Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Επιστολή-χαστούκι στους 300 της Βουλής από αντιναύαρχο: "Το μόνο που σας ενδιαφέρει η τσέπη σας"!

"κύριοι"
(θα προσέξατε ίσως το μικρό κ και τα εισαγωγικά ")


Η αγανάκτησή μου είναι τόσο μεγάλη που πολύ δύσκολα θα μπορέσω να τηρηθώ στα απαιτούμενα πλαίσια ευπρεπείας τα οποία άλλωστε πρέπει να τηρούνται μόνον απέναντι σε όσους μπορούν να τα καταλάβουν και να τα εκτιμήσουν. Αυτή όμως δεν είναι η περίπτωση η δική σας. 

Ο ποδοσφαιριστής Μπάμπης Καλόνικος στον ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Ο ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ ανακοινώνει ότι επήλθε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Μπάμπη Καλόνικο. Ο ποδοσφαιριστής θα φορά την ασπρόμαυρη φανέλα
από τον Ιανουάριο του 2013 και μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Το ΚΚΕ για το πρόβλημα της αιθαλομίχλης λέει...

Κυνισμό και αδιαφορία για την υγεία του λαού και των παιδιών φανερώνει ο τρόπος που η κυβέρνηση αντιμετωπίζει το πρόβλημα της αιθαλομίχλης. Η λύση είναι να καταργηθούν οι φόροι στο πετρέλαιο θέρμανσης, καμία αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ, να καταργηθούν τα χαράτσια και να μειωθεί το τιμολόγιο της ΔΕΗ για τις λαϊκές οικογένειες και τους ανέργους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.

Νέα διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες από την Εθελοντική Ομάδα Παιονίας


Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013, κατά τις ώρες 08:00-11:00, στο γήπεδο ποδοσφαίρου Πολυκάστρου και 11:30 έως 14:00 στο γήπεδο ποδοσφαίρου Γουμένισσας, θα πραγματοποιηθεί διανομή απορρυπαντικών-χαρτικών. Στην ιστοσελίδα μας, www.paiones.gr, θα διαβάσετε τις λεπτομέρειες σχετικά με την ποιότητα και τις τιμές των προϊόντων.

Ξανανοίγει το Μακεδονία Παλλάς - Βρέθηκε λύση

- Η μεταβίβαση του Μακεδονία Παλλάς στον επενδυτικό όμιλο θα ολοκληρωθεί μέσω ελληνικής τράπεζας με παρουσία στηνΤουρκία
- Θα επαναπροσληφθεί σχεδόν όλο το προσωπικό
- Το ξενοδοχείο ήταν κλειστό από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Τι λέει ο Θ. Παραστατίδης για τη λίστα Λαγκάρντ

"Παρακολουθούμε όλες αυτές τις μέρες στα ΜΜΕ συζητήσεις επί συζητήσεων όπου εκφράζονται θέσεις και απόψεις από πρόσωπα και κόμματα σχετικά με τη διαχείριση της λίστας Λαγκάρντ, με το αν υπάρχουν ποινικές ή πολιτικές ευθύνες και ποιοι τις έχουν. 

Ψήφισμα δήμου Καλαμαριάς ενάντια στα μεταλλεία

Σε μία εποχή μεγάλης οικονομικής κρίσης, η οικονομική ανάπτυξη που στηρίζεται στην αξιοποίηση των φυσικών αποθεμάτων ασφαλώς και είναι, για ένα κράτος που βρίσκεται στα όρια της χρεοκοπίας, θέμα ύψιστης προτεραιότητας. Όμως η όποια αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου της χώρας, πρέπει να προϋποθέτει τις εξής βασικές αρχές:

Στουρνάρας: "Οι Αρχές κάνουν τη δουλειά τους"

Ο υπουργός Οικονομικών κ. Ιωάννης Στουρνάρας εξερχόμενος από το Mέγαρο Μαξίμου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Δημοσιογράφος: Θα μας πείτε λίγο για τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό;
Ι. Στουρνάρας: Ήταν μία συνάντηση που έχει να κάνει με γενικότερο συντονισμό οικονομικής πολιτικής.

Την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013 έναρξη λειτουργίας δημοτικών Παιδικών Σταθμών

Από τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Παιδικών-Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κιλκίς, ανακοινώνεται ότι με τη λήξη των χριστουγεννιάτικων διακοπών, οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί όλων των Δημοτικών Ενοτήτων θα ανοίξουν και θα λειτουργήσουν κανονικά από την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013.

