελικό» κράτος.

Ένας χρόνος χωρίς τον Φάνη Κακριδή

 Η Σοφία Γ. Μεσίγκου-Κρικώνη  μαζί με το Φάνη Κακριδή
 στο Συνέδριο της Π.Ε.Φ. στις Σέρρες το 2015
Γράφει η Σοφία Γ. Μεσίγκου-Κρικώνη 
Φιλόλογος 2ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς 
Προπτυχιακή φοιτήτρια Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ 
Συμπληρώνεται σήμερα, 8 Ιανουαρίου 2020, ένας χρόνος από την απώλεια του μεγάλου Δασκάλου, Φάνη Ι. Κακριδή. Γεννήθηκε το 1933 στην Αθήνα και αναστήθηκε σε μια οικογένεια φιλολόγων που άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα της στον φιλολογικό κόσμο. 

Κοπή βασιλόπιτας του Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς στην Ξάνθη

Ανακοίνωση Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς 
Το Σαββατοκύριακο 18 – 19 Ιανουαρίου 2020 ο Σύλλογος προγραμματίζει διήμερη εξόρμηση στην Ξάνθη, με διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Ξανθίππειον στο κέντρο της πόλης. Στη συγκεκριμένη εξόρμηση προγραμματίζεται η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου, η οποία θα γίνει το βράδυ του Σαββάτου σε ταβέρνα της πόλης.

Οι έφεδροι αξιωματικοί νομού Κιλκίς, κόβουν την πίτα τους...

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτάς του, την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 ώρα 11.30 στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς. Στην εκδήλωση θα τιμηθούν φορείς και συμπατριώτες μας για τη πλούσια κοινωνική προσφορά τους.

Δείτε την εκδήλωση "Μωμόγεροι" του Πολιτιστικού Συλλόγου Πικρολίμνης Κιλκίς


Η εκδήλωση "Μωμόγεροι" του Πολιτιστικού Συλλόγου Πικρολίμνης Κιλκίς, έγινε την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2020. (Ευχαριστούμε θερμά το Στέφανο Αθανασιάδη για την ευγενική παραχώρηση χρήσης του Video).

(Video) Ασφαλές προς χρήση παραδίδεται το κτίριο του 2ου Λυκείου Κιλκίς



Πλήρως ανακαινισμένο παραδόθηκε την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 202 στην επανέναρξη της σχολικής περιόδου στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς το κτηριακό συγκρότημα του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς. 

Τα Θεοφάνεια στο Δήμο Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου ΠαιονίαςΜε ιδιαίτερη λαμπρότητα και σεβασμό, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες γιορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στο Δήμο Παιονίας.

Το ΚΚΕ καταδικάζει την παραπομπή του Παναγιώτη Λαφαζάνη σε δίκη

Ανακοίνωση ΚΚΕ
Το ΚΚΕ καταδικάζει την παραπομπή του Παναγιώτη Λαφαζάνη και άλλων αγωνιστών σε δίκη για τη δράση τους ενάντια στους πλειστηριασμούς. Οι απαράδεκτες αυτές πρακτικές στοχεύουν στον εκφοβισμό του λαού και για το θέμα των πλειστηριασμών της λαϊκής κατοικίας, που το επόμενο διάστημα θα πάρουν την μορφή χιονοστιβάδας.

ΣΕΟ Κιλκίς: 3ημερη οδική εκδρομή στο Βελιγράδι

Το Τοπικό Τμήμα Κιλκίς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο Παρίσης Tours διοργανώνει 3ημερη οδική εκδρομή στο Βελιγράδι στις 29/2 – 2/3 2020 (αναχώρηση πρωί, δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με πρωινό και ξενάγηση). Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στα τηλέφωνα 697 221 4186 και 697 195 6511.

Επιμορφωτική Κιλκίς: Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και στην Επαγγελματική Κατάρτιση

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Η Επιμορφωτική Κιλκίς, σε συνεργασία με εννέα εκπαιδευτικούς φορείς από την Ευρώπη υλοποιεί το έργο “CSR and Ethics in Training Centers for benefit of all” στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ Στρατηγικές Συμπράξεις. Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+ Βασική Δράση 2 της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με Donald Trump στον Λευκό Οίκο (32 φωτογραφίες)

Ανακοίνωση γραφείου τύπου Κ. Μητσοτάκη
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε μία εξαιρετική συνάντηση με τον Πρόεδρο Τραμπ κατά την οποία αναλύθηκε το σύνολο του πλέγματος των σχέσεων των δύο χωρών.