Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Εντατική προετοιμασία για τα κορίτσια του Κιλκισιακού

Ακόμη μια προπόνηση της υναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού έλαβε χώρα τη Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016.

Κιλκίς: Πληρωμή της δράσης «Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στην παραγωγή καπνού»

Ανακοινώνεται ότι έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Δ/νσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς οι καταστάσεις πληρωμής και απορριπτόμενων του έτους 2013 που αφορούν την πρόσκληση 4539/02-04-2012 της δράσης 2.3. «Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στην παραγωγή καπνού», προκειμένου όλοι οι ενδιαφερόμενοι και κάθε τρίτος που έχει έννομο συμφέρον να μπορούν να καταθέσουν τυχόν ενστάσεις εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης δηλαδή από την 14/01/2016 έως και 20/01/2016.

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των μετεγγραφών φοιτητών

Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας τα ονόματα των φοιτητών που μετεγγράφονται από ΑΕΙ σε ΑΕΙ.

Αυξάνονται τα κρούσματα γρίπης στην Ελλάδα. Στους 5 οι νεκροί

Γράφει η Μαρίνα Σαουλίδου
Σε επιφυλακή βρίσκονται οι επιστήμονες του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, καθώς η χώρα βρίσκεται ήδη σε περίοδο αυξημένης δραστηριότητας της γρίπης. Μέχρι και την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου, δε, 5 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους και 35 ακόμα χρειάστηκε να νοσηλευτούν σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας εξαιτίας επιπλοκών από τον ιό Η1Ν1, ο οποίος μάλιστα φέτος δείχνει να "προτιμά" ακόμη μικρότερες ηλικίες συγκριτικά με πέρσι.

Προσφορά γνωριμίας από Άθλο Κιλκίς


Σε τρίτο διαδοχικό τουρνουά οι ομάδες της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς

Για τρίτη συνεχόμενη φορά τα τμήματα της Ακαδημίας Προτζούνιορ-Τζούνιορ-Προπαίδων, συμμετέχουν σε Τουρνουά Ποδοσφαίρου και για δεύτερη συνεχόμενη σε τουρνουά που διοργανώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Α.Σ Μακεδονικός.

"Σούλη Καζαντζίδη σ' ευχαριστούμε πολύ"

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές /τριες Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς ευχαριστούν θερμά την Τράπεζα Ελλάδος και ιδιαίτερα τον κ. Α. Καζαντζίδη (Σούλη) Εκπαιδευτικό και Πολιτευτή της Ν.Δ. για την άμεση, έμπρακτη και γενναιόδωρη ανταπόκρισή του στην έκκληση για οικονομική ενίσχυση του σχολείου μας με σκοπό την αγορά σχολικού λεωφορείου.

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

ΑΥΓΗ ·Φυγόκεντρα φαινόμενα- Οι συνέπειες του χρόνιου εναγκαλισμού με τη Ν. Δ. ·Λίστα Λαγκάρντ- Πρόστιμο 3,3 εκατ. στον Παπασταύρου·Ασφαλιστικό – «Πράσινο φως» από το Eurogroup
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Μάχη στους δρόμους-Δικηγόροι, γιατροί, φαρμακοποιοί, μηχανικοί εν εξάλλω·Σόιμπλε και Ντάισελμπλουμ συγχαίρουν (!!!) την κυβέρνηση για το Ασφαλιστικό·»Δεν έχω εντολή να στηρίξω Τσίπρα»- Τι είπε ο Κυριάκος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα ενώπιον Καραμανλή - Σαμαρά