Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Γουμένισσας σας υπενθυμίζει και σας συμβουλεύει

Διανύοντας ήδη το μεγαλύτερο τμήμα του Καλοκαιριού και συνεχίζοντας προς την λήξη της αντιπυρικής περιόδου (31η Οκτωβρίου) η Πυροσβεστική Υπηρεσία Γουμένισσας σας υπενθυμίζει και σας συμβουλεύει:

Η παράσταση "Τρωάδες" του Ευριπίδη στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς


Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων “ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΑ” ΕΔΩ
Ο Δήμος Κιλκίς σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς φιλοξενούν στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΑ” την παράσταση “ΤΡΩΑΔΕΣ” του ΕΥΡΙΠΙΔΗ την Κυριακή 24 Αυγούστου 2014 και ώρα 9.30 στο Θέατρο Λόφου.

50.000 θέσεις απασχόλησης στο Δημόσιο από τον Σεπτέμβριο

Πρόγραμμα «Κοινωφελούς Εργασίας» για την απασχόληση 50.000 ανέργων υλοποιεί μέσα στον Σεπτέμβριο το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας, με δικαιούχους Δήμους, Δημοτικές Επιχειρήσεις και άλλους Φορείς του Δημοσίου.

Ερώτηση Γεωργαντά με θέμα τις «Βοσκήσιμες Επιλέξιμες Εκτάσεις»

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Γ.  Γεωργαντά ανακοινώθηκε ότι σήμερα κατατέθηκε Ερώτηση προς τους Υπουργούς Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα τις «Βοσκήσιμες Επιλέξιμες Εκτάσεις» το πλήρες κείμενο της οποίας έχει ως εξής: 

2ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου διοργανώνει o Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα

Ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα διοργανώνει την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014 στον Παντελεήμονα τον 2ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 10χλμ. με την επωνυμία «Παντελεήμονας RUNNING 2014». Παράλληλα, την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί Αγώνας Δρόμου 5χλμ. και Αγώνας Δρόμου 1.000μ για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου. Σκοπός είναι η συμμετοχή και ανάδειξη τοπικών ταλέντων στο τρέξιμο και η μύηση νεότερων ανθρώπων στο τρέξιμο και τον αθλητισμό γενικότερα. Περισσότερα στο επίσημο site της ομάδας www.arispanteleimona.gr

Αιτήσεις - δηλώσεις εκπαιδευτικών για ένταξη στους πίνακες ωρομίσθιου προσωπικού

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς καλούνται οι εκπαιδευτικοί που είναι υποψήφιοι για πρόσληψη ως ωρομίσθιοι από τις καταργημένες ειδικότητες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να υποβάλλουν Αίτηση-Δήλωση ένταξης στους πίνακες ωρομίσθιου προσωπικού σχολικού έτους 2014-2015 (σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.5 του άρθρου 82 του νόμου 4172/2013 – ΦΕΚ 167 Α΄), προκειμένου να διεξαχθούν ομαλά οι προαγωγικές, απολυτήριες και πτυχιακές εξετάσεις των μαθητών των ΕΠΑΛ – ΕΠΑΣ στις καταργημένες ειδικότητες και να ολοκληρωθεί η φοίτηση στις ως άνω ειδικότητες της Δ΄ τάξης Εσπερινών ΕΠΑΛ.

Τελευταία ευκαιρία για χρυσές επιδοτήσεις στο Κιλκίς

4η προκήρυξη προγράμματος LEADER από την ΑΝ.ΚΙ.
Με δεδομένο ότι οι χρηματοδοτήσεις του νέου ΕΣΠΑ δεν θα ξεκινήσουν πριν το β΄ εξάμηνο του 2015, μια ακόμη, τελευταία, ευκαιρία, για γενναία χρηματοδότηση των επιχειρηματικών τους σχεδίων στο Κιλκίς έχουν όλοι όσοι βλέπουν το αύριο της αγοράς με θετική ματιά και αισιόδοξη προοπτική ή απλά δίνουν τη μάχη της επιβίωσης στον αγώνα της ζωής.

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΑΥΓΗ ·Είδες η ΔΕΗ;- Ιατροδικαστής: Η διακοπή ρεύματος για το χαράτσι οδήγησε στο θάνατο την ηλικιωμένη τετραπληγική στα Χανιά·Ακίνητα –Άλλα 2,5 χρόνια φορολόγηση με εξωπραγματικές αντικειμενικές αξίες· Φτιασιδώματα στον ΕΝΦΙΑ ενόψει ΔΕΘ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Αδιέξοδο στην κυβέρνηση για τα ακίνητα- Με συνεχή μπαλώματα προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα, που δεν έχουν τελειωμό·Ροδάκινα – Πάγωσαν οι Έλληνες αγρότες·Πόλεμος- Τελεσίγραφο τριών ημερών έδωσαν οι στρατιωτικοί στον Χαρδούβελη