Ξεκινούν οι διεργασίες για την εκλογή νέου Περιφερειάρχη

Σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 21/02.01.13 Διαπιστωτική Πράξη του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, μετά την υπ. αριθμ. 1495/2012 απορριπτική απόφαση του Αρείου Πάγου, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εξέπεσε του αξιώματος του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας. Κατόπιν τούτου, και σύμφωνα με το άρθρο 162 του Ν. 3852/2010, ξεκινούν οι διεργασίες για την εκλογή νέου Περιφερειάρχη. 

Πρόγραμμα εορτασμού των Θεοφανίων στην Παιονία

Σας γνωστοποιούμε το πρόγραμμα εορτασμού των Θεοφανίων και παρακαλούμε για την συμμετοχή σας στις συγκεκριμένες εκδηλώσεις. 

Π. Ψωμιάδης: «Αφήστε τη σπέκουλα»

Σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που φέρουν τη Νέα Δημοκρατία να εμπλέκεται στη διαδικασία εκλογής του νέου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

Συνέλαβαν διακινητή λαθρομεταναστών στη Μεγάλη Βρύση Κιλκίς

Συνελήφθησαν χθες (03.01.2013) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης Κιλκίς, ένας υπήκοος Πακιστάν 53 ετών, που μετέφερε τρεις μη νόμιμους μετανάστες. 

Τον συνέλαβαν για χρέη 224.553,37 ευρώ προς το Δημόσιο

Συνελήφθη χθες (03.01.2013) το απόγευμα, στο Αιγίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, ένας ημεδαπός 34 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατά το χρονικό διάστημα 01.01.2005 – 29.11.2011. Το ύψος του χρέους ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 224.553,37 ευρώ. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 παρ. 1 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ. 1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο». Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Δήλωση Β. Καπερνάρου για τον κοινοβουλευτικό εμπαιγμό

«Κανονισμός της Βουλής των Ελλήνων, άρθρο 124, παρ. 1: «Η Κυβέρνηση υπόκειται στον έλεγχο της Βουλής…». 
Το, ως άνω, άρθρο περικλείει την ουσία του κοινοβουλευτικού ελέγχου. Αποτελεί τον βασικό λόγο ύπαρξης του, θεμελιωδέσταστου, άρθρου 1 (παρ.1), του Συντάγματος, στο οποίο καθορίζεται ότι, το πολίτευμα της Ελλάδας είναι η Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία. Κι ακόμα, αποτελεί τον λόγο, για τον οποίο, οι Έλληνες πολίτες, επωμίζονται το κόστος της αποζημίωσης 300 βουλευτών, αντιπροσώπων του ελληνικού λαού, μέσα στο κοινοβούλιο.

Η Ραχήλ Μακρή από τους Ανεξάρτητους Έλληνες για το πετρέλαιο θέρμανσης είπε…

«Αντί η κυβέρνηση να αναλώνεται σε συσκέψεις χωρίς αποτέλεσμα για την ατμοσφαιρική ρύπανση από τα τζάκια, την ώρα που ο ελληνικός λαός παγώνει και τα σχολεία της Δυτικής Μακεδονίας κλείνουν εξαιτίας της εγκληματικής ενεργειακής πολιτικής της, οφείλει χωρίς καμιά καθυστέρηση να μειώσει την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης και να πατάξει το λαθρεμπόριο καυσίμων όπως υποσχέθηκε προεκλογικά ο κ. Σαμαράς.»

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

ΑΥΓΗ ·Λίστα Λαγκάρντ- «Κελαηδούν» για Βενιζέλο και στελέχη του ΠΑΣΟΚ ·Τσίπρας – Αβραμόπουλος – Στη Λατ. Αμερική διεθνοποιήσαμε το ελληνικό πρόβλημα·Για πρωτιά πάει η Ελλάδα –Έκρηξη ανεργίας στην Ευρώπη
ΒΡΑΔΥΝΗ · Τι αλλάζει στα όρια ηλικίας των ασφαλισμένων σε όλα τα Ταμεία – Πλήρης οδηγός συνταξιοδότησης με βάση το τρίτο Μνημόνιο ·Καταγγελίες ανέργων στις Καταναλωτικές Οργανώσεις – Τράπεζες κάνουν κατάσχεση του επιδόματος ανεργίας·Αιθαλομίχλη – Μείωση της τιμής του πετρελαίου