Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Θέση εργασίας στην Αυγοδιατροφική ΑΕ (21/5/2020)

Θέση εργασίας στην Αυγοδιατροφική ΑΕ (Νέα Σάντα Κιλκίς)
Δείτε ΕΔΩ.

Διαδικτυακά βίντεο δημιουργικής απασχόλησης του ΚΔΑΠ Kinesis for kids



Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids
Εμείς στα ΚΔΑΠ Kinesis for kids αγαπάμε τα παιδιά και το δείχνουμε καθημερινά. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στη δημιουργική απασχόληση παιδιών το εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό μας θέλοντας να δώσει νότες ελπίδας και χαράς στους μικρούς φίλους μας την περίοδο που διανύουμε ξεκίνησε μια σειρά διαδικτυακών βίντεο δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά με ποικιλία θεμάτων, όπως γυμναστική, εικαστικά, φιλαναγνωσία, πειράματα, μαγειρική κ.α. Αξίζει να ρίξετε μια ματιά!

Δια περιφοράς τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς

Δια περιφοράς τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί, στις 25 Μαΐου 2020, ημέρα Δευτέρα, για λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Εργασίες συντήρησης στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης σε διάφορα σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τη Δευτέρα 25 Μαΐου και την Τρίτη 26 Μαΐου 2020.

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς ευχαριστεί θερμά

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς ευχαριστεί θερμά την εθελόντρια του κυρία Ανθούλα Ναούμη για τη δωρεά 300 ευρώ αντί στεφάνου, εις μνήμη της εθελόντριας και αγαπημένης της φίλης Φερενίκης Μήτσιου.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 21/5/2020, 8:45 μ.μ.

Τροχαίο δυστύχημα
Σήμερα (21 Μαΐου 2020) και ώρα 10.25 περίπου, στο 10ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μεσοράχης – Αμφίπολης, ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε 47χρονος αλλοδαπός εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός δρόμου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 47χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

Με φωτοβόλτες και εξορμήσεις, η επανέναρξη Φωτογραφικής Ομάδας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Φωτογραφικής Ομάδας Κιλκίς 
Μια ευχάριστη και ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα φωτοβόλτα στην πόλη του Κιλκίς, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν χθες Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 τα μέλη της Φωτογραφικής Ομάδας Κιλκίς. 

Συνάντηση Δημάρχου Κιλκίς με Σωματείο Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του τη Διοίκηση του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, ύστερα από την τετράωρη στάση εργασίας που κήρυξε η ΠΟΕΔΗΝ και στην οποία συμμετείχαν οι εργαζόμενοί του, για τις προωθούμενες διοικητικές μεταβολές στον τομέα του νοσηλευτικού προσωπικού μέσω πράξης νομοθετικού περιεχομένου.

Δεύτερος αξονικός τομογράφος στο Νοσοκομείο Κιλκίς

Φώτο Αρχείου Γνώμης: Από τα εγκαίνια  του πρώτου αξονικού τομογράφου του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, το Νοέμβριο του 2005. Απεικονίζονται ο τότε Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Τερζίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Δημήτρης Φωτιάδης και ο αείμνηστος Διευθυντής της Ακτινολογικής Κλινικής του Ιδρύματος Περικλής Κολότσιος.  
Το Υπουργείο Υγείας, κινούμενο στην κατεύθυνση της συνεχούς αναβάθμισης του Νοσοκομείου Κιλκίς, ενέκρινε, με σημερινή του απόφαση, την προμήθεια υπερσύγχρονου αξονικού τομογράφου -CT, τουλάχιστον 32 τομών, με εγχυτή. Ο εν λόγω ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός θα ανέλθει στο ποσό των 380,000€, το οποίο και θα καλυφθεί από τους πόρους του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρικής Μακεδονίας 2014-2020».

(Video) Κιλκίς: Διαμαρτυρία κατά της πρόθεσης της κυβέρνησης για δημιουργία ξεχωριστών κλάδων στους νοσηλευτές


Διαμαρτυρία κατά της πρόθεσης της κυβέρνησης για δημιουργία ξεχωριστών κλάδων στους νοσηλευτές, την Πέμπτη 21 Μαΐου 2020, στο Νοσοκομείο Κιλκίς.

Δείτε ποιοι θα συμμετέχουν αυτό το Σάββατο (23/5/2020) στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς



Από τη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης ανακοινώνεται ο πίνακας των εκθετών που θα συμμετάσχουν στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 23 Μαϊου. Η λαϊκή αγορά θα λειτουργήσει με το 50% των παραγωγών και επαγγελματιών πωλητών υπαίθριου εμπορίου, με τους ισχύοντες περιοριστικούς όρους (ανάπτυξη πάγκων σε απόσταση πέντε μέτρων μεταξύ τους,τήρηση κανόνων υγιεινής) για την αποτροπή εξάπλωσης του Covid-19. Η λίστα των εκθετών είναι η ακόλουθη:

Οι γυναίκες με τα κοχύλια


Του Φώτη Μισόπουλου
- un récit pour les heures du matin
- .....εκτός από το να σε ρίξουν χωρίς κανένα λόγο στους Κροκοδείλους του Νείλου μπροστά στο χαμόγελο των ιερών γάτων
JACK KEROUAC [1α]
- Now the Nile gave him up, the eternal Nile
FERNANDO PESSOA [1β]