Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Μήνυμα ΚΚΕ για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Μήνυμα ΚΚΕ
Η ΚΕ του ΚΚΕ απευθύνει αγωνιστικό κάλεσμα για την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας στις εργάτριες και υπαλλήλους, στις επιστήμονες, στις επαγγελματίες αυτοαπασχολούμενες, στις αγρότισσες, στις άνεργες και συνταξιούχους, ιδιαίτερα στις νέες μητέρες, στις μαθήτριες- φοιτήτριες, στις πρόσφυγες- μετανάστριες.

Προληπτική αναστολή λειτουργίας τμημάτων της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς, από 9 έως 15 Μαρτίου 2020

Ανακοίνωση της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗ Κιλκίς, με αίσθημα ευθύνης για όλους τους εκπαιδευόμενους, εκπαιδευτές, εθελοντές, μέλη και φίλους της και στο μέτρο που καθημερινά εντατικοποιούνται τα προληπτικά μέτρα λόγω των πολλαπλών κρουσμάτων κορωνοϊού, αποφάσισε να αναστείλει τη λειτουργία των τμημάτων καλλιτεχνικής παιδείας της για το διάστημα από 9 έως 15 Μαρτίου 2020.

(Video) Κιλκίς 2020: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής - Ελευθέρας Πάλης Εφήβων & Νεανίδων


Κιλκίς 2020: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής - Ελευθέρας Πάλης Εφήβων & Νεανίδων, στις 7 και 8 Μαρτίου 2020 στο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς.

5 νεαρές κυρίες μιλάνε για την Ημέρα της Γυναίκας


ΔΟΥΚΑ - ΤΖΑΜΠΑΖΛΗ ΣΩΤΗΡΙA
Φοιτήτρια Δημοσιογραφίας - Συντακτών - Ρεπορτάζ Δ.Ι.Ε.Κ. της Κοζάνης / Αρθρογράφος
Παγκόσμια ημέρα Γυναίκας! 8 Μαρτίου, είναι η γιορτή της Γυναίκας. Και φυσικά αναφερόμαστε στην γυναίκα που είναι αληθινά μαχήτρια και διακρίνεται εύκολα και στα μάτια της. Της γυναίκας που δεν γεννήθηκε ισχυρή αλλά έγινε. Της έξυπνης γυναίκας που δεν θα αφήσει ούτε λεπτό ανεκμετάλλευτο στην ζωή της. 

(Video) Διεθνείς Αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας στο «Λόφο» Κιλκίς - Πρώτη ημέρα


Ο Αθλητικός Σύλλογος «ΑΙΑΣ» Κιλκίς και ο Ποδηλατικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης «Ο Ποδηλάτης», σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς, διοργάνωσαν αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας στις 7 & 8 Μαρτίου 2020 στον «Λόφο» Κιλκίς